Macun krema

Problemi sa impotencijom su sve češći problem današnjice, ali nemojte da Vas zbog toga boli glava. Medicina je napredovala, a sa medicinom i svi preparati. Svakim danom se otkrije nešto novo i efikasno za rešavanje problema. Da biste uvek bili informisani i imali mogućnost da kupite preparat, po najnižoj ceni, u Srbiji, postojimo mi! Danas Vam predstavljamo jedan čudesan, magičan i nadasve idealan preparat koji će rešiti Vaše probleme. Pozdravite Macun kremu!

Macun krema

Šta je Macun krema i čemu je namenjena?

Macun je krema, pri čijoj su pripremi korišćeni prirodni sastojci. Macun krema namenjena je, isključivo, muškarcima. Potpuno je bezbedna, za ženu, i okoliko imate seksualni odnos bez zaštite. Namenjena je pojačanju erekcije, čije dejstvo može trajati 24 sata, ali, osim toga, namenjena je i rastu polnog organa. Dugotrajno korišćenje Macun kreme izazvaće da Vaš polni organ postane veći.

Način primene Macun kreme

Macun krema se nanosi direktno na polni organ muškarca. Utrljavanjem, a najkasnije 30 minuta pre planiranog seksualnog odnosa. Krema mora stajati na polnom organu 30 minuta, a nakon toga ju je obavezno skinuti i polni organ temeljno oprati. Macun krema ima i svoj miris i ukus, iz tog razloga se ne preporučuje seksualni odnos pre pranja polnog organa. Takođe, krema ne ostavlja tragove na odeći.

Koristi se 2 puta dnevno i potrebno je staviti 6- 10 kapljica kreme na polni organ. Stručnjaci predlažu korišćenje 2 puta dnevno, prvih 15 dana korišćenja a potom napraviti pauzu u trjanju od 3 do 5 dana. Nakon mesec dana korišćenja dozu smanjiti na  1 dnevno.

Može se korstiti i uz konzumiranje alkohola, što je retkost kad su u pitanju lekovi za impotenciju.

Dejstvo Macun  kreme

Macun kremi je potreno 30 minuta da bi u  potpunosti imala dejstvo. Ona utiče na krvne sudove polnog organa, širi ih i time utiče da erekcija bude čvrsta, a polni organ veći. Podsećamo, onoliko koliko polni organ poraste, od upotrebe kreme, to će ostati celog života.

Da bi Macun imao potpuno dejstvo neophodna je određena doza seksualne stimulacije. 

 Sastav Macun kreme

Kao što smo Vam, ranije, pomenuli, Macun krema je sastavljena od prirodnih sastojaka, stoga je bezbedna za Vap organizam, ali za Vaše dobro, radi prevencije alergijskih reakcija, poželjno je znati njen sastav:

– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

 Mere opreza prilikom korišćenja Macun kreme

 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka kreme ne bi trebalo da je uzimate
 • Krema je namenjena samo za spoljašnju upotrebu
 • Macun kremu ne bi trebalo da koriste osobe mlađe od 18 godina
 • Macun krema je namenjena, isključivo, muškarcima
 • Pre seksualnog odnosa, a nakon korišćenja kreme, oprati temeljno polni organ
 • Ukoliko bolujete od HPV virusa ili imate ranice na polnom organu ne bi trebalo da koristite kremu
 • Ukoliko imate deformitete penisa, ne uzimajte kremu bez saveta urologa
 • Ukoliko ste nekada, uz sličan preparat, ispoljili alergijsku reakciju nemojte bez saveta urologa počinjati da koristite kremu.

Moguća neželjena dejstva

Pregledali smo sva iskustva korisnika Macun kreme, koja su nam bila dostupna, i nismo primetili značajnije nus pojave, koje mogu poremetiti Vaš organizam, ali postojalo je tu par lakših nus pojava, kao što su:

 • Osip na koži penisa
 • Svrab na penisu i njegovoj okolini
 • Odsustvo dejstva kreme
 • Preterano dejstvo

„Najteža“ nus pojava, koja se kod ovakvih preparata može desiti, mada nemamo zabeležen takav slučaj, jeste erekcija koja traje duže od 5 sati. Ukoliko se to dogodi pomoć potražiti u nekoj medicinskoj ustanovi.

Način čuvanja kreme

Macun krema se čuva u orginalnom pakovanju, daleko od domašaja dece. Krema se ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni zamrzavati. Idealna temeratura za čuvanje kreme je od 5 do 30 stepeni.

Gde kupiti i koja je cena?

Macun kremu možete poručiti, direktno, sa sajta ili pozivom na priloženi broj telefona. Dostupni smo i na Mailu. Ukoliko vršimo isporuku poštom garantujemo diskretnost.

Cena jedne flašice sa kremom je 1700 dinara.

Uživajte u seksu već danas.