Lady Orgasm krema

Drage dame, imamo jedan članak samo za Vas, samo za Vaš užitak, samo za Vaše oči… Ostanite sa nama, spremili smo za Vas nešto magično i nešto što nećete naći dva puta. Da li ste znale za podatak da 80% žena nikad u životu ne doživi pravi orgazam? Ukoliko želite da budete u tih 20% koji dožive, na pravom ste mestu. Imamo jedan preparat, koji će učiniti Vaš seks bajkovitim, a orgazmi će se nizati neverovatnom brzinom, što će i Vašem partneru povećati samopouzdanje,  a Vaša ljubav će postati jača. Reč je o preparatu Lady Orgasm.

Lady Orgasm krema

Šta je Lady Orgasm i čemu je namenjen?

Lady Orgasm je preparat, u vidu kreme. Namenjen je sužavanju vagine i povećanju njenih nadražaja, čime ćete osetiti svaki dodir, i sve će biti božanstveno. Takođe, namenjena je i povećanju želje za seksom, ali ne utiče na Vaše hormone, pa ne može doći do hormonskog disbalansa.

Sastav kreme Lady Orgasm

Krema Lady Orgasm je preparat na biljnoj, prirodnoj bazi, koji neće šteti Vašem organizmu. Njeni sastojci su pažljivo birani i alergijske reakcije su smanjene na minimum. Sačinjena je od:

 • Ekstrakta Gingembe, koji je prečišćen, a čini 30% ukupne količine kreme, u jednoj tubi.
 • Ekstrakta Guarane, koji je, takođe, prečišćen, a čini 70% ukupne količine kreme u jednoj tubi.
 • Osim ekstrakata nalaze se i druge praškaste materije, koje su u neznatnim količinama.

Način primene i dejstvo Lady Orgasm kreme

Lady Orgasm krema se koristi jednom do dva puta dnevno i tu meru ne bi trebalo kršiti, iako je krema prirodna. Potrebno ju je nežno utrljati na klitoris ili zidove vagine. Potpuno dejstvo ima uz seksualnu stimulaciju.

Zbog svoje masnoće imajte u vidu da može ostaviti tragove na Vašoj odeći. Ukoliko ste planirali oralno zadovoljavanje kremu je potrebno temeljno isprati.

Njeno dejstvo može trajati i 12 sati i predlaže se upotreba samo kada želite da imate seksualne odnose. Njeno dejstvo kreće odmah nakon nanošenja, a korišćenje kreme ne remeti korišćenje zaštite u vidu kondoma.

Mere opreza

Iako je prirodnog sastava, nekih se mera treba pridržavati:

 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka kreme, nemojte je upotrebljavati.
 • Ako ste, nekada, ranije ispoljili alergijske reakcije na slične proizvode, bez konsultacije sa ginekologom nemojte uzimati kremu.
 • Lady Orgasm krema je namenjena osobama iznad 18 godina, čuvati je van domašaja dece, ali u koliko dete upotrebi kremu, odmah se obratiti za stručnu pomoć.
 • Predložena dnevna doza se ne sme kršiti.
 • Ukoliko imate ranice na vagini ili okolo nje, nemojte koristiti kremu.
 • Ukoliko bolujete od HPV virusa, pre upotrebe se konsultujte sa izabranim ginekologom.
 • Lady Orgasm krema je namenjena, isključivo, ženama, na muškarce nema dejstvo.
 • Ukoliko ste trudnica ili dojilja, ne koristite kremu.
 • Pre upotrebe, obavezno, pogledati datum isteka roka trajanja, nakon isteka kremu baciti ili odložiti u skladu sa zakonom.
 • Krema je namenjena samo za spoljašnju upotrebu, maže se samo u predelu klitorisa i vagine, ne mazati je  na lice i druge delove tela, naročito izbegavati kontakt u blizini očiju.
 • Ukoliko dođe do gutanja kreme hitno zatražiti pomoć u najbližoj medicinskoj ustanovi, a sa sobom poneti sastav kreme.

Moguća neželjena dejstva

Lady Orgasm je priroda krema i ne  ispoljava neke teže nus pojave, ali se mogu javiti:

 • Osip na koži
 • Svrab
 • Peckanje
 • Izuzetno povećan sekret

U ovim slučajevima prestati sa korišćenjem, po potrebi se javiti izabranom ginekologu.

Način čuvanja Lady Orgasm kreme

Krema se čuva na temperaturi od 5 do 20 stepeni. Ne sme se zamrzavati, čuvati je na tamnom i hladnom mestu. Takođe, ne sme se izlagati ni jakim vrućinama. Predlaže se čuvanje na sobnoj temperaturi, u originalnom pakovanju. Držati van domašaja dece.

Gde kupiti kremu Lady Orgasm i koja je cena?

Kremu možete poručiti sa našeg sajta, pozivom na broj ili SMS porukom, šaljemo na teritoriji cele Srbije.
Jedna tuba, koja sadrži 15ml, košta 1000 dinara.

Uživajte već danas!

Femax G kapsule

Porodične obaveze, briga o deci, poslovne obaveze… Sve to utiče na psihu jedne žene, a potom, kao posledica, dolazi do pada libida, volje i želje za seksualnim odnosima. Što dalje izaziva bračne probleme, jer partner počinje da sumnja u preljubu ili zadovoljstvo traži na drugoj adresi. Postoje brojni preparati, koji mogu podići libido kod žene, ali ni jedan se ne izdavaja iz ponude poput magičnog preparata Femax G. Nešto više o prednostima i manama ovog preparata možete pročitati u narednim redovima.

Femax G kapsule

Šta je Femax G i čemu je namenjen?

Femax G nalazi se u obliku kapsula i namenjen je isključivo ženama, koje imaju problem sa niskom vlažnosti ili potpunom suvoćom vagine, ali i ženama kojima treba nešto novo u krevetu. Ovo je potpuno prirodan preparat, namenjen svima od 18 do 118 godina.

Osim prvobitne namene, za pojačanje libida i očuvanje vlažnosti vagine, može se koristiti i radi sprečavanja nekih infekcija, a delotvoran je i kod otežanog mokrenja.

Sastav Femax G kapsula

Kao što smo već pomenuli, Femax G kapsule su potpuno prirodni preparat, koji ne može šteti Vašem organizmu, pravljen od biranih sastojaka, kako bi njegova efikasnost bila potpuna. Kako bi ste izbegli moguće alergije, neophodno je da znate koji su to čarobni sastojci ovih kapsula, a to su:

 • Maka, u količini od 300 mg
 • Guarana, u količini 160 mg
 • Đumbir, u količini od 40 mg
 • Kim, u količini od 49 mg
 • Keton maline, u količini od 24 mg
 • Cink, u količini 10 mg

Ono što je karakteristično za ovaj preparat, i ono što ga čini posebnim, jeste to što ne sadrži hormone i prilikom upotrebe neće napraviti hormonski disbalans.

Sve navedene mere, nalaze se u jednoj kapsuli preparata Femax G.

Kako se koristi Femax G i njegovo dejstvo?

Femax G nalazi se u vidu kapsula, koje se piju uz čašu tople ili hladne vode, a najbolje na gladan želudac.

Pije se jedna kapsula dnevno, a dejstvo kapsule ne remeti konzumiranje alkohola. Poželjno je kapusle uzimati redovno, svakog dana, kako bi njihovo dejstvo bilo potpuno. Prvi rezlutati se vide nakon pola sata od konzumiranja kapule, a mogu trajati i čitav dan. Femax G će delovati tek uz minimalnu dozu seksulane stimulacije. 

Mere opreza prilikom korišćenja Femax G kapusla

Kao i  za svaki preparat, tako i za Femax G postoje neke mere opreza, kojih se treba pridržavati

 • Ukoliko ste trudnica ili dojilja, kapsule Femax G ne smete koristiti
 • Ako ste alergični na neki od sastojaka kapsula ili ste nekada ispoljili alergiju na neke od preparata ove vrste, ne koristiti kapsule bez odobrenja lekara
 • Femax G kapsule su namenjene ženama i na muškarce neće imati dejstvo
 • Predložena dnevna doza se ne sme kršiti, ukoliko dođe do predoziranja obratite se za stručnu pomoć
 • Femax G kapsule su namenjene osobama iznad 18 godina, ukoliko dete popije kapsulu odmah zatražiti stručnu pomoć i sa sobom poneti sastav leka
 • Pre upotrebe pogledati rok trajanja
 • Ukoliko imate neke zdravstvene probleme, poput dijabetesa, posavetujte se sa Vašim izabranim lekarom.
 • Kapsule Femax G su dodatak ishrani, ali one ne mogu zameniti redovnu i raznovrsnu ishranu

Moguća neželjena dejstva

Prilikom upotrebe Femax G kapsula gotovo da nisu zabeležene nikakve nus pojave, retki su slučajevi gde su se zabeleželi:

 • Peckanje u vagini
 • Vrtoglavica
 • Mučnina
 • Bolovi u stomaku
 • Osip na koži
 • Prekomeran sekret

Ukoliko se nešto ovako desi, odmah prekinuti sa uzimanjem kapsula i obratiti se ginekologu.

Način čuvanja Femax G kapsula

Femax G kapsule se čuvaju na temperaturi iznad 5 i ispod 30 stepeni. Poželjno je čuvati ih u originalnoj kutiji, izvan domašaja dece i jake sunčeve svetlosti. Kapsule se ne smeju izlagati vlazi.

Gde kupiti Femax G i koja je cena?

Femax G, potpuno bezbedno, možete poručiti na našem sajtu, a mi ćemo ih dostaviti na kućnu adresu.

Cena jedne kutije, koja sadrži 30 kapsula, je 1300 dinara.

Vaš bezbolan seks je naše zadovoljstvo!

CX glide lubrikant

Verovatno smo Vam dosadili sa pričom o lekovima, ali zavoleli ste biti na našem sajtu. Kao što smo navikli, kod nas možete pronaći razna sredstva i preparate koji će Vaš seksualni život učiniti bajkovitim. Danas ne pričamo o leku, danas pričamo o preparatu koji svako od nas mora posedovati. Dobrodošli u priču o bajkovitom lubrikantu CX glide, koji će učiniti svaki Vaš seksualni odnos bajkom, punom strasti, dopunjenom sa bezbroj orgazama.

CX glide lubrikant

Šta je CX glide lubrikant i čemu je namenjen?

CX glide lubrikant namenjen je i ženama i muškarcima. Postoje dve vrste CX glide lubrikanta, jedan je običan, koji je namenjen ženama i služi da Vaša vagina ima više nadražaja, da bude vlažnija, a orgazmi da se nižu poput bisera na bisernoj ogrlici. Druga vrsta je CX glide analni lubrikant, namenjen ukoliko ste ljubitelj analnog seksa, kako bi stvorio dovoljno vlažnosti u analnom otvoru i kako bi Vaš analni seks bio bezbolan.

Sastav lubrikanta CX glide

CX glide spada u red silikonskih lubrikanata, koji ni na jedan način ne štete organizmu. Dermatološki je testiran i odobren, od strane najboljih svetskih dermatologa.  Sačinjen je od pažljivo biranih biljki, koje daju svoja prirodna ulja, što omogućuje bezbedan i bezbolan seks, sa više nadražaja. Osnovni element CX glide lubrikanta je voda, zatim su tu ekstrakti biljaka Gingembe i biljke Guarane.

Način primene CX glide lubrikanta i njegovo dejstvo

Preporučuje se da se koristi najviše jednom do dva puta dnevno, jer ima veoma snažno dejstvo i to je sasvim dovoljno za ispunjen ceo dan. Nekoliko kapi lubrikanta naneti na ruku i utrljati ili na klitoris i spoljni deo vagine ili na penis. Ne preporučuje se korišćenje CX glide lubrikanta uz kondome, jer tako mogu imati slabije dejstvo. CX glide je bezbojan i bezukusan, ali u koliko planirate oralni seks ili neki drugi vid predigre, obavezno temljeno isperite polni organ.  Nakon nanošenja CX glide lubrikanta dejstvo se primećuje već nakon par minuta.  Potpuno dejstvo ima tek uz određenu seksualnu stimulaciju.

Iako je bezbojan, zbog svoje masnoće, može ostaviti trajne fleke na odeći.

Alkohol ili izbor hrane ne remete dejstvo CX glide lubrikanta.

Mere opreza prilikom korišćenja CX glide lubrikanta

Kao i za svaki preparat, tako i za CX glide postoje neke određene mere, kojih se treba pridržavati:

 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka CX glide lubrikanta, nemojte ga upotrebljavati bez dozvole doktora.
 • Ukoliko ste ispoljili alergije na slične proizvode, nemojte bez dozvole lekara koristiti lubrikant.
 • Ako imate ranice na polnim organima ili bolujete od HPV virusa, nije preporučljivo koristiti lubrikant.
 • CX glide lubrikant je namenjen samo za spoljašnju upotrebu, ne sme se gutati, ako se desi da preparat progutate ili dospe u kontakt sa očima, hitno zatražite medicinsku pomoć.
 • Lubrikant se maže samo na polni organ.
 • CX glide lubrikant je namenjen osobama iznad 18 godina, ukoliko dete proguta ili upotrebi lubrikant hitno podražiti medicinsku pomoć.

Moguća neželjena dejstva

CX glide lubrikant je, najvećim delom, na prirodnoj bazi, te ne beleži neke teže nus pojave, ali mogu se javiti neke lakše, u vidu alergija:

 • Osip na koži
 • Peckanje na polnom organu
 • Svrab polnog organa
 • Iritacija

Ukoliko ste se tek depilirali ili imate osetljivu kožu, nemojte koristiti CX glide lubrikant. Takođe, ukoliko se javi neka od nus pojava prestanite sa uzimanjem lubrikanta i obratite se za pomoć.

Čuvanje CX glide lubrikanta

Lubrikant je potrebno čuvati na temperaturi između 5 i 20 stepeni Celzijusa, daleko od domašaja dece. CX glide se ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni lediti. Najbolje ga je čuvati u originalnom pakovanju. Pre upotrebe, obavezno, pogledati rok trajanja.

Gde kupiti CX glide i koja je cena?

CX glide lubrikant možete naručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom, a mi ćemo ga dostaviti direktno na Vašu adresu, potpuno anonimno i bezbedno.

Cena jedne flašice, koja sadrži 40ml lubrikanta, je 700 dinara.

Za Vaš užitak- tu smo mi!

