Xtrazex za potenciju

Dugo tragate za lekom za smanjen libido ili erektilnu disfunkciju, a želite samo najbolji kvalitet i nešto što je potpuno prirodno?  To je normalno i drago nam je da ste priznali sebi da imate problem, jer to je ključ rešavanje problema. Ukoliko ste odlučili da probate neki preparat, najbolji izbor za Vas je potpuno prirodni preparat Xtrazex. Nešto više o ovom vanvremenskom preparatu napisaćemo u sledećim redovima.

Xtrazex za potenciju

Šta je Xtrazex i čemu je namenjen?

Xtrazex lek je potpuno prirodan, napravljen od strogo biranih sastojaka, koji neće šteti Vašem organizmu. Ima brzo dejstvo, jer se nalazi u obliku šumećih tableta. Namenjen je rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom, preranom ejakulacijom i povoljno utiče na smanjen libido. Samim tim dobijate na samopouzdanju, a Vaša partnerka će biti oduševljena.

Sastav leka Xtrazex

Kao što smo već pomenuli, Xtrazex je potopuno priodan lek, od biranih prirodnih sastojaka, koji povoljno utiču na organizam. Sastavljen je od:

 • Sastojak koji se zove Peruanska maca- poznata je još pod imenom „seksualna biljka Inka“ , ona utiče na stvaranje hormona, čime povećava želju za seksom. Biljka ima visoku koncetraciju aminokiselina, koje su sastavni deo hormona.
 • Ekstrakt Žen- Sena- od davnina ova biljka se koristi da podstakne erekciju i želju za seksom, poznata je kao prirodni afrodizijak, a koristi se više vekova u nazad. Između ostalog, deluje povoljno na prostatu, jer štiti prostatu od mogućeg kancera.
 • Ekstrakt kore Muira Puama- ovaj sastojak jača libido, namenjen je povećanju strasti
 • Kora Johimbe- ona povoljno utiče na rast nivoa sperme i, takođe, pojačava želju za seksom i Vaš libido.

Kako se koristi lek Xtrazex i njegovo dejstvo?

Lek Xtrazex se nalazi u vidu šumećih tableta u koristi se lako i jednostavno. Preporučena dnevna doza, koja se ne sme kršiti, a namenjena je za sve straosne dobi, je jedna tableta dnevno. Jednu tabletu razmutiti u čaši od 2 decilitra vode, tople ili hladne vode, i popiti najkasnije do pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Tableta će imati dejstvo nikoliko sati, a konstantna upotreba ne može izazvati zavisnost, ali može trajno rešiti probleme sa erktilnom disfunkcijom.

Može se koristiti pre ili posle obroka, ali ukoliko uzmete pre obroka imaće jače i brže dejtvo.

Deluje već nakon par minuta, kada možete očekivati i videti prve rezlutate. Predlaže se seksualna stimulacija, kako bi se postigao što bolji efekat.

Mere opreza prilikom korišćenja Xtrazex leka

Lek je potpuno prirodan, ali ipak postoje neke mere kojih bi se trebali pridržavati:

 • Lek nije namenjen osobama ispod 18 godina, te ga držati van domašaja dece. Ukoliko dete popije lek hitno zatražiti pomoć u najbližoj medicinskoj ustanovi i sa sobom poneti kutiju na kojoj piše sastav leka.
 • Ukoliko imate oboljenja srca, pre upotrebe leka konsultujte se sa kardiologom.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka leka, ili ste nekada ispoljili alergiju na lekove ovog tipa, izbegavajte uzimanje leka ili se prvo konsultujte sa doktorom.
 • Xtrazex je namenjen isključivo muškarcima, na žene neće imati dejstvo.
 • Ne koristiti lek nakon isteka roka trajanja .
 • Ukoliko imate probleme sa krvnim pritiskom, bolestima jetre ili bubrega, pre upotrebe se konsultujte sa doktorom.
 • Izbegavajte mešanje alkohola ili opojnih supstanci sa lekom Xtrazex.

Moguća neželjena dejstva

Lek Xtrazex nema neke preterano teške nus pojave koje su zabeležene, jer je lek potpuno prirodan. Ali mogu se javiti:

 • Osip na koži
 • Mučnina
 • Vrtoglavica
 • Promene u pritisku

U tim slučajevima prekinite sa uzimanjem leka i zatražite stručnu pomoć.

Način čuvanja leka

Lek Xtrazex se čuva na temperaturi do 30 stepeni, dalje od domašaja dece. Lek se ne sme izlagati jakim vrućinama i mora se držati dalje od izvora vlage, u originalnoj kutiji.

Gde kupiti Xtrazex i koja je cena?

Lek Xtrazex možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili putem SMS poruke.

Jedna kutija leka, koja sadrži 10 šumećih tableta, košta 3500 dinara.

Uživajte u seksu već danas, poručite Xtrazex!