Španska mušica (Spanish Fly)

Da li ste gledali filmove, one za starije ili ste, možda, čitali knjige, takođe, za starije? Tu ste, sigurni smo, čuli za najstariji afrodizijak za žene. Nije fikcija, nije mit, nije laž, zaista postoji, a žene, nakon upotrebe, prosto izgube razum od uzbuđenja i strasti. Neće ni muškarcima biti loše, bićete iznenađeni požudom Vaše partnerke. Pričaćemo Vam sada, i otkriti sve tajne o jednim, savršenim, kapima, koje se zovu Španska mušica.

Preparat Španska mušica

Šta je Španska mušica i čemu je namenjena?

Spanish Fly ili, u narodu, poznata pod imenom Španska mušica, su kapi namenjene ženama. Utiču na raspoloženje i psihu žene, te pojačavaju njenu požudu za seksualnim odnosima i želju da budu sa svojim partnerom. Ne treba Vam gomila lekova, a ni posebna stimulacija, dovoljne su samo jedne kapi da doživite vrhunac svoje strasti.

Sastav kapi Španska mušica

Španska mušica su kapi pravljene na, strogo, biljnoj bazi. Sačinjene su od nekoliko sastojaka:

  • Gvanozin monofosfat
  • Specifična fosfodiesteraza

Ova kombinacija Vam obećava visok nivo požude i strasti.

Ukoliko ste alergični, na bilo koji sastojak, nemojte uzimati preparat Španska mušica.

Upotreba i dejstvo Španske mušice

Zahvaljujući tome što, Španska mušica, nema ni boju, ni miris, ni ukus, može se kombinovati sa bilo kojim pićem i popiti na bilo kom mestu, bez straha da će neko primetiti šta ste, sebi, nasuli u piće. Jednostavno se koriste. Naime, potrebno je 20 kapi nasuti u željeno piće i popiti nepsredno pred planirani seksualni odnos. Kako se rastvaraju sa pićem, tečnostima, veoma brzo se razlažu u organizmu i dospevaju u krvotok. Dalje, krvotokom dolaze do mišića smeštenih uz vaginu, tu je opuštaju i time stimulišu požudu za seksualnim odnosom. Dejstvo Španske mušice traje nekoliko sati i predlaže se samo jedna kesica dnevno, nikako preko određene doze. Uz lek je dozvoljeno piti alkohol, nije bilo slučajeva gde je zabeleženo da je alkoho uticao na dejstvo leka, takođe, ni hrana ne utiče.

Dragi muškarci, mi Vam savetujemo da, uprkos sastavu Španske mušice, i Vaše želje da pridobijete partnerku, ipak razgovarate otvoreno sa njom.

Španska mušica je, kao što smo rekli, strogo prirodan preparat i mogu ga koristiti i žene u najstarijoj dobi, bez pretnje po sopstveno zdravlje. Preparat mogu korititi i žene koje imaju problem sa smanjenim libidom i sa suvom vaginom, kako bi se postigao što bolji efekat.

Neželjena dejstva

U dugoj tradiciji, Španske mušice, gotovo da ni jedno neželjeno dejstvo nije zabeleženo. U nekim, retkim, slučajevima, zabeležen je:

  • Svrab vagine
  • Blagi osip
  • Blaga vrtoglavica

No, uvek mogu postojati izuzeci, te ukoliko se desi da doživite neki neželjeni efekat obratite se doktoru, a sa sobom ponesite kutiju i uputstvo za upotrebu.

Čuvanje preparata

Preparat Španska mušica ne bi trebao biti zaleđen, ali ne bi trebalo ni izlagati temperaturi iznad 30 stepeni. Najbolje ga je čuvati u originalnoj kutiji, na suvom i hladnom mestu, daleko od domašaja dece.

Preparat se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, ali ukoliko dete popije kapi, obavezno odvesti kod lekara i pokazati sastav kesice. Pre upotrebe, poželjno je, proveriti rok trajanja preparata.

Gde kupiti preparat Španska mušica i koja je cena?

Mi Vam nudimo sigurnu kupovinu, uz garanciju da je lek originalni i da rok trajanja nije istekao, kao što je zabeleženo u par primera, kod jednog od naših konkurenata, a cene su znatno niže nego na ostalim mestima u Srbiji. Preparat možete nabaviti u Novom Sadu ili u Beogradu. Ukoliko niste u mogućnosti lično da nas posetite, potpuno anonimno i diskretno možete naručiti Špansku mušicu preko našeg sajta ili pozivom na priloženi broj, kao i Mailom ili SMS porukom.

Cene su najjeftinije u Srbiji i regionu:

  • 1 kutija, u kojoj se nalazi 1 kesica kapi, košta 1000 dinara
  • 2 kutije, sa dve kesice, koštaju 1900 dinara
  • 5 kutija, u kojoj se nalazi 5 kesica, košta 4000 dinara

Drage dame, nama je u cilju da Vaše zadovoljstvo bude potpuno i srećni smo, tek, onda kada su sve naše mušterije srećne i uspešno zadovoljene.