Xtrazex za potenciju

Dugo tragate za lekom za smanjen libido ili erektilnu disfunkciju, a želite samo najbolji kvalitet i nešto što je potpuno prirodno?  To je normalno i drago nam je da ste priznali sebi da imate problem, jer to je ključ rešavanje problema. Ukoliko ste odlučili da probate neki preparat, najbolji izbor za Vas je potpuno prirodni preparat Xtrazex. Nešto više o ovom vanvremenskom preparatu napisaćemo u sledećim redovima.

Xtrazex za potenciju

Šta je Xtrazex i čemu je namenjen?

Xtrazex lek je potpuno prirodan, napravljen od strogo biranih sastojaka, koji neće šteti Vašem organizmu. Ima brzo dejstvo, jer se nalazi u obliku šumećih tableta. Namenjen je rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom, preranom ejakulacijom i povoljno utiče na smanjen libido. Samim tim dobijate na samopouzdanju, a Vaša partnerka će biti oduševljena.

Sastav leka Xtrazex

Kao što smo već pomenuli, Xtrazex je potopuno priodan lek, od biranih prirodnih sastojaka, koji povoljno utiču na organizam. Sastavljen je od:

 • Sastojak koji se zove Peruanska maca- poznata je još pod imenom „seksualna biljka Inka“ , ona utiče na stvaranje hormona, čime povećava želju za seksom. Biljka ima visoku koncetraciju aminokiselina, koje su sastavni deo hormona.
 • Ekstrakt Žen- Sena- od davnina ova biljka se koristi da podstakne erekciju i želju za seksom, poznata je kao prirodni afrodizijak, a koristi se više vekova u nazad. Između ostalog, deluje povoljno na prostatu, jer štiti prostatu od mogućeg kancera.
 • Ekstrakt kore Muira Puama- ovaj sastojak jača libido, namenjen je povećanju strasti
 • Kora Johimbe- ona povoljno utiče na rast nivoa sperme i, takođe, pojačava želju za seksom i Vaš libido.

Kako se koristi lek Xtrazex i njegovo dejstvo?

Lek Xtrazex se nalazi u vidu šumećih tableta u koristi se lako i jednostavno. Preporučena dnevna doza, koja se ne sme kršiti, a namenjena je za sve straosne dobi, je jedna tableta dnevno. Jednu tabletu razmutiti u čaši od 2 decilitra vode, tople ili hladne vode, i popiti najkasnije do pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Tableta će imati dejstvo nikoliko sati, a konstantna upotreba ne može izazvati zavisnost, ali može trajno rešiti probleme sa erktilnom disfunkcijom.

Može se koristiti pre ili posle obroka, ali ukoliko uzmete pre obroka imaće jače i brže dejtvo.

Deluje već nakon par minuta, kada možete očekivati i videti prve rezlutate. Predlaže se seksualna stimulacija, kako bi se postigao što bolji efekat.

Mere opreza prilikom korišćenja Xtrazex leka

Lek je potpuno prirodan, ali ipak postoje neke mere kojih bi se trebali pridržavati:

 • Lek nije namenjen osobama ispod 18 godina, te ga držati van domašaja dece. Ukoliko dete popije lek hitno zatražiti pomoć u najbližoj medicinskoj ustanovi i sa sobom poneti kutiju na kojoj piše sastav leka.
 • Ukoliko imate oboljenja srca, pre upotrebe leka konsultujte se sa kardiologom.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka leka, ili ste nekada ispoljili alergiju na lekove ovog tipa, izbegavajte uzimanje leka ili se prvo konsultujte sa doktorom.
 • Xtrazex je namenjen isključivo muškarcima, na žene neće imati dejstvo.
 • Ne koristiti lek nakon isteka roka trajanja .
 • Ukoliko imate probleme sa krvnim pritiskom, bolestima jetre ili bubrega, pre upotrebe se konsultujte sa doktorom.
 • Izbegavajte mešanje alkohola ili opojnih supstanci sa lekom Xtrazex.

Moguća neželjena dejstva

Lek Xtrazex nema neke preterano teške nus pojave koje su zabeležene, jer je lek potpuno prirodan. Ali mogu se javiti:

 • Osip na koži
 • Mučnina
 • Vrtoglavica
 • Promene u pritisku

U tim slučajevima prekinite sa uzimanjem leka i zatražite stručnu pomoć.

Način čuvanja leka

Lek Xtrazex se čuva na temperaturi do 30 stepeni, dalje od domašaja dece. Lek se ne sme izlagati jakim vrućinama i mora se držati dalje od izvora vlage, u originalnoj kutiji.

Gde kupiti Xtrazex i koja je cena?

Lek Xtrazex možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili putem SMS poruke.

Jedna kutija leka, koja sadrži 10 šumećih tableta, košta 3500 dinara.

Uživajte u seksu već danas, poručite Xtrazex!

Cobra 120

Svađe sa partenorom, učestalost problema na poslu ili problema sa finansijama, ali neka zdravstvena stanja, sve to može uticati na probleme sa potencijom kod muškarca. Opada libido, izostaje erekcija ili dođe do prerane ejakulacije. Time rizikujete svoju vezu, brak, ali i vaše samopouzdanje opada, što može biti pogubno po Vašu psihu. Zato smo mi za Vas pripremili lek Cobra 120. O leku Cobra 120 napisaćemo nešto što morate znati pre no se odlučite da ga uzmete.

Cobra 120

 Šta je lek Cobra 120 i čemu je namenjen?

Lek Cobra 120 je namenjen pri rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom, smanjenim libidom i preranom ejakulacijom.  Nalazi se u obliku film tableta. Cobra 120 se, trenutno, smatra najjačim lekom za probleme sa erektilnom disfunkcinjom na tržištu i on je lek koji ćete želeti zauvek da koristite.

Zbog svog sastava, o kome ćemo pisati nešto kasnije, ne izaziva zavisnost.

Sastav leka Cobra 120

Lek Cobra 120 napravljen je po uzoru na prirodu, od 100% prirodnih supstanci, čime se smatra idealnim i manje štetnim po organizam.

U osnovi leka Cobra 120 je Sildenafil Citrat, koji spada u grupu inhibitora PDE 5, koji dospeva direktno u krvotok i omogućuje širenje krvnih sudova, čime Vaša erekcija postaje čvrsta poput kamena.  Sildenafil je prirodna supstanca, koja ne šteti organizmu.

Pored Sildenafila nalaze se pomoćne supstance, u neznatnim količinama.

Kako se koristi Cobra 120 i njeno dejstvo

Cobra 120 se nalazi u vidu tableta, koje imaju izuzetno dejstvo, koje može trajati i do 12 sati dnevno.

Preporučuje se jedna tableta dnevno. Najbolje je uzeti tabletu 60 minuta pre planiranog seksualnog odnosa, a najkasnije 30 minuta do željenog odnosa.

Tabletu popiti sa čašom vode, najbolje na gladan želudac, ali hrana ne remeti preterano dejstvo leka. Predlaže se pijenje uz čašu tople vode, jer topla voda brže razlaže lek.

Korišćenje leka u kontinuitetu može potpuno rešiti Vaš problem sa erektilnom disfunkcijom.

Mere opreza prilikom korišćenja leka Cobra 120

Kao i za svaki lek, a naročito ovoliko jak, postoje mere opreza kojih se treba pridržavati, mi ćemo Vam sada navesti koje su to mere:

 • Ukoliko ste alergični na osnovnu supstancu leka, odnosno Sildenafil, ne bi smeli da konzumirate lek.
 • Zabranjeno je mešanje leka Cobra 120 i alkohola.
 • Ukoliko koristite neke psihoaktivne supstance dejstvo leka može izostati.
 • Ako patite od hroničnih oboljenja, bez konsultacije sa doktorom ne smete koristiti lek.
 • Ukoliko imate oboljenje jetre  ili bubrega, lek nije preporučljiv.
 • Ukoliko pijete lekove na bazi inhibitora, ne smete uzeti lek Cobra 120.
 • Ako patite od srčanih oboljenja, visokog ili niskog pritiska, bez konsultacije sa doktorom lek ne smete uzeti.
 • Cobra 120 je namenjena isključivo za osobe starije od 18 godina, ukoliko dospe kod dece, odmah dete odvesti u najbližu medicinsku ustanovu.
 • Ne sme se kršiti dnevna doza leka.

Moguća neželjena dejstva

Prilikom korišćenja leka Cobra 120 javila su se neka lakša neželjena dejstva, a to su:

 • Osip po koži
 • Zamućenost vida
 • Povišen krvni pritisak
 • Ubrzan puls
 • Bolovi u stomaku
 • Bol u kostima ili mišićima
 • Mučnina i povraćanje
 • Vrtoglavica
 • Refluks
 • Dijareja
 • Izostanak dejstva leka

Jedna od najtežih nus pojava, koje je zabeležena, je bolna erekcija ili erekcija koja taje duže od 6 sati dnevno. U tom slučaju je neophodno obratiti se doktoru za pomoć i odmah prestati sa korišćenjem leka.

Kako čuvati lek Cobra 120?

Lek Cobra 120 je idealno čuvati na sobnoj temperaturi, do 30 stepeni. Najbolje ju je čuvati u originalnom pakovanju, daleko od izvora jake toplote ili vlage, ali i van domašaja dece.

Gde kupiti lek i koja je cena?

Cobra 120 se nalazi u prodaji na nešem sajtu, možete poručiti Mailom, SMS porukom ili pozivom na broj. Možete je preuzeti lično na teritoriji Beograda ili Novog Sada ili poštom na kućnu adresu.

Jedna kutija leka, koja sadrži 5 tableta, je 1000 dinara.

Uživajte u seksu već danas!

BiLive lek za potenciju

Kad od  umora i stresa opadne raspoloženje, često pada i libido. Smanjuje se volja i želja za seksualnim odnosom, a javlja se i problem koji se zove erektilna disfunkcija. Problemi sa erektilnom disfukcijom postali su česti i kod ljudi mlađe i kod ljudi starije starosne dobi. Više ne postoje granice kada je u pitanju starosna dob. Isprčaćemo Vam nešto  više o leku BiLive, koji je jedna od najjeftinijih varijanti lekova za potenciju na našem tržištu.

BiLive lek za potenciju

Šta je lek BiLive i čemu je namenjen?

Lek BiLive se nalazi u obliku film tableta, namenjen je osobama koje imaju problem sa erektilnom disfunkcijom. Pomaže kod polovične ili potpune impotencije (kod potpunog i delimičnog izostanka erekcije). Takođe, pomaže i pri preranoj ejakulaciji.

Predlaže se korišćenje samo ukoliko imate problem sa erektilnom disfunkcijom.

Sastav leka BiLive

Glavna supstanca leka BiLive je Tadalafil. Tadalafil je supstanca iz reda inhibitora fosfodisteraze tipa 5.  Ova supstanca utiče na krvne sudove, obezbeđuje njihovo širenje i time penis dobija više krvi, čime se obezbedi jaka i čvrsta erekcija.

Osim Tadalafila postoje još neke pomoćne supstance, kao što su:

 • Laktoza
 • Monohidrat
 • Celuloza
 • Povidon
 • Kroskarmeloza
 • Magnezijum strearat
 • Natrium lurilsulfat
 • Hipromeloza 6cP
 • Titan dioksid
 • Makrogol
 • Gvožđe oksid žuti
 • Gvožđe oksid crveni

Način primene i dejstvo leka BiLive

Lek BiLive je namenjen za oralnu upotrebu, unosi se u organizam sa čašom hladne ili mlake vode, preporučuje se da se uzme sa mlakom vodom kako bi se pre razložio u organizmu. Po preporukama, najbolje je uzimati jednu tabletu dnevno. Dnevna doza ne bi smela da se prekorači, a ukoliko do toga dođe hitno otići u najbližu meedicinsku ustanovu i sa sobom poneti kutiju u kojoj piše sastav leka.

Pije se neposredno pred seksualni odnos, najmanje 30 minuta ranije. Predlaže se da se BiLive lek pije u

Kontinutetu, svakog dana.  Jedino tada će imati potpuno i  očekivano dejstvo. Uz to, potrebna je i doza seksualne stimulacije, kako bi dobili željeni efekat.

Mere opreza prilikom upotrebe BiLive leka

Postoji niz mera opreza i stvari koje treba da znate pre nego što uzmete lek BiLive, najbolje je pročitati ih, kako bi se sprečilo nešto što niste želeli:

 • Lek BiLive bi trebalo da koristite samo ukoliko vam je lekar to propisao.
 • Osobe alergične ili osetljive na Tildenafil ili neku od pomoćnih supstanci ne bi smele da koriste lek.
 • Ukoliko ste nekada ispoljili alergiju na  lekove iz sličnih redova, ne bi trebalo, bez saveta doktora, da uzimate lek.
 • Ukoliko koristite alfa- blokatora odmah se posavetujte sa doktorom.
 • Ukoliko koristite druge inhibitore, obratite se lekaru.
 • Ako ste srčani bolesnik ili imate probleme sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, ne uzimajte lek BiLive bez saveta sa medicinskim osobljem.
 • Ukoliko dođe do predoziranja lekom, odmah otići u najbližu medicinsku ustanovu i sa sobom poneti uputstvo na kome piše sadržaj leka.
 • BiLive lek je namenjen osobama starijim od 18 godina, ukoliko dete popije lek hitno zatražiti pomoć u najbližoj medicinskoj ustanovi.
 • Lek BiLive je namenjen samo muškarcima, na žene ovaj lek nema dejstvo.
 • Uz lek BiLive ne bi smeli da koristite alkohol, alkohol bi trebalo izbegaviti, a sa njim i masnu hranu, jer znatno umanjuje dejstvo.
 • Pre upotrebe pogledati rok trajanja.

Moguća neželjena dejstva

Kao  i svi drugi lekovi, tako i BiLive, može izazvati neke nus pojave. Najčešće one nisu  teške i javljaju se poput:

 • Glavobolje
 • Bol u grudima
 • Problemi sa digestivnim traktom
 • Bol u leđima, nogama ili rukama
 • Bolovi u mišičima
 • Zamućenost vida
 • Ubrzan puls
 • Promene u krvnom pritisku
 • Erekcija koja traje duže od 5 sati

Ukoliko se bilo šta, od navedenog dogodi, odmah se obratite za stručnu pomoć i prekinite sa korišćenjem leka.

Gde kupiti lek BiLive i koja je cena?

Lek BiLive možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj, Mailom ili SMS porukom.

Cena jedne kutije, u kojoj ima 2 tablete je 1500 dinara.

Želimo da što pre rešite Vaše probleme!

Titan gel

Čuli ste, mnoštvo puta, kako veličina nije bitna, takođe, i debljina Vašeg penisa. Mi ćemo Vam otkriti jednu tajnu, jako  je bitna. Većina partnera govori kako veličina nije bitna da ne bi svom partneru slomila srce, a onda nezadovoljstvo krije ili zadovoljstvo traži na drugom mestu. Verujte, veličina je bitna. Ukoliko ste sami procenili da Vaša veličina nije dovoljna, nemojte čekati. Odmah pročitajte ono što smo za Vas spremili, a reč je o Titan gelu. Da Vaši snovi postanu stvarnost, ostanite sa nama! Otkrićemo Vam tajnu velikog penisa!

Titan gel

Šta je Titan gel i čemu je namenjen?

Titan gel je specijalan preparat, namenjen isključivo muškarcima. Potpuno je prirodan i ne šteti Vašem organizmu. Koristi se radi povećanja polnog organa, ali i da bi rešili problem sa erektilnom disfunkcijom, smanjenim libidom i preranom ejakulacijom. Namenjen je da reši sve Vaše probleme, pa čak i one koje niste ni sami sebi priznali.

Sastav Titan gela

Titan gel je potpuno prirodni preparat, u vidu gela, koji se nalazi u tubi od 50 ml. Naravno, moguće je da će izazvati neke alergijske reakcije, zato je bitno da budete upoznati sa sastavom:

 • Tribulus Terrestis, u dozi od 4 mg
 • Ekstrakt Guarane, u dozi od 4 mg
 • Epidemium Sagittatum, u dozi od 6 mg
 • Lepidium Meyenii, u dozi od 5 mg

Način upotrebe i doziranje Titan gela

Laka primena Titan gela je jedna od osnovnih njegovih karakteristika je jednostavna primena. Koristi se jednom do dva puta dnevno i dozu ne bi smeli da prekoračite, bez obzira na njegov prirodni sastav.  Posle tuširanja, temeljno, obrisati polni organ, zatim na dlanove naneti kreme u dužini nokta na palcu. Umasirati u polni organ i sačekati da se osuši. Minimalno je potrebno pola sata pre polnog odnosa. Ukoliko ste planirali oralni seks, neophodno je temeljno isprati penis. Titan gel ne ostavlja tragove na odeći, pa ga možete naneti i obući se.

Prilikom nanošenja gela najbolje je da penis bude u pola erekcije.

Titan gel utiče na prokrvljenost krvnih sudova penisa, time se postiže na dužini. Da bi Vam penis porastao 5 centimetara neophodno je da gel koristite 40 dana u kontinuitetu. Nakon postizanja željenih efekata možete prestati sa korišćenjem gela.

Titan gel ne dospeva u krvotok i potpuno je bezbedan za Vaš organizam. Potpuno dejstvo ima samo uz potpunu seksualnu stimulaciju. Dejstvo gela, kada je u pitanju erekcija, traje nekoliko sati, a onoliko koliko Vam penis naraste, to Vam ostaje do kraja života.

Mere opreza prilikom korišćenja Titan gela

Iako je potpuno prirodan, postoji nekoliko mera opreza kojih bi trebalo da se pridržavate prilikom korišćenja:

 • Titan gel je namenjen, isključivo, muškarcima.
 • Gel se koristi samo za spoljašnju upotrebu, ukoliko dođe do gutanja hitno se obratiti u najbližu medicinsku ustanovu.
 • Maže se, isključivo, u predelu penisa, strogo izbegavati kontakt sa očima. 
 • Ukoliko planirate oralni seksualni odnos temeljno isperite penis.
 • Ako je Vaša partnerka trudna ili je u period dojenja, temeljno isperite Vaš polni organ.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka Titan gela ne koristite ga.
 • Ukoliko bolujete od HPV virusa  ne koristite gel.
 • Ukoliko imate deformitete penisa ili ranice na penisu, ne koristiti gel.
 • Pre upotrebe proveriti rok trajanja.
 • Prilikom korišćenja Titan gela kondome možete koristiti nesmetano.

Moguća neželjena dejstva

Zbog svog prirodnog sastava, Titan gel, ne beleži nus pojave, ali mogu se javiti neke lakše, poput:

 • Osip na koži
 • Izostanak dejstva
 • Peckanje
 • Svrab

Ukoliko primetite neku od ovih pojava odmah prekinite sa korišćenjem gela i obratite se za stručnu pomoć.

Gde čuvati Titan gel?

Titan gel čuvati van domašaja dece, na temperature između 5 i 20 stepeni Celzijusa, na suvom i tamnom mestu. Gel se ne sme lediti i ne sme se izlagati jakoj sunčevoj svetlosti. Nakon isteka roka trajanja gel baciti.

Gde kupiti Titan gel i koja je cena?

Titan gel možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom.  Dostavljamo na teritoriji cele Srbije.

Cena jedne tube Titan gela je 1800 dinara.

Vaš penis će postati veći!

Macun med za potenciju

Želimo da postanemo prijatelji  sa Vama i Vašom partnerkom! Mi, uvek, imamo idealna rešenja za Vaše probleme u krevetu, ali i ako želite da probate nešto novo, da iskusite izazove i stalno upotrebite nešto novo, što do sada niste, a maštali ste o tome. Danas pričamo o preparatu koji je namenjen i muškarcima i ženama, radi očuvanja Vašeg organizma i dovođenja Vašeg seksualnog života do vrhunca.  Ne sanjate, ovakav proizvod zaista postoji, reč je o Macun medu za potenciju, a nešto više o njemu reći ćemo Vam u narednim redovima.

Macun med za potenciju

Šta je Macun med i čemu je namenjen?

Macun med za potenciju poznat je i pod imenom Turski med za potenciju, a postao je poznat brzo, širom sveta. Namnjen je rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom, sa ovim medom imaćete erkciju čvrstu poput najčvršće stene. Osim toga, namenjen je ljudima koji imaju problem sa smanjenim libidom. Deluju na prokrvljenost penisa i vagine i time obezbeđuju više nadržaja, što seks čini boljim i za muškarca i za ženu.

Način primene i dejstvo Macun meda

Macun med za potenciju se uzima jednom dnevno, oko 8 grama, što čini jednu kafenu kašićicu ili, ukoliko ste kupili pakovanje koje sadrži kesice, to je jedna kesica. Sadržaj kesice otapati u ustima, ne gutati. Uzima se oko pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Deluje brzo, ali potpuno dejstvo se postiže sa dodatnom seksualnom stimulacijom.

Ista doza je namenjena i ženama i muškarcima.

Sastav Macun meda

Macun med je sačinjen od prirodnih sastojaka, bez ikakvih dodataka boja ili hemijskih supstanci. Ne stavra zavisnost, ali kako biste izbegli moguće alergije, treba da pročitate sastav:

 • Epidemium- on sadrži ikarin. Ikarin opušta sve mišiće u telu.
 • Maca- to je peruanski Žen- Sen, služi sa porajačavanje erekcije, povećanje libida i utiče povoljno na plodnost oba pola.
 • Tribulus terrestris- njega, u biti, koriste sportisti poput suplamenta, ali je namenjen ojačanju vena i žila i utiče, prvenstveno, na muškarce.
 • Cola Vera-  ona sadrži kofein i antocijanin. Namenjena je osobama koje su depresivne, jer otklanja depresiju i održava organizam budnim.
 • Ginko Biloba- opušta mišiće, ublažava bolove i smanjuje stres.
 • Lesser galangal-  namenjen je otklanjanju probavnih tegoba
 • Dudov sirup- pomaže pri otklanjanju dijabetesa, ali i pri menstrualnim bolovima.
 • Pčelinji polen- on deluje na prevenciju infekcija u telu.
 • Matični mleč- pruža seksualnu energiju i revitalizuje organizam.
 • Žen- Sen- utiče na potenciju, kod muškarca, i povećava nivo plodnosti muškarca.
 • Đumbir- namnjen je da Vam otkloni hronični umor i, ukoliko imate, želudačne probleme.
 •  Kopriva- obezbediće Vam dovoljno kalcijuma i kalijuma u organizmu, ali namenjena je i regulisanju krvnog pritiska.
 • Bundeva- najviše utiče na Vašu kožu, koja će postati meka, ali i na čireve, ukoliko ih imate i na sve probleme sa crevima.
 • Vanila- ona je prirodni afrodizijak i podiže libido.
 • Zob- najviše utiče na žene, podiže nivo estrogena i deluje kao antidepresiv.
 • Cimet- on sadrži cink, kalcijum, kalijum, deluje na opšte zdravlje reproduktivnih organa.

Mere opreza

Ne postoji mnogo mera opreza kojih se treba pridržvati, ali  ipak ih je potrebno pročitati:

 • Med nije namenjen mlađima od 18 godina.
 • Ukoliko ste dijabetičar ili srčani bolesnik, ne uzimajte med bez konsultacije sa lekarom.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka meda- ne uzimati ga.

Moguća neželjena dejstva

Nisu zabeležena neželjena dejstva, ni kod muškaraca, ni kod žena. Ukoliko osetite nešto neuobičajeno prekinite sa uzimanjem Macun meda i zatražite stručnu pomoć.

Način čuvanja Macun meda

Med je najbolje čuvati na hladnom mestu, do 20 stepeni. Nije poželjno lediti med, ali ni izlagati sunčevoj svetlosti. Čuvati u originalnom pakovanju, daleko od domašaja dece.

Gde kupiti  Macun med i koja je cena?

Med možete kupiti na našem sajtu, slanjem SMS poruke ili Maila, šaljemo na adresu ili donosimo lično.

Cena jedne teglice, od 43 grama, je 1500 dinara.

Kutija, sa 6 kesica meda, je 1500 dinara.

Želimo Vam puno seksa i zdravlja!

Libido tablete

Vremena su teška,  stalno smo u nekoj žurbi: posao, obaveze, vožnja, borba za dinar, porodične obaveze. Sve to utiče na raspoloženje i posle jednog takvog dana, veoma napornog, organizam je umoran i polni organ nije spreman na seksualni odnos. To izaziva dozu ljutnje kod Vaše partnerke, pa često izaziva i dozu ljubomore, jer partnerka misli da je varate. Pred nama je savršeno rešenje za sve vrste problema u krevetu, jedan specijalan preparat namenjen Vašem užitku. Predstavljavamo Vam Libido tablete, o kojima ćemo Vam ispričati sve ono što bi trebalo da znate, pre nego što ih uzmete.

Libido tablete

Šta su Libido tablete i čemu su namenjene?

Libido tablete su, potpuno prirodan, dodatak ishrani, namenjen muškarcima koji imaju problem sa smanjenim libidom ili erektilnom disfunkcijom.

Libido tablete nisu namenjene samo rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom. Povoljno utiču na zdravlje celokupnog organizma, jer opušta mišiće i time se osetite rasterećeno. Pojačava želju za seksualnim odnosom. Ukoliko imate probleme sa preranom ejakulacijom, Libido tablete su pravi izbor za Vas. Nema efekat anestetika, te će povećati i Vaše nadražaje prilikom seksa.  Zbog svog prirodnog sastava povoljno utiče i na smanjenje stresa.  Ukoliko želite da Vaš seks traje dugo, da imate nikad bolju izdrživost i da Vaša erekcija bude čvrsta, pravi izbor su Libido tablete.

Sastav Libido tableta

Libido tablete su 100% prirodne tablete, sačinjene od niza biljaka. No, kako biste sprečili moguće alergijske reakcije, neophodno je da pročitate sastav. U sastavu se nalaze:

 • Trigonella foenum graecum (Grčko seme)
 • Panax ginseng (Azijski Žen- Sen)
 • Zingiber officinale (Đumbir)
 • Satureja Montana (Rtanjski čaj)
 • Petroselinum crispum (Peršun)
 • Marubium vulgare (Očajnica)
 • Cink

Način primene i dejstvo Libido tableta

Libido tablete se uzimaju 2 ili 3 (po preporuci izabranog lekara), najkasnije pola sata pre planiranog, željenog, seksulanog odnosa. Tablete, da bi imale potpuni efekat, potrebno je piti 8 nedelja u kontinuitetu. Piju se sa čašom tople ili hladne vode, posle jela.

Deluju već nakon pola sata, ali neće imati potpuno dejstvo bez seksualne stimulacije.

Mere opreza prilikom uzimanja Libido tableta

Libido tablete nemaju određene, stroge, smernice, ali nije teško pridržavati se nekih, osnovnih, mera opreza:

 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka Libido tableta, ne bi smeli da ih uzimate
 • Preporučena doza se ne sme kršiti, ukoliko se to desi hitno se obratiti u medicinsku ustanovu i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu
 • Osobe ispod 18 godina ne smeju korisiti Libido tablete, u slučaju konzumacije zatražiti stručnu pomoć
 •  Ukoliko ste srčani bolesnik ili imate probleme sa visokim ili niskim, krvnim, pritiskom, pre uzimanja tableta konsultujte se sa Vašim lekarom
 • Ako ste dijabetičar ne uzimajte tablete bez odobrenja endokrinologa
 • Nakon isteka roka trajanja, koji je utisnut na kutiji, lek baciti i ne konzumirati
 • Nije poželjno piti alkohol neposredno pred uzimanje tableta, jer alkohol nipodaštava dejstvo tableta
 • Tablete su namenjene muškarcima, nije poželjno da ih žena konzumira
 • Libido tablete su dodatak ishrani, one ne mogu menjati redovnu i raznovrsnu ishranu

 Moguća neželjena dejstva

Shodno tome da je lek potpuno prirodan, nisu primećena i zabeležena neka neželjena dejstva, koja su previše poremetila Vaš organizam. Ali ukoliko se neka od, dole, navedenih jave, prestanite sa uzimanjem leka i obratite se za pomoć:

 • Osip na koži
 • Promene u krvnnom pritisku
 • Zamućenost vida
 • Vrtoglavica
 • Nelagodnost u stomaku
 • Erekcija koja traje više od 5 sati

Kako čuvati lek Libido?

Lek Libido se čuva na temperaturi od 5 do 25 stepeni Celzijusa, daleko od domašaja dece. Zaštiti lek od jakih temperatura ili vlage. Najbolje ga je čuvati u originalnom pakovanju, kako bi očuvao potpuno.

Gde kupiti Libido tablete i koja je cena?

Libido tablete možete poručiti sa našeg sajta, pozivom na broj, Mailom ili SMS porukom. Dostavu vršimo lično, na teritoriji Novog Sada ili Beograda ili slanjem poštom.

U jednoj kutiji se nalazi 30 tableta, a cena jedne kutije je 1200 dinara.

Želimo Vam puno uživanja u seksu!

Macun Intimo V lubrikant

Drage dame,  pripadnice lepšeg pola, ovo je članak samo za Vašu dušu. Samo za Vas. Došlo je ovo vreme, kada su žene, po svemu, izjednačene sa muškarcima, pa ih okupira sa svih strana, porodica, posao, deca… Izgubite želju za seksualnim odnosom, pa Vaša vagina ne može da luči dovoljno tečnosti da bi imale odgovarajući odnos. Kako za muškarce imamo rešenje, tako imamo i za Vas. Pred Vama je jedan savršen lubrikant Macun Intimo V. Sada ćemo Vam, bez lažne skromnosti, predstaviti ovaj savršeni preparat.

Macun Intimo V lubrikant

Šta je Macun Intimo V i čemu je namenjen?

Macun Intimo V je lubrikant, na vodenoj bazi. Koristi se kako bi Vašu vaginu učinio vlažnijom, a seks bezbolnijim. Takođe, ovim preparatom će Vam se povećati i želja za seksom, a Vaš partner će biti oduševljen. Može se koristiti i  za analni seks, ukoliko baš to želite.

Način primene i dejstvo Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant se nanosi rukom, na zidove vagine ili ga možete namazati na partnerov penis, te tako razmazati po zidovima analnog otvora ili vagine. Ukoliko planirate analni seks, najpoželjnije je namazati lubrikant na penis Vašeg partnera. Nema ograničenja koliko kapi ćete staviti, možete onoliko koliko Vam osećaj govori, možete ga i dodavati za vreme seksualnog odnosa. Ništa Vam neće smetati. Ni Vašem  partneru ne može da škodi. Takođe, ne remeti ni korišćenje zaštite, kondome možete koristiti i u toku korišćenja lubrikanta.

Lubrikant dolazi sa dozerom, tako da ne morate brinuti oko toga koliko će Vam lubrikanta izaći iz flašice.

Možete ga koristiti i uz alkohol, ali i uz masnu hranu.

Nije neophodna seksualna stimulacija, kako bi Macun Intimo V imao potpuno dejstvo, ali je poželjno, radi Vašeg užitka.

Macun Intimo V ima jako slab miris i ukus, te brzo izvetri i možete se zabljavati i na druge načine. Ne ostavlja tragove po Vašem vešu. Uz vodu ili pljuvačku ima još snažnije dejstvo.

Sastav Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant je potpuno prirodan, nije iz roda silikonskih, već iz roda vodenih lubrikanata. Time je bezbedniji za korišćenje i mnogo efikasniji. No, kako bi izbegli moguće alergijske reakcije, poželjno je pročitati njegov sastav:

– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxy-ethylcellulose
– Allantoin
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Mere opreza prilikom korišćenja Macun Intimo V lubrikanta

Postoji nekoliko mera opreza, o kojima bi trebalo da pročitate, pre nego što počnete da ga koristite. Te mere su sledeće:

 • Macun Intimo V lubrikant je namenjen isključivo osobama koje su starije od 18 godina.
 • Preparat se ne sme gutati, ukoliko popijete lubrikant, ili to učini Vaše dete, hitno potražiti medicinsku pomoć i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu.
 • Pre upotrebe pročitati uputstvo.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka lubrikanta, ne koristiti ga.
 • Ako imate neko oboljenje vagine, pre upotrebe se posavetujte sa Vašim izabranim ginekologom.
 • Savetuje se da trudnice, dojilje i porodilje pre upotrebe zatraže mišljenje svog ginekologa.
 • Pogledati rok trajanja pre nego što počnete sa koriščenjem.
 • Macun Intimo V lubrikant čuvajte u originalnom pakovanju, nemojte ga presipati u druga pakovanja.
 • Podsećamo da Macun Intimo V lubrikant nije lek i ne može menjati dejstvo drugih lekova.

Moguća neželjena dejstva

Nije zabeleženo da Macun Intimo V ima neke nus pojave. No, može se desiti blagi, alergijski, osip, u tom slučaju prekinuti sa korišćenjem lubrikanta. Ukoliko primetite nešto neobično, a što ne spada u dejstvo lubrikanta, prekinite sa korišćenjem istog.

Način čuvanja Macun Intimo V lubrikanta

Lubrikant čuvati na temperaturi između 5 i 25 stepeni Celzijusa, daleko od izvora jake toplote ili zamrzavanja, u originalnoj flašici. Čuvati van domašaja dece.

Gde kupiti Macun Intimo V lubrikant i koja je cena?

Macun Intimo V lubrikant možete poručiti kod nas, sa sajta, Mailom, SMS porukom ili pozivom na naš broj. Garantujemo diskreciju prilikom dostave.

Cena jedne flašice, u kojoj ima 50 ml tečnosti, je 800 dinara.

Drage dame, užitak Vas čeka! Telefon u ruke i brzo poručite!

Kapi Afrička šljiva

Ukoliko Vam noćne more zadaju problemi sa erektilnom disfunkcijom, otežanim mokrenjem ili smanjenim libidom ostanite ovde, u pravim ste rukama. Imamo idealno rešenje za Vas, a ujedno i nešto sasvim novo, što do sada niste probali. Poklonite se preparatu, pred Vama je Afrička šljiva- kapi.

Kapi Afrička šljiva

Šta su kapi Afrička šljiva i čemu su namenjene?

Afrička šljiva kapi su najnoviji preparat za potenciju, iz široke palete prozvođača Abela Pharm. Čuli ste, sigurni smo, za kapsule Afričke šljive, ali kapi su nešto sasvim novo. U odnosu na kapsule, kapi su pojačane čak  7 puta. Hej, zamislite, 7 puta jači preparat, a pritom je prirodan. Osim za probleme sa erektilnom disfunkcijom, namenjen su i prevenciji i lečenju bolesti prostate, kao i kod upala prostate. Naravno, pomoći će i da sebi  olakšate mokrenje, ukoliko taj problem postoji. Vaš libido će biti na vrhuncu. 

Upotreba i dejstvo kapi Afrička šljiva

Afrička šljiva kapi dolaze u staklenom pakovanju, sa pipetom. Na pipeti postoji označena mera 0,75ml, što je preporučena dnevna doza. Uzimaju se samo jednom dnevno, ubrizgavanjem direktno iz pipete u usnu duplju. Dejstvo kapi počinje nakon nekoliko minuta, a traje ceo dan. Poželjno ih je popiti na gladan želudac, jer tako brže imaju dejstvo. Takođe, nije preporučljivo mešati ih sa alkoholom, jer tada gube svoje dejstvo.

Namenjene su i starima i mladima, ali i osobama koje imaju neke zdravstvene probleme, jer su potpuno prirodne i ne remete, čak, ni krvni pritisak, a ne utiču ni na rad srca.

Sastav kapi Afrička Šljiva

Afrička šljiva su, potpuno, prirodne  kapi, koje su, u osnovi, sastavljene od, 7 puta pojačanog, beta- sitosterola. U njihovom sastavu se još nalaze:

 • Ekstrakt biljke afrička šljiva, koji će Vašu erekciju učiniti čvrstom i snažnom
 • Ulje pšeničnih klica
 • Antioksidans; alfa- tokoferol
 • Vitamin E

Mere opreza prilikom korišćenja kapi Afrička šljiva

Kao i u svakom segmentu života, gde postoje određena pravila, tako i za preparat kapi Afrička šljiva, moraju se poštovati izvesne mere. Mi ćemo ih sada navesti:

 • Kapi su namnjene, isključivo, muškarcima, žene ih ne smeju konzumirati.
 • Afrička šljiva kapi su namenjene osobama preko 18 godina i ukoliko dete popije, odmah potražiti medicinsku pomoć, a sa sobom poneti dokument na kome piše sastav leka.
 • Preparat mogu koristiti i osobe sa određenim zdravstvenim problemima.
 • Ukoliko imate alergiju na neki od sastojaka leka, ne pijte  kapi.
 • Ukoliko ste ispoljili alergijsku reakciju na bilo koji lek iz reda Afričke šljive, ne piti kapi bez konsultacije sa izabranim doktorom.
 • Ukoliko koristite lekove iz reda inhibrilatora, ne mešati ga sa kapima.
 • Kapi Afrička šljiva se ne koriste ukoliko konzumirate alkohol.
 • Dnevna doza se ne sme prekoračiti, ukoliko dođe do predoziranja hitno potražiti stručnu pomoć.
 • Afrička šljiva kapi su dodatak ishrani, ali one ne mogu zameniti redovnu i raznovrsnu ishranu.
 • Kapi ne menjaju druge lekove koji su Vam prepisani od strane lekara.
 • Potpuno dejstvo preparata ćete postići samo uz dodatnu seksualnu stimulaciju.
 • Pre upotrebe proveriti rok trajanja, ukoliko je rok trajanja istekao baciti preparat.

Neželjena dejstva kapi Afrička šljiva

Nisu zabeležena značajnija nepoželjna dejstva, ali možete dobiti blagi osip na koži ili dugogtrajnu erekciju. U slučaju nus pojava ili bilo čega neobičnog, a što ne spada u dejstvo leka, ukinuti lek, otići kod najbližeg urologa, a sa sobom poneti uputstvo za korišćenje preparata i dati lekaru na uvid.

Način čuvanja kapi Afrička šljiva

Kapi su u staklenoj boci, ali to ih ne može zaštiti od leda ili od jakih vrućina. S toga, kapi držati na tamnom mestu na temperaturi između 5 i 25 stepeni Celzijusa. Držati van domašaja dece.

Gde kupiti kapi Afrička šljiva i koja je cena?

Kapi Afrička šljiva možete naručiti kod nas, sa sajta, pozivom na broj ili SMS porukom. Dostavljamo na teritoriji cele Srbije i brinemo o Vašoj anonimnosti i privatnosti.

U jednoj bočici je 10ml kapi, a cena je 1400 dinara.

Požurite, vreme je za seks!

Afrička šljiva

Svi nekuda jure i žure, problema ima sa svih strana, kako bračnih, tako poslovnih, finansijskih, ali i zdravstvenih. Sve to izaziva stres, a stres dalje uzrokuje mnoge probleme. Stres je, od davnina, najveći problem čovečanstva. Jedna od posledica stresa je erektilna disfunkcija, praćena sa smanjenjem libida ili preranom ejakulacijom. Danas nam predstavljamo preparat za koji ste, sigurno, nekad čuli. Pred Vama je Afrička šljiva, nešto više o ovom, vanvremenskom, preparatu ćete čuti u narednim rečenicama.

Afrička šljiva

Šta je Afrička šljiva i čemu je namenjena?

Afrička šljiva je jak preparat koji utiče na prostatu i njime se reguliše erekcija. Upotrebom leka ćete dobiti erekciju čvrstu kao kamen, a ejakulacija će biti odložena, samim tim Vaš libido će biti na vrhuncu. Takođe, Afrička šljiva ima još jedno dejstvo; usporava benignu hiperplaziju prostate,  upalu prostate  i olakšava tegobe kod otežanog mokrenja.

Sastav Afričke šljive

Jedan od sastojaka Afričke šljive jeste ekstrakt bolje afrička šljiva, po kome lek i nosi ime. Glavni sastojak je, ipak, beta- sitosterol, koji omogućuje čvrstu erekciju. 

Način primene i dejstvo leka

Afrička šljiva se pije jednom dnevno, jedna tableta, uz čašu vode. Preporučeno je da se popije mlaka voda, kako bi se lek razložio što brže.  Najbolje ju je popiti oko sat vremena pre planiranog seksualnog odnosa, ali jako brzo deluje i deluje ceo dan, tako da ne morate birati vreme. Predoziranje lekom nije dozvoljeno. Iako je ona prirodni afrodizijak, sa prirodnim sastojcima, ne sme se popiti više od jedne tablete dnevno. Takođe, potrebno ju je koristiti u kontinuitetu, svakog dana, kako bi se obezbedili najbolji rezlutati.

Najbolji efekat će imati uz dodatnu seksualnu stimulaciju.

Alkohol i Afrička šljiva nisu u prijateljskim odnosima, jer alkohol nipodaštava dejstvo Afričke šljive, zato nije preporučljivo sastavljati ih zajedno. Poželjno je lek popiti na prazan želudac.

Mere opreza prilikom korišćenja leka Afrička šljiva

Zarad Vašeg mira i da biste bili sigurni pri korišćenju leka, dobro je da pročitate neke mere opreza i njih se pridržavate.

 • Pre upotrebe Afričke šljive poželjno je posavetovati se sa urologom.
 • Ukoliko koristite lekove koji u sebi sadrže 5-alfa-reduktaze ili sabal-palma, nije poželjno da koristite lek Afrička šljiva.
 • Afrička šljiva je dodatak ishrani i ne može se koristiti kao zamena za neki drugi lek koji Vam je prepisan.
 • Iako je dodatak ishrani ne može menjati redovnu i raznovrsnu ishranu.
 • Ne konzumirati zajedno sa alkoholom.
 • Preporučena dnevna doza se ne sme kršiti, ukoliko dođe do predoziranja preparatom hitno se javiti u najbližu medicinsku ustanovu i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu leka.
 • Afrička šljiva nije namenjena za osobe mlađe  od 18 godina, ukoliko se desi da dete popije lek, hitno zatražiti pomoć pedijatra.
 • Pre upotrebe pogledati rok trajanja, ukoliko je rok istekao lek baciti i ne konzumirati.
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili ste imali alergiju na preparate sličnog sastava, ne koristite preparat bez odobrenja doktora.

Moguća neželjena dejstva prilikom korišćenja Afričke šljive

U razgovoru sa ljudima, koji su preparat probali, ali  i sa proizvođačem, nismo našli da je neko imao teže nus pojave. Mogući su vidovi osipa na koži, ali to su alergijske reakcije na sastav leka. Ako se desi da primetite nešto čudno, dok koristite preparat, odmah prestanite sa uzimanjem preparata i posetite svog izabranog doktora.

Način čuvanja Afričke šljive

Afrička šljiva se šuva na temperaturi između 5 i 30 stepeni. Izbegavajte da lek izlažete jakoj sunčevoj svetlosti, ali i vlazi. Preparat se ne sme lediti. Najbolje ga je čuvati u originalnoj kutiji, van domašaja dece, na suvom i hladom mestu.

Gde kupiti Afričku šljivu i koja je cena?

Preparat možete poručiti direktno sa sajta, SMS porukom ili pozivom na broj. Donosimo na kućnu adresu, ukoliko ste na teritoriji Beograda ili Novog Sada, a za druge delove šaljemo poštom.

Cena jedne kurije, u kojoj se nlazi 10 kapsula, je 900 dinara.

Naručite Afričku šljivu, jer sa njom ne pada!

Macun gel

Razumljivo je da se svima, ponekad, dogodi problem sa smanjenim libidom ili izostankom erekcije. Potpuno prirodna pojava, u ova luda vremena, gde svi negde žure i jure, a nivo stresa je znatno viši u odnosu na prethodne decenije. Muškarci sve češće pate od erektilne disfunkcije, smanjenog libida i prerane ejakulacije. Zatvorite oči… Pred Vama je jedno iznenađenje, koje ste dugo čekali. Rešenje za sve Vaše probleme. Veličanstveno gel, poklonite se, predstavljamo Vam Macun gel za potenciju.

Macun gel

Šta je Macun gel i čemu je namenjen?

Macun gel za potenciju je preparat namenjen muškarcima, koji pate od smanjenog libida, prerane ejakulacije i erektilne disfunkcije. Namenjen je povećanju nadražaja penisa, što Vam daje izvanredan seksualni odnos i obostrano zadovoljstvo. Mogu ga koristiti i bolesni i zdravi i stari i mladi. Jednostavno je savršen. Ne morate ga koristiti samo ako imate problem, možete ga koristiti i ako želite da Vaš odnos bude još bolji.

Uživaćete u njegovim čarima, u potpuno prirodnom dejstvu, bićete oduševljeni.

Sastav Macun gela

Macun gel je napravljen uz maksimalnu kontrolu stručnjaka, od potpuno prirodnih sastojaka, ekstrakata biljaka u sastavu sa afrodizijacima.

Primena i dejstvo Macun gela

Macun gel se lako koristi, nalazi se u flašici sa dozerom. Pre željenog odnosa, potrebno je uzeti između 5 i 6 kapljica i utrljavati, jednom dnevno. Nakon tri dana korišćenja dozu povećati na 8 do 10 kapljica gela. Potrebno je utrljavati na polni organ dok se potpuno ne osuši. Posle 15 dana prestati sa korišćenjem na par dana, pa opet nastaviti. Macun gel u početku ima dejstvo par sati, a kako vreme odmiče dejstvo će početi da traje duže, pa čak i 24 sata. Prilikom nanošenja odmah kreće dejstvo, te se početni rezlutati mogu videti i nakon jednog minuta. Gel se brzo suši, njegov miris i ukus lako nestaju i ne ostavlja tragove na odeći, te možete slobdno d ga koristite bilo gde. Pre oralnog seksa je potrebno temeljno isprati penis, dok kod redovnog seksualnog odnosa je dovoljno samo prebrisati polni organ.

Iako je Macun gel potpuno prirodan, ne koristiti ga više od predložene doze, odnosno, jednom dnevno.

S obzirom da Macun gel nije afrodizijak, njegovo dejstvo će biti potpuno tek uz seksualnu stimulaciju, ona može biti i minimalna, ali bez ikakve seksualne stimulacije neće delovati.

Alkohol i masna hrana ne utiču na dejstvo gela.

Mere opreza prilikom korišćenja Macun gela

Postoji nekoliko mera kojih treba da se pridržavate:

 • Macun gel je namenjen samo za spoljašnju upotrebu i nanosi se samo na penis. Ne sme se mazati po ostalim delovima tela.
 • Gel je namenjen samo muškarcima
 • Ukoliko ste ispoljili alergiju na slične preparate ne bi smeli, bez dozvole urologa, da koristite Macun gel za potenciju
 • Gel je namenjen, isključivo, muškarcima
 • Macun gel je namenjen osobama koje imaju preko 18 godina i, zato, ga držati dalje od domašaja  dece
 • Ako bolujete od HPV virusa ili imate ranice po penisu, ne koristite gel
 • Ukoliko imate deformitete penisa ne koristite preparat
 • Macun gel utiče na povećanje polnog organa, povećanje traje samo u trajanju dejstva gela
 • Nije namenjen trudnicama, porodiljama i dojiljama, te izbegavati njegovo korišćenje, ako je Vaša partnerka u ovoj dobi
 • Obavezno pogledati rok trajanja utisnut na kutiji

Neželjena dejstva Macun gela

Macun gel ne beleži neželjena dejstva, gotovo da se nikada i niko nije javio sa nekim problemom ili nekom nus pojavom. Ukoliko Vi budete prvi, javite se Vašem urologu, ponesite sastav i uputstvo za korišćenje stimulansa i prekinite sa korišćenjem istog.

Način čuvanja Macun gela

Idealna temperature, za čuvanje Macun gela, je od 5 do 25 stepeni Celzijusa, ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni zamrzavati. Čuvati van domašaja dece. Nakon isteka roka baciti gel.

Gde kupiti Macun gel i koja je cena?

Macun gel možete, lako, poručiti sa našeg sajta, ali možete nas i kontaktirati pozivom na broj ili poslati SMS poruku. Isporučujemo poštom na teritoriji cele Srbije.

Cena jednog gela, u kome ima 35 doza, je 2400 dinara, a na poklon dobijate i Macun med, kako bi Vaš užitak bio potpun.

Uživajte, kad imate sve opcije pred Vama!

Macun sprej

Noću Vas more strašni sni, noćne more o impotenciji. Strah Vas je da će Vas partner ostaviti ili pronaći utehu u drugom muškarcu? Ne, niste Vi za psihologa, Vama je vreme da istražujete o preparatima za impotenciju. Spremili smo za Vas jedan inovativan proizvod, iz široke palete Macun proizvoda. Reč je o spreju, koji se zove Macun sprej, a mi ćemo Vam objasniti zašto baš on mora postati neizostavan deo života i Vašeg seksualnog odnosa.

Macun sprej

Šta je Macun sprej i čemu je namnjen?

Macun sprej je inovativni preparat namenjen muškarcima, potpuno bezbedan i po ženino zdravlje i po muškarca, naročito zato što ne dospeva u krvotok. Namenjen je lečenju impotencije, odnosno prilikom problema sa erektilnom disfunkcijom. Pored glavnog svojstva, lečenja erektilne disfunkcije, namenjen je i povećanju dužine i obima penisa.

Sastav Macun spreja

Macun sprej je preparat napravljen na bazi prirode, od potpuno prirodnih sastojaka. Važno je da pročitate sve sastojke, kako ne bi diživeli neku alergijsku reakciju. Sastojci su:

– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Način upotrebe i dejstvo Macun spreja

Macun sprej je pogodan i za osobe koje imaju dijabetes, visok pritisak ili neka oboljenja srca, te ga osobe sa ovim problemima nesmetano mogu koristiti.

Sprej izaziva jaku erekciju, u kratkom vremenskom periodu. Dovoljno je da ga naprskate 20- ak minuta pre upotrebe i već nakon 5 do 10 minuta ćete osetiti prve promene. Naravno, kompletno dejstvo će biti samo ukoliko imate određenu seksualnu stimulaciju, s toga porazgovarajte i sa Vašim partnerom. Ne morate masirati prilikom nanošenja, jer se sprej prilično brzo suši. Macun sprej ima I svoj miris i ukus, ali se sve to gubim nakon 10 minuta od upotrebe, pa je dovoljno blago isprati ili obisati maramicom, te možete imati i oralni seks. Uz to, neće ostaviti tragove na Vašoj odeći.

Ukoliko ne isperete sprej, neće imati posledica po vaginu Vaše partnerke. Takođe, sprej ne remeti korišćenje kondoma, imaće potpuno dejstvo.

Dejstvo traje onoliko koliko Vi želite, dakle, dok traje seksualna stimulacija, koju možete prekinuti u bilo kom trenutku.

Nanosi se, isključivo, na polni organ, potrebno je naprskati 5 do 10 puta, ne morate da ga razmazujete. Preporučuje se korišćenje dva puta dnevno, iako je prirodan, ne bi trebalo preterivati.

Ukoliko Macun sprej koristite u kontinuitetu Vaš penis će postati veći, a onoliko koliko se poveća uz korišćenje spreja, to će Vam ostati za ceo život.

Mere opreza prilikom uzimanja Macun Spreja

Nema posebnih mera kojih biste se trebali pridržavati, ali ipak su propisane neke smernice, od strane stručnjaka:

 • Ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka spreja, ne bi trebalo da koristite sprej
 • Sprej ne uzimati, bez saveta stručnjaka, ukoliko ste nekad pre imali alergijske reakcije na slične proizvode
 • Macun sprej je namnjen za prskanje direktno na penis, nikako ga ne koristiti na drugim delovima tela
 • Pre upotrebe promućkati flašicu
 • Sprej nije namenjen deci, trudicama i dojiljama
 • Ukoliko imate preosetljivu kožu, ne uzimajte sprej
 • Ako imate neki od deformiteta penisa, sprej nije preporučljiv
 • Ukoliko bolujete od HPV virusa- ne uzimati sprej

Neželjena dejstva Macun spreja

Macun sprej je jedini preparat na tržištu za koga ne postoji ni jedna nus pojava. Naime, ni jedan od ispitanika i ljudi koji su koristili sprej se nije požalio na neku nus pojavu.

Ukoliko Vi budete prvi, prekinite sa korišćenjem spreja i obratite se svom urologu.

Način čuvanja Macun spreja

Macun sprej se ne sme izlagati, jakoj, sunčevoj svetlosti, ali se ne sme ni zamrzavati. Idealna temperatura za čuvanje spreja je od 5 do 25 stepeni Celzijusa. Pre upotrebe pročitati uputstvo i držati van domašaja dece.

Gde kupiti sprej i koja je cena?

Sprej možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom.
Cena jednog spreja, u kome ima oko 25 doza, je 2000 dinara.

Sigurni smo da, kad jednom probate sprej, nećete prestati sa korišćenjem!

Macun krema

Problemi sa impotencijom su sve češći problem današnjice, ali nemojte da Vas zbog toga boli glava. Medicina je napredovala, a sa medicinom i svi preparati. Svakim danom se otkrije nešto novo i efikasno za rešavanje problema. Da biste uvek bili informisani i imali mogućnost da kupite preparat, po najnižoj ceni, u Srbiji, postojimo mi! Danas Vam predstavljamo jedan čudesan, magičan i nadasve idealan preparat koji će rešiti Vaše probleme. Pozdravite Macun kremu!

Macun krema

Šta je Macun krema i čemu je namenjena?

Macun je krema, pri čijoj su pripremi korišćeni prirodni sastojci. Macun krema namenjena je, isključivo, muškarcima. Potpuno je bezbedna, za ženu, i okoliko imate seksualni odnos bez zaštite. Namenjena je pojačanju erekcije, čije dejstvo može trajati 24 sata, ali, osim toga, namenjena je i rastu polnog organa. Dugotrajno korišćenje Macun kreme izazvaće da Vaš polni organ postane veći.

Način primene Macun kreme

Macun krema se nanosi direktno na polni organ muškarca. Utrljavanjem, a najkasnije 30 minuta pre planiranog seksualnog odnosa. Krema mora stajati na polnom organu 30 minuta, a nakon toga ju je obavezno skinuti i polni organ temeljno oprati. Macun krema ima i svoj miris i ukus, iz tog razloga se ne preporučuje seksualni odnos pre pranja polnog organa. Takođe, krema ne ostavlja tragove na odeći.

Koristi se 2 puta dnevno i potrebno je staviti 6- 10 kapljica kreme na polni organ. Stručnjaci predlažu korišćenje 2 puta dnevno, prvih 15 dana korišćenja a potom napraviti pauzu u trjanju od 3 do 5 dana. Nakon mesec dana korišćenja dozu smanjiti na  1 dnevno.

Može se korstiti i uz konzumiranje alkohola, što je retkost kad su u pitanju lekovi za impotenciju.

Dejstvo Macun  kreme

Macun kremi je potreno 30 minuta da bi u  potpunosti imala dejstvo. Ona utiče na krvne sudove polnog organa, širi ih i time utiče da erekcija bude čvrsta, a polni organ veći. Podsećamo, onoliko koliko polni organ poraste, od upotrebe kreme, to će ostati celog života.

Da bi Macun imao potpuno dejstvo neophodna je određena doza seksualne stimulacije. 

 Sastav Macun kreme

Kao što smo Vam, ranije, pomenuli, Macun krema je sastavljena od prirodnih sastojaka, stoga je bezbedna za Vap organizam, ali za Vaše dobro, radi prevencije alergijskih reakcija, poželjno je znati njen sastav:

– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

 Mere opreza prilikom korišćenja Macun kreme

 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka kreme ne bi trebalo da je uzimate
 • Krema je namenjena samo za spoljašnju upotrebu
 • Macun kremu ne bi trebalo da koriste osobe mlađe od 18 godina
 • Macun krema je namenjena, isključivo, muškarcima
 • Pre seksualnog odnosa, a nakon korišćenja kreme, oprati temeljno polni organ
 • Ukoliko bolujete od HPV virusa ili imate ranice na polnom organu ne bi trebalo da koristite kremu
 • Ukoliko imate deformitete penisa, ne uzimajte kremu bez saveta urologa
 • Ukoliko ste nekada, uz sličan preparat, ispoljili alergijsku reakciju nemojte bez saveta urologa počinjati da koristite kremu.

Moguća neželjena dejstva

Pregledali smo sva iskustva korisnika Macun kreme, koja su nam bila dostupna, i nismo primetili značajnije nus pojave, koje mogu poremetiti Vaš organizam, ali postojalo je tu par lakših nus pojava, kao što su:

 • Osip na koži penisa
 • Svrab na penisu i njegovoj okolini
 • Odsustvo dejstva kreme
 • Preterano dejstvo

„Najteža“ nus pojava, koja se kod ovakvih preparata može desiti, mada nemamo zabeležen takav slučaj, jeste erekcija koja traje duže od 5 sati. Ukoliko se to dogodi pomoć potražiti u nekoj medicinskoj ustanovi.

Način čuvanja kreme

Macun krema se čuva u orginalnom pakovanju, daleko od domašaja dece. Krema se ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni zamrzavati. Idealna temeratura za čuvanje kreme je od 5 do 30 stepeni.

Gde kupiti i koja je cena?

Macun kremu možete poručiti, direktno, sa sajta ili pozivom na priloženi broj telefona. Dostupni smo i na Mailu. Ukoliko vršimo isporuku poštom garantujemo diskretnost.

Cena jedne flašice sa kremom je 1700 dinara.

Uživajte u seksu već danas.

P- force (Pojačana Kamagra)

Dešava se, kako starijima, tako i mlađima, da stres nadvlada organizam, da umor obuzme i dušu i telo, osetimo se tromo i teško, poput mrkog medveda. Nije nam ni do čega, pa bismo samo ležali, a partnerka pored nas, nezadovoljna  i razmišlja da li je takav gest i nedostatak seksualnog odnosa, možda, izazvan prevarom. Ukoliko želite da zaobiđete ove probleme, na pravom ste mestu. Predstavaljamo Vam idealan stimulans, koji se zove P-force (pojačana Kamagra). O svojstvima ovog, na tržištu novog, stimulansa, rećićemo Vam u sledećimm redovima.

Šta je to P- force i čemu je namenjen?

P- force je inovativni lek iz reda stimulansa, koji je namenjen rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom. Proglašen je za najjači i najefikasniji lek za lečenje ovog problema.  Namenjen je rešavanju dva problema, prvi i osnovni jeste problem sa erekcijom. Koristeći P- force tablete erekcija će biti čvrsta. Pored toga, pojačana Kamagra namnjena je i sprečavanju prerane ejakulacije.

Sastav leka P- force

  Stimulans P- force je sačinjen od prirodnog sastojka koji se zove Sildenafil Citrat. Sildenafil je, naširoko, poznat po svojim dejstvima u rešavanju problema impotencije.

Način primene i dejstvo

P- force tablete se koriste na jednostavan način. Piju se sa čašom tople vode, mada dejstvo se neće promeniti ni ukoliko ga popijete sa hladnom vodom. Topla voda utiče na razgradnju osnovnih elemenata leka, te se tako brže razlaže u krvotok. Preporuka doktora, urologa, je jedna tablet dnevno. Međutim, za razliku od ostalih stimulansa lek P – force se, u početku, pije po pola tablete. Takođe, preporučuje se da mlađe osobe uzimaju po pola tablete. Nikako ne bi trebalo uzeti vise od jedne tablete dnevno, a ukoliko dođe do predoziranja, hitno je potrebno otići u najbližu medicinsku ustanovu, i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu.

Neposredno pred planirani seksualni odnos potrebno je popiti tabletu, ukoliko niste konzumirali alkohol, tableta se pije minimum 30 minuta pred planirani seksualni odnos. Ukoliko, slučajno, popijete lek uz  alkohol, vašem organizmu se neće desiti ništa, ali lek neće imati dejstvo. Dejstvo leka traje po nekoliko sati, beleži se da traje oko 10 sati. Da bi P- force imao potpuno dejstvo, poželjna je dodatna seksualna stimulacija.

Mere opreza prilikom korišćenja P- force tableta

 • Lek P – force je namenjen, isključivo, muškarcima, žene ne bi smele da ga koriste.
 • Ovaj stimulans ne bi smele da koriste osobe mlađe od 18 godina, ukoliko se ipak desi da dospe u organizam dece, dete odvesti kod lekara, a sa sobom poneti uputstvo za upotrebu
 • Ukoliko ste konzumirali masnu hranu ili alkohol, ne koristiti lek, jer neće imati potpuno dejstvo.
 • Ako koristite psihoaktivne supstance, izbegavajte korišćenje leka P- force

Šta treba znati pre upotrebe tablet P- force?

 • Ako ste srčani ili hronični bolesnik, pre upotrebe se treba posavetovati sa svojim urologom.
 • Osobe koje imaju problem sa tahikardijom, visokim ili niskim srčanim pritiskom, moraju se posavetovati sa svojim izabranim lekarom.
 • Deformiteti penisa, koji su prisutni kod malog broja ljudi, mogu imati negativne posledice prilikom korišćenja leka P – force.

Moguća neželjena dejstva

Stimulans  P- force beleži nisku stopu nus pojava, ali mi smo dužni da Vas upozorimo, bez obzira na to što je stopa znatno smanjena.

Lek deluje na prokrvljenost penisa i time izaziva jaku erekciju. Osim toga, opušta mišiće tela, čineći seksualni odnos dugotrajnijim, a ejakulaciju odloženom. Samim tim, jedna od nus pojava, koje se mogu desiti jeste da erekcija traje po 5 i vise sati. U tom slučaju odmah prekinuti sa korišćenjem leka i otći u najbližu zdravstvenu ustanovu.

Mogu se pojaviti, nešto ređe, blaze nus pojave, kao što su:

 • Zamućenost vida
 • Vrtoglavica
 • Blaga glavobolja
 • Bolovi u stomaku
 • Osip po koži
 • Svrab penisa
 • Peckanje penisa

U ovim slučajevima prekinuti sa korišćenjem leka, po potrebi posetiti doktora.

 Gde kupiti i koja je cena leka?

Lek možete poručiti preko našeg sajta, SMS porukom ili pozivom na broj telefona. Šaljemo poštom, anonimno, tako da će Vaša privatnost biti zaštićena.

Cena leka, za jednu kutiju, koja sadrži 10 tableta, je 1900 dinara.

Uživajte u seksu, već danas!

Kamagra šumeće tablete

Umorni ste od gutanja raznoraznih tableta, za koje niste sigurni da li su bezbedne, pa biste probali nešto novo, nešto inovativno? Znamo za Vaše probleme, znamo kako izgleda kada imate problem sa erektilnom disfunkcijom i koliko ona može uticati na Vaš brak ili Vašu vezu.  S toga, predstavljamo Vam jedan, potpuno nov, stimulans. Reč je o Kamagra šumećim tabletama. 

Kamagra šumeće tablete

Šta su Kamagra šumeće tablete i čemu su namenjene?

Kamagra šumeće tablete su najnoviji proizvod kompanije Ajanta. Za kratko vreme privukle su mnoge korisnike, koji, sve češće, zamenjuju tradicionalne tablete šumećim tabletama.

Namenjene su za više problema, ali i poboljšanju seksualnog odnosa, te ih ne morate koristiti samo ukoliko imate problem, već možete i nekad da isprobate nešto novo.  Namenjene su za:

 • Lečenje kompletne impotencije
 • Pojačanje libida
 • Snažnu i jaku erekciju
 • Odlaganje ejakulacije
 • Za opuštanje mišića

 Kamagra šumeće tablete, u potpunosti, vraćaju seksualnu moć.

 Sastav Kamagra šumećih tableta

Kamagra šumeće tablete su potpuno prirodni stimulans namenjen muškarcima. Samo jedna tableta, koja je preporučena dnevna doza, sadrži 100 mg supstance koja se zove Sildenafil. Sama po sebi, ova supstanca, leči muškarce koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom. U sastavu ovog leka reč je o selektivnom inhibitoru fosfodiesteraze, tipa 5, ovom supstancom se podstiče bolji protok krvi kroz penis, čime se obezbeđuje snažna i jaka erekcija, kakvu niste videli skoro.

Način upotrebe Kamagra šumećih tableta i njihvo dejstvo

Kamagra šumeće tablete se lako i jednostavno koriste, tako što jednu tabletu razmutite u čaši vode i ostavite nekoliko minuta da se, u potpunosti, rastopi. Najbolje ju je piti na prazan stomak, kako bi što pre delovala. Najidealnije vreme, kada popiti lek, jeste 15 do 30 minuta pre planiranog seksualnog odnosa.Odmah, nakon 30 minuta, tableta će dostići svoje puno dejstvo, ko je može trajati i više od 6 sati. Podsećamo, Kamagra šumeće tablete neće imati dejstvu ukoliko nemate seksualnu stimulaciju, sa svojim partnerom ili na neki drugi način.

Tablete imaju veoma prijatan ukus, nisu kao ostali preparati iz ove oblasti. Izuzetno su ukusne, a dolaze sa ukusom voća:  ananasa, banane, jagode, narandže. Svih 7 tableta, iz pakovanja, imaju različite, vrlo prijatne, ukuse.

Kamagra šumeće tablete i alkohol nisu prijatelji, zato ih ne koristite zajedno.

Preporučena dnevna doza je jedna tableta i nikako ne bi smeli da koristite više od toga. Ukoliko, ipak, dođe do predoziranja, hitno otići u najbližu medicinsku ustanovu i zatražiti pomoć, pri čemu će te poneti uputstvo za upotrebu leka.

Mere opreza prilikom korišćenja tableta

Postoji niz situacija, kada ne bi smeli da koristite Kamagra  šumeće tablete, bez obzira što su one strogo prirodan stimulans. Te situacije su:

 • Osobe koje boluju od dijabetesa
 • Osobe koje boluju od kardiovaskularnih oboljenja
 • Ukoliko imate visok ili nizak krvni pritisak
 • Ukoliko bolujete od bolesti jetre
 • Bolesti bubrega spadaju u situacije kada se lek ne sme koristiti
 • Ukoliko imate teža oboljenja oka
 • Osobe koje se nalaze u periodu posle srčanog ili moždanog udara
 • Ukoliko koristite nitrate, u tom slučaju može doći do naglog pada krvnog pritiska

Neželjena dejstva Kamagra šumećih tableta

Kao i svi preparati, na ovom svetu, i Kamagra može imati neke nus pojave. Najčešće su to:

 • Vrtoglavica
 • Glavobolja
 • Nelagodnost u želucu
 • Dijareja
 • Mučnina
 • Crvenilo kože i kožni osipi
 • Zapušen nos
 • Curenje nosa
 • Peckanje penisa
 • Ubrzan rad srca
 • Česta potreba za mokrenjem
 • Zamućenost vida

Ako primetite neku, od ovih ili drugih, nus pojava odmah prekinite sa uzimanjem leka i obratite se za stručnu pomoć.

Način čuvanja leka

Lek se čuva na temperaturi između 5 i 30 stepeni Celzijusa, daleko od domašaja jake svetlosti ili vlage. Neophodno ga je čuvati u originalnom pakovanju, jer se jedino tako može sprečiti njegovo prerano otapanje. Držati van domašaja dece.

Gde kupiti lek i koja je cena?

Lek možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili slanjem Maila. Garantujemo brzu i diskretnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Cena jedne kutije, koja sadrži 7 tabeleta, je 1500 dinara.

Cena dve kutije, koje sadrže 14 tableta, je 2900 dinara.

Cena pet kutija, koje sadrže 35 tableta, je 6500 dinara.

Uživajte u seksu već danas, poručite Kamagra šumeće tablete!

Big penis tablete

Zavirili smo u Vašu intimu i čim vidimo Vaš pogled na našoj stranici, znamo da ste željni pravog, istinskog, uživanja u seksualnim odnosima. No, postoji jedan problem, previše ste umorni od posla, okupirani ste stresom, pa imate problem sa erektilnom disfunkcijom. Ukoliko ne želite da razočarate Vašeg partnera, došli ste na pravu adresu. Imamo tačno ono što Vam je potrebno. Inovacija među tabletama za impotenciju, nešto što će Vas oboriti s nogu, a Vašeg partnera vinuti direktno u oblake sačinjene od strasti i uživanja. Nije san, govorimo o leku Big penis.

Big penis tablete

Šta su Big penis tablete?

Big penis tablete su tablete za impotenciju koje su napravljene na biljnoj bazi, sačinjene tako da služe samo svojoj svrsi, a da ne štete druge delove organizma. Deluju povoljno na krvotok polnih organa, čineći erekciju snažnom, a ujedno i odlažu ejakulaciju.

Sastav Big penis tableta

Kao što smo već pomenuli, Big penis tablete su sačinjene na biljnoj bazi. Osnovni sastojak ovog leka je žensen. Za izradu leka koristi se koren biljke žensen. Kako ga Kinezi nazvaše „korenom života“, odmah nam je jasno da se radi o jakom afrodizijaku.

Ne bi trebalo uzimati tablete ukoliko je alergija na žensen dijagnostikovana pre upotrebe.

Dejstvo leka i njegova primena

Lek Big penis koristi se za probleme sa erektilnom disfunkcijom, a koristi se i kao afrodizijak. Big penis stiže u vidu kapsula, predložena je doza od jedne kapsule dnevno. Ne bi trebalo, samoinicijativno, povećavati dozu, jer može doći do predoziranja. Ukoliko, ipak, do toga dođe, neophodno je otići kod izabranog doktora i poneti sastav leka.

Lek bi bilo najbolje uzeti na prazan želudac, uz čašu mlake vode, na oko pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Uobičajeno je zabeleženo da lek deluje nakon nekih 20 minuta, a dejstvo može potrajati ceo dan.

Osim pozitivnog delovanja na erektilnu disfunkciju, Big penis tablete pozitivno utiču i na starenje mišića, jer obezbeđuju bolju cirkulaciju. Osim toga, blagodatnog su uticaja i na opuštanje mišića, čime će znatno umanjiti intezitet Vašeg stresa.

Predlaže se da ne pijete alkohol ili ne konzumirate neke psihoaktivne supstance u periodu uzimanja leka, kako ne bi umanjili intezizet delovanja leka.

Moguća neželjena dejstva

Zbog svog sastava, koji je u skladu sa prirodom, nisu zabeležena neka krupnija neželjena dejstva. U retkim slučajevima, javili su korisnici koji su imali problem sa:

 • Svrabom kože
 • Blagom vrtoglavicom
 • Osipom na koži

Lek je proveren i ispitan, odobren od strane farmaceutskih kuća, a zbog svog sastava, mogu ga korisiti  i osobe koje imaju neka oboljenja. Nije zabeleženo da utiče, čak, ni na krvni pritisak. Nema razlike da li ga koristi starija ili mlađa osoba.  Ovom leku, sve češće, pribegavaju, upravo, mlađe osobe, u želji da iskuse nešto novo i nešto drugačije.

Ipak, lek ne bi trebalo da uzimaju osobe mlađe od 18 godina.

U slučaju da doživite neko, nepredviđeno i, do sada, nepoznato, neželjeno dejstvo, idite u najbližu medicinsku ustanovu, a sa sobom ponesite uputstvo na kome piše sastav leka.

Kako čuvati lek?

Tablete Big penis čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece i udaljene od vlage. Pre upotrebe proveriti rok trajanja.

Gde kupiti lek i koja je cena leka?

Lek Big Penis možete kupiti u Beogradu i Novom Sadu, ali možete ga poručiti i na našem sajtu, kao i na broj telefona, SMS porukom ili pozivom na broj. Mi, diskretno i anonimno, donosimo na adresu ili šaljemo poštom.

Cena leka je, krajnje, pristupačna i sa ponosom možemo reći da smo najjeftiniji na teritoriji Srbije:

 • 1 kutija leka, koja sadrži 3 tablete, košta 1500 dinara
 • 2 kutije, koje sadrže 6 tableta, koštaju 2900 dinara
 • 5 kutija, koje sadrže 15 tableta, koštaju 6500 dinara

Radujemo se saradnji sa Vama i ukazanom poverenju, još srećniji smo kada ugledamo osmehe naših zadovoljnih mušterija!

Kamagra bombone

Iz široke palete prouizvoda Ajanta kompanije, došlo je nešto nesvakidašnje. Nešto što će Vašu partnerku učiniti najsrećnijom ženom na svetu, nešto što će Vaš seksualni život dovesti do maksimuma. Ukoliko imate probleme sa erektilnom disfunkcijom, ukoliko krijete problem impotencije, ako Vam je dosadilo da probate gomilu preparata, od kojih nema nekog boljitka, na pravom ste mestu! Predstavljamo Vam nešto čudesno, nešto potpuno novo. Reč je o Kamagra bombonama. Šta su to Kamagra bombone i čemu su namenjene, otkrićete u nastavku teksta.

kamagra bombone

Šta su Kamagra bombone i čemu su namenjene?

Kamagra bombone su snažan preparat za potenciju, koji muškarcu vraća želju za seksom, a erekciju čini izuzetno tvrdom. Ujedno, mogu odložiti i ejakulaciju. 

Sastav Kamagra bombona

Kamagra bombone su potpuno prirodni preparat. Kao i ostali stimulansi iz reda Kamagre, sačinjeni su od Sildenafila, koji se nalazi u količini od 100 mg, u jednoj tableti,  i pomoćnih supstanci. Pomoćne supstance su: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat, boje i ostale supstance u malim količinama.

Način upotrebe i dejstvo Kamagra bombona

Potrebno je uzeti jednu Kamagra bombonu u toku dana i žvakati je. Veoma je prijatnog ukusa, slatka i, najčešće, imaju ukus jagode, kako i samo ime kaže- bombone. Neophodno ju je uzeti na oko 30 minuta pre seksualnog odnosa, kako bi se na vreme Sildenafil rasporedio u krvotok i time obezbedio željenu erekciju.

Kamagra bombone mogu imati smanjeno dejstvo ukoliko se koriste zajedno sa alkoholom ili masnom hranom, te, ukoliko je moguće, uzmite je na gladan želudac.

Neverovatna činjenica je da Kamagra bombone mogu delovati i do 12 sati nakon korišćenja. Svoje potpuno dejstvo imaju onog trenutka kada se prepustite i opustite u društvu svoje partnerke, te dobijete odgovarajuću erotsku stimulaciju.

Preporučena dnevna doza je jedna tableta i ne sme se uzimati više, ukoliko greškom uzmete više obratite se za stručnu pomoć i sa sobom ponesite uputstvo za upotrebu, na kome piše sastav leka.

Mere opreza prilikom korišćenja stimulansa

Kamagra bombone su dostupne na tržištu bez recepta, ali mi ne savetujemo korišćenje stimulansa pre konsultacije sa izabranim urologom. Radi Vaše sigurnosti, možete otići na pregled.
U nekoliko slučajeva bi bilo poželjno porazgovarati sa doktorima,  a to su:

 • Ukoliko imate kardiovaskularnih problema
 • Ukoliko imate visok ili nizak krvni pritisak
 • Ukoliko ste skloni alergiji na Sildenafil
 • Ukoliko patite od deformiteta penisa
 • Neka oboljenja jetre ili bubrega zahtevaju pregled pre uzimanja leka
 • Kamagra bombone su namenjene, isključivo, muškarcima i žene ne bi smele da koriste ovaj preparat
 • Stimulans je namenjen osobama iznad 18 godina

Moguće nus pojave, prilikom korišćenja Kamagra bombona

Većina lekova, koja u sebi nosi naziv Kamagra, nema neke teške nus pojave, ali ipak se beleže izuzetni slučajevi, s toga, neophodno je da se informišete i o tome. Moguća neželjena dejstva su:

 • Vrtoglavica
 • Glavobolja
 • Bolna erekcija
 • Erekcija koja traje više od 6 sati
 •  Osip na licu ili drugim delovima kože
 • Ubrzan rad srca
 • Zamućenost vida
 • Mučnina
 • Nelagodnost u želucu
 • Dijareja
 • Osip unutar usne duplje

Ukoliko se nešto ovako desi, odmah prestati sa korišćenjem stimulansa i obratiti se za medicinsku pomoć.

Lekovi, uz koje se ne smeju koristiti Kamagra bombone

Postoje neke vrste lekova, koje se ne smeju mešati sa Kamagra bombonama, a to su :

 • Nitrati, poput nitroglicerina
 • Cimetidin
 • Određene vrste antibiotika (Rifampicin ili Eritromicin)
 • Blokatori, koji se koriste u svrhu lečenja visokog pritiska
 • Alfa blokatori, koji se koriste u svrhu lečenja hipertenzije
 • Antimikotici
 • Lekovi koje koriste oboleli od HIV virusa

Način čuvanja stimulansa

Kamagra bombone se čuvaju u originalnom pakovanju, daleko od domašaja dece i izvora jake sunčeve svetlosti. Najbolja temperatura, za čuvanje leka, je od 5 do 30 stepeni Celzijusa.  Lek se ne sme izlagati vlagi. Pre upotrebe proveriti rok trajanja.

Gde kupiti i koja je cena Kamagra bombona?

Kamagra bombone možete poručiti na sajtu, pozivom ili SMS porukom, ali i Mailom. Garantujemo pouzdanu saradnju.

Cena jedne kurije Kamagra bombona, koja sadrži 4 tablete, je 1000 dinara.

Cena dve kutije, koje sadrže 8 tableta, je 1900 dinara.

Cena pet kutija, koje sadrže 20 tableta, je 4000 dinara.

Radujemo se saradnji sa Vama, sigurni smo i da će Vaša partnerka biti zadovoljna!

New Man Max tablete

Problemi sa erektilnom disfunkcijom su čest problem današnjice, kako kod starijih muškaraca, tako i kod omladine. Ovaj problem može dovesti i do pada samopouzdanja, a to, lančano, dovodi do pada libida. Sama slika može biti pogubna po čoveka i njegov brak ili dugogodišnju vezu. Verovali ili ne impotencija može dovesti do kraha veza i braka. Kao što smo Vas već navikli, mi uvek imamo rešenje za Vaše probleme, danas je to inovativni lek pod nazivom Max Man New. Nešto više o ovom magičnom leku pročitaćete u narednim pasusima.

Max Man New tablete

Šta su Max Man New tablete i čemu su namenjene?

Max Man New tablete su namenjene, isključivo, muškarcima, koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom, odnosno impotencijom. Brzo i lako deluju, obećavaju jaku i snažnu erekciju, a ejakulaciju odlažu do trenutka dokle Vi želite da bude odložena.

 Sastav Max Man New tableta

Max Man New tablete su potpuno prirodne tablete, bez značajnijih opasnosti po zdravlje muškarca. Neki od sastojaka, koji se mogu naći u Max Man New tabletama su:

 • Epidemium saggitatum
 • Avena sateva
 • Piljevina
 • Ekstrakt guarane
 • L- taurin
 • Tribulus terrestris
 • Gingseng mešavina
 • Mak
 • L- arginine
 • Niacin
 • Macuna pruriens
 • Polipadium vulgare
 • Rhodila rosea
 • Muira puama

Podsećamo da je sve ovo potpuno prirodna mešavina, esecijalnih ulja, te nema ni jedna, pomoćna, dodata veštačka supstanca.

Način upotrebe leka Max Man New

Max Man New tablete dolaze u pakovanju sa dve različite tablete, jednom većom i jednom manjom.  Piju se uz čašu tople vode, zajedno. Najbolje ih je popiti 30 minuta pred planirani seksualni odnos, kako mi se na vreme postigao željeni rezlutat. Nije poželjno konzumirati alkohol ili tešku hranu pre uzimanja leka, jer znatno mogu umanjiti dejstvo.

Preporučena dnevna doza jeste jedna doza od dve tablete i ne bi se smelo uzimati vise od toga.

 Dejstvo Max Man New Tableta

Max Man New tablete imaju višestruko dejstvo i utiču na mnoge segmente koji poboljšavaju seksualni odnos:

 • Podsticanje rasta mišića penisa; penis, nakon duže upotrebe, može ostati povećan.
 • Lekom se postiže dugotrajna i snažna erekcija
 • Utiče na odlaganje ejakulacije
 • Opušta mišiće, nakon umornog dana na poslu
 • Podstiče prokrvljenost mišića penisa
 • Pospešuje libido

Mere opreza prilikom uzimanja Max Man New tableta

Ne postoje neki posebni razlozi zašto ne bi smeli da uzimate lek. Lek je namenjen i mlađima i starijima i zdravima i ljudima koji imaju neko oboljenje. Međutim. Postoje neke mere opreza , kod kojih bi trebalo da obratite pažnju:

 • Ukoliko ste alergični na bilo koji sastojak ovog čudesnog preparata, ne bi trebalo da ga koristite.
 • Ako bolujete od bolesti srca, trebalo bi da se posavetujete sa svojim izabranim lekarom oko konzumiranja leka.
 • Ne bi trebalo piti više od preporučene, dnevne, doze, ali u koliko dođe do predoziranja, sa sobom poneti uputstvo za korišćenje leka i otići u najbližu medicinsku ustanovu.
 • Lek nije namenjen ženama, ukoliko žena popije lek on neće imati nikakvo dejstvo.
 • Osobe mlađe od 18 godina ne smeju konzumirati ovaj stimulans, ali ukoliko se to desi, odmah otići u najbližu zdravstvenu ustanovu.

Moguća neželjena dejstva leka

Max Man New tablete postoje već nekoliko godina i, do sada, nisu zabeležene neke specifične nus pojave. Lek je potpuno prirodan i nema razloga za previše brige. No, mi Vam, ipak, skrećemo pažnju na:

 • Blagu glavobolju
 • Vrtoglavicu
 • Blago zamućen vid
 • OSip
 • Osip po koži
 • Bolnu erekciju

Ako se desi da Vam erekcija traje duže od 6 sati, najbolje bi bilo da se obratite urologu.

Način čuvanja leka

Max Man New tablete čuvati van domašaja dece, na temperaturi ispod 30 stepeni Celzijusa, van domašaja vlage, u originalnoj kutiji. Pre upotrebe pogledati rok trajanja tableta

Gde kupiti stimulans i koja je cena?

Stimulans možete poručiti direktno sa našeg sajta, ali moguće je poručivanje SMS porukom ili pozivom na broj, kao i Mailom. Garantujemo diskretnost prilikom dostave.

Cena jedne kutije, koja sadrži 12 tableta, je 1900 dinara.

Cena dve kutije, koje sadrže 24 tablete, je 3700 dinara.

Cena pet kutija, koje sadrže 60 tableta, je 8500 dinara.

Želimo da zablistate u krevetu i da Vaša partnerka bude oduševljena!

Stimulans za žene-ByDynamic

Koliko puta se desilo da Vas suprug ili momak „pritiska“ da imate seksualni odnos, ali Vama nije do toga? Umorni ste od posla, stresovi su Vas izmorili, pa više nemate volju da legnete u krevet sa muškarcem… Dešava se, olakšaćemo Vam podatkom, da se svakoj trećoj ženi bar jednom u toku nedelje dogodi ovaj problem. Zašto dovoditi u pitanje Vašu vezu ili brak, kad postoje brojni stimulansi za žene. Oni pomažu da se vrati želja za seksom, da se ponovo vrati samopouzdanje i da Vaš partner bude potpuno zadovoljan. Predstavljamo Vam  stimulans BeDynamic.

Šta je to stimulans i čemu služi?

Stimulansi služe da žena povrati želju za seksom. Ukoliko vagina nije dovoljno vlažna, stimulans pomaže da se taj problem reši. Obično su stimulansi na prirodnoj bazi, te su bezbedni za korišćenje i ne mogu, znato, ugroziti ženino zdravlje.

Šta je BeDynamic i čemu je namenjen?

BeDynamic je specijalni stimulans, namenjen ženama, pospešuje volju za seksom i vaginu čini vlažnijom. Nalazi se u vidu kapsula. Jedna kutija sadrži dve tablete. Osim žena, njega mogu koristiti i muškarci, koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom.

Sastav ByDynamic kapsula

ByDynamic je potpuno prirodan lek. U sebi sadrži nekoliko supstanci, koje su izolovane iz biljaka:

 • Epidemium brevicornum; od davnina, sastojak ove biljke deluje blagodatno na povećanje želje za seksom i pospešuje libido i kod žena, i kod muškaraca. Takođe, dobar je i kao tonik, protiv umora.
 • Serenoa repens; koristi se protiv oboljenja urogenitalnog trakta i povoljno utiče na njegov tonus.
 • Zingiber officinalis; ovaj sastojak povoljno utiče na oporavak i odmor mišića posle napornog dana.
 • Eleuterherococcus senticosus; povoljno utiča na stimulisanje osobe da ima seksualni odnos.
 • Cinnamomum verum;  povoljno utiče na proces varenja i time obezbeđuje energiju za neka druga poglavlja
 • Rosmarinus officinalis; namenjen je regulisanju krvnog pritska i povoljno utiče na cirkulaciju.

Kako se koristi ByDnamic?

ByDynamic kapsule možete popiti u celosti ili sadržaj kapsule možete nasuti u piće, jednako je delotvoran. Najbolje ga je popiti 30 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, uz čašu vode ili neke druge tečnosti. Najbolje deluje na prazan želudac. Njegovo dejstvo traje oko 12 sati. Preporučena dnevna doza je samo jedna kapsula.

Mere opreza prilikom korišćenja leka ByDnamic

 • Ukoliko ste alergični na bilo koji od nabvedenih sastojaka ovog leka, ne bi smeli da ga uzimate.
 • Ne predlaže se uzimanje ovog leka uz alkoholna pića, jer alkohol može smanjiti dejstvo
 • Ovaj lek može delovati, blagotvorno, na erektilnu disfunkciju, te ga mogu koristiti i muškarci. No, ukoliko imate deformisan penis ne bi trebalo da uzimate lek.
 • Lek možete uzeti i samoinicijativno, ali je pogodno pitati doktora za savet.
 • Dozvoljena je jedna tableta dnevno i ne bi trebalo uzimati više. Ukoliko dođe do predoziranja, obratite se lekaru i sa sobom ponesite kutiju i uputstvo za upotrebu.
 • Lek nije namenjen osobama ispod 18 godina.

Moguća neželjena dejstva leka ByDnamic

 Prilikom korišćenja leka mogu se javiti lakše nus pojave, prilikom kojih bi odmah trebali da prekinete sa uzimanjem leka i da se obratite doktoru za stručnu pomoć.  Nus pojave mogu biti:

 • Vrtoglavica
 • Mučnina
 • Blaga glavolbolja
 • Zamućenje vida
 • Bolovi u stomaku
 • Suva usta ili grlo
 • Osip na licu ili drugim delovima tela

Način čuvanja leka

Lek se ne sme izlagati sunčevoj svetlosti, pogodno ga je čuvati na temperaturi ispod 30 stepeni Celzijusa, na suvom mestu, van domašaja vlage, u originalnoj kutiji.

Čuvati van domašaja dece, ukoliko dete popije lek, neophodno je poneti kutiju sa sobom i pomoć zatražiti u najbližoj medicinskoj ustanovi.

Prilikom korišćenja leka, obavezno, pogledati uputstvo za upotrebu i rok trajanja leka.

Gde kupiti lek i koja je cena?

Lek By Dynamic možete poručiti na našem sajtu ili pozivom na broj telefona, kao i SMS porukom ili Mailom. Mi garantujemo uspešnost saradnje i da je lek u roku. Osim toga, nudimo potpunu diskreciju i anonimnost prilikom isporuke leka.

Cena jedne kutije, koja sadrži dve kapsule je 700 dinara.

Mi smo tu za sve Vaše potrebe!

Viagra

Ukoliko ste na našoj stranici znači da ste doživeli neprijatnost zvanu impotencija. Time je Vaš odnos prekinut, a Vi i partner uskraćeni ličnog uživanja. Postoji i ona druga strana, gde, možda, želite da Vam odnos traje duže ili da probate nešto novo. Na pravom ste mestu, ne menjajte stranicu! Danas Vam govorimo o najčuvenijem leku za impotenciju. Da li već slutite o kom leku je reč? Sugurni smo da ste, bar, jednom čuli za ovaj lek. Čarobni lek, pod nazivom Viagra! Sada ćemo Vam reći osnovne stvari, koje trebate znati, o Viagri.

Lek Viagra

 Šta je to Viagra?

Viagra je najpopularniji lek za lečenje erektilne disfunkcije. Na tržištu se pojavio 1989. godine i od tada se može naći, gotovo, u svim zemljama sveta. Ubrzo je stekla slavu, kod muškaraca starije dobije, zbog svoje jednostavne primene i dejstva koje dolazi neposredno pri uzimanju leka. Međutim, kako je vreme odmicalo i sa napretkom medicine i svim stresovima današnjeg vremena i mlađa populacija je počela uzimati ovaj lek, kako bi se osigurao dobar, zasigurno dobar, seksualni odnos.

Viagra dolazi u kutiji sa, najčešće, 4 tablete od 25mg, 50mg ili 100mg. Tablete su plave boje, na jednoj strani je utisnuta jačina leka, a na drugoj naziv kompanije koja proizvodi tablete, odnosno farmaceutska industrija „Pfizer“.

Deluje tako što opusta mišiče, prilikom odnosa, i povećava protok krvi u delovima tela, čime izaziva jaku erekciju.

Kako se koristi lek Viagra i koliko traje dejstvo?

Lek Viagra je poželjno uzimati jednom dnevno, uz malo vode. Po sopstvenom nahođenju ne bi trebalo povećavati dozu. Ukoliko dođe do predoziranja potrebno je otići kod lekara i poneti na uvid uputstvo za upotrebu. Zabranjena je upotreba alkohola tokom korišćenja leka. Dejstvo leka Viagra traje oko 8 sati, a počinje da deluje već nakon 30 minuta od uzimanja leka.

Sastav leka

Viagra je sačinjena od nekoliko supstanci, od kojih je najvažnija sildenafil, koji je ujedno i najaktivniji sastojak leka. Sildenafil deluje poput enzima i omugućava ubrzan protok krvi u polnim organima.

Ukoliko ste alergični na sastojak sildenafil ne preproučuje se uzimanje leka Viagra.

Kada ne bi trebalo uzimati lek Viagra?

Kao što smo, maločas, pomenuli Viagru ne bi trebalo uzimati u slučaju alergije na sastojak sildenafil. Osim alergije, postoje određene vrste lekova, koje se ne smeju mešati sa Viagrom. Najčešće su to nitratni lekovi, koji se koriste pri lečenju bolesti srca:

 • Nitroglicerin
 • Izosorbit dinitrat
 • Izosorbit mononitrat

Takođe, u slučaju konzumiranja nekih rekreativnih droga, koje u sebi sadrže nitrate, tzv. „poppers“ droge, trebalo bi izbegavati lek Viagra. Ukoliko se Viagra meša sa nekim od navedenih supstanci, može doći do naglog pada krvnog pritiska.

Postoji nekoliko oboljenja organizma, ukoliko ste imali neko, ne bi trebalo, bez dozvole doktora, da upotrebljavate lek Viagra. Te bolesti su:

 • Sve vrste srčanih oboljenja
 • Ukoliko ste imali infarkt
 • Ukoliko ste imali moždani udar
 • Ukoliko ste imali ili imate srčanu insufijenciju
 • Ukoliko imate visok ili nizak krvni pritisak
 • Ukoliko imate oboljenje jetre
 • Ukoliko imate oboljenje bubrega
 • Ukoliko imate srpastu anemiju ili druge vrste anemije
 • Ukoliko imate leukemiju
 • Ukoliko imate multipli mijelom
 • Ukoliko imate poremećaje sa krvarenjem, poput hemofilije
 • Ukoliko imate čir u stomaku
 • Ukoliko imate genetska oboljenja oka
 • Ukoliko imate neke, vidljive, deformitete polnog organa.

Svakako, ne predlažemo uzimanje leka „na svoju ruku“. Nije na odmet posetiti urologa i kardiologa, pre odlučivanja na korak da krenete sa terapijom. Radi Vaše sigurnosti. Poželjno je, pre upotrebe, proveriti krvni pritisak.

Neželjena dejstva

Kao i svaki lek, tako i Viagra, može imati neželjena dejstva, u tom slučaju trebalo bi prestati sa uzimanjem leka i obratiti se doktoru. Neželjena dejstva mogu biti:

 • Mučnina
 • Trnjenje ruku
 • Glavobolja
 • Vrtoglavica
 • Zamućenost vida
 • Bolovi u grudima, vratu i vilici
 • Erekcija koja traje duže od 4 sata
 • Bolna erekcija

 Kako čuvati lek Viagra?

Lek Viagra se čuva na temperaturi ispod 30 stepeni Celzijusa, daleko od domašaja jake svetlosti i vlage.

Lek se ne preporučuje osobama ispod 18 godina i ukoliko ga mlađi popiju, neophodno je otići u najbližu, medicinsku, ustanovu.

Gde kupiti i koja je cena leka?

Lek Viagra možete kupiti kod nas, na sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom. Takođe, lek možete kupiti na teritoriji Beograda i Novog Sada. Mi poštujemo diskretnost sa našim mušterijama, te Vam, anonimno, možemo poslati poštom.

Cena jedne kutije je 1200 dinara.

Mi se radujemo Vašim večerima punim nežnosti, ljubavi i uživanja! Obradujte partnera već danas!

Biljni Cialis

Gorući problem današnjice je stres. Svet, u skladu sa brzinom vremena, sa brzim načinom života, prepun je stresa. Sve to ostavlja posledice po nas. Mučimo se, radimo, dođemo kući umorni, a kući čeka partner željan malo zadovoljstva. Libido opada, usled stresa, impotencija se javlja čak i kod mladih. Tu dolazi i do kraha braka i do raskida dugogodišnjih veza. Kako do toga ne bi došlo, i kako bi što duže uživali u ljubavi i u vođenju ljubavi, nudimo Vam lek zlata vredan, a za pristupačan novac. Ne, ovo što čitate nije san, a ni bajka, ovo je istina o leku Biljni Cialis, koji će postati Vaš saveznik i prijatelj u krvetu. Treći i neizostavni član Vaše ljubavne idile. Ostanite sa nama i zaplovite u čaroliju! Obično kažu da samo devojčice veruju u bajke, a mi ćemo Vama, muškarcima, pokazati da i bajke mogu biti stvarne.

Lek Biljni Cialis

Šta je Biljni Cialis i čemu je namenjen?

Biljni Cialis spada u redove afrodizijaka, koji će Vaš libido podići na maksimalni nivo. Primenjuje se kod otežane erekcije, kod prze ejakulacije. Vaša želja za seksom trajaće satima i satima.

Sastav leka Biljni Cialis

Kao što i sam naslov kaže, lek je na biljnoj bazi. Sačinjen je od biljnih ekstrakata, i strogo je prirodan. Njegov sastav čini upotrebu leka bezbednom i bezopasnom po organizam. Lek je u skladu sa prirodom.

Upotreba i doziranje leka Biljni Cialis

Lek Biljni Cialis se koristi jednom dnevno, po jedna tableta. Pije se uz čašu tople vode, najbolje na gladan želudac, ali njegovo dejstvo ne remeti hrana, kao što je to slučaj sa ostalim lekovima ovog tipa. Uz njega je zabranjeno koristiti alkohol, jer alkohol umnjuje dejstvo leka.

Koristi se neposredno pred seksualni odnos, najkasnije 20 minuta pre početka. Dejstvo se primećuje već nakon 25 minuta od konzumiranja leka. Njegovo dejstvo može trajati i više od 36 sati, u zavisnoti  od organizma i starosne dobi muškarca, koji koristi lek. Preporučuje se muškarcima iznad 50 godina, ali mogu ga, nesmetano, koristiti i mlađi ljudi.

Ukoliko dođe do predoziranja lekom Biljni Cialis neophodno je otići u najbližu medicinsku ustanovu, pri čemu treba poneti kutiju leka i uputstvo za upotebu.

Neželjena dejstva

Konstantno Vam ponavljamo da je dozvoljena jedna tableta dnevno i da ne bi trebalo uzimati više od jedne. Međutim, šta se desi ako uzmete više?

Može doći do određenih neželjenih dejstava, kao što su:

 • Glavobolja, slabijeg inteziteta
 • Gorušica
 • Erekcija koja traje više od 5 sati

U slučaju ovih pojava, prekinite sa korišćenjem leka. Mada, kod ispitanika, uočeno je da nisu prekidali seksualne odnose ni prilikom pojave neželjenih dejstava.

Način čuvanja leka

Lek Biljni Cialis je potrebno čuvati na tamnom i suvom mestu, na temepraturi ispod 30 stepeni Celzijusa. Lek ne bi trebalo zamrzavati. Ukoliko dođe u kontakt sa vlagom, odmah baciti lek. Čuvati ga van domašaja dece, ukoliko dospe u dečije ruke, odmah obavestiti lekara i pokazati sastav leka.

Gde kupiti lek i koja je cena?

Lek se može kupiti i u Beogradu i u Novom Sadu. Kao što ste već navikli, ukoliko ste naš korisnik, mi vršimo diskretnu prodaju, te nećete doživeti neprijatnosti te vrte. Takođe, anonimno, šaljemo poštom na teritoriji cele Srbije.

Lek možete poručiti SMS porukom, pozivom na broj ili  Mailom. Otvoreni smo za svaki vid saradnje, na Vama je da kažete kako želite.

Cena leka je u skladu sa vremenom u kom živimo, dakle, pristupačna i za one iz siromašnijih područija. Cena leka, bez troškova dostave, je sledeća:

 • 1 kutija, koja sadrži 10 tableta, košta 1900 dinara
 • 2 kurije, koje sadrže 20 tableta, koštaju 3700 dinara
 • 5 kutija, koje sadrže 50 tableta, koštaju 8500 dinara

Za vas će impotencija biti prošlost, a za nas je ovo novi uspeh, jer smo pomogli nekome da ostvari svoje sne, a možda smo nekog izvukli i iz kandži depresije. Radujemo se saradnji sa Vama!

Lek Cialis

Muka Vam je od stalne impotencije? Partner Vas omalovažava ili nije zadovoljan?  Upoznati smo sa svim Vašim problemima, ali i onim zdravstvenim, ukoliko ih imate. Nudimo izuzetno rešenje, koje će rešiti Vaš problem i učiniti Vašeg partnera srećnim. Jedinstven lek, na našem tržištu, odobren i za lečenje bolesti prostate, a mi ćemo  Vam reći sve što treba da znate o njemu. Spremite se, za najjaču erekciju koju ste ikada doživeli, uplovimo u priču o Cialis tabletama!

Lek Cialis

Šta je Cialis?

Cialis je lek poznat pod nazivom „vikend pilula“, jer njegovo dejstvo može biti i do 36 sati nakon uzimanja, no, o tome ćemo nešto više u nastavku teksta. Cialis spada u prvog i najvećeg konkurenta poznatom leku Vijagra. Vijagra ima dejstvo do 8 sati, ali Cialis traje znatno duže.

On je lek koji je, zvanično, odobren i za lečenje hiperplazije prostate, pri čemu se pokazao kao, izuzetno, efikasan. U prodaji se može naći kao tablete od 2,5mg , 5mg i 20mg. O tome koja jačina leka je potrebna, morate se posavetovati sa Vašim urologom. Osim hiperplazije prostate, efikasan je i pri lečenju plućne, arterijske, hipertenzije. Lek je odobrila FDA, 2011. godine.

Sastav leka

Lek Cialis, u sebi, sadrži:

 • Tadalafil, koji je njegov osnovni sastojak. On deluje kao PDE5 inhibitor.

Ukoliko ste alergični na tadalafil ne biste smeli uzimati lek Cialis, i o tome bi bilo poželjno obavestiti svog izabranog doktora.

Ono što morate znati pre upotrebe leka Cialis

Lek Cilalis se ne sme uzimati u nekoliko slučajeva:

 • On spada u red nitratnih lekova, te ukoliko koristite druge nitratne lekove, poput Izosorbit dinitrata ili Izosorbit mononitrata, ne biste smeli koristiti lek Cialis. Ovi lekovi prepisuju se, najčešće, zbog bola u grudima. Mešanjem ovih lekova možete izazvati ekstremno povišen krvni pritisak.
 • Ako koristite neku od psihoaktivnih supstanci, ili drogu pod nazivom „poppers
 • Ukoliko ste alergični na bilo koji sastojak leka ili na neku supstancu Tadalafila
 • Ukoliko koristite alfa blokatore
 • Ukoliko koristite lekove za lečenje HIV-a
 • Ukoliko koristite Vijagru ili sličan lek ove prirode

U slučaju uzimanja leka, pre pročitanog uputstva i mešanja sa gore navedenim nitratima, neophodno je u što kraćem roku potražiti stručnu pomoć.

Kako se koristi lek?

Najčešće, lek Cialis, se ne sme uzimati na svoju ruku. Te precizne doze procenjuju doktor ili farmaceut. Ukoliko ga, ipak, uzmete na sopstveni rizik, ne smete popiti više od jedne tablete. Ukoliko dođe do predoziranja lekom, zatražiti, što hitnije, stručnu pomoć.

Lek Cialis se zadržava i do dva dana u organizmu. U posebnim slučajevima, gde postoji oboljenje jetre, mokraćnih kanala, bubrega ili želuca, lek se može zadržati, u organizmu, i duže od dva dana.

Postoji niz zdravstvenih problema, prilikom kojih ne bi smeli uzimati lek Cialis:

 • Ukoliko ste imali infarkt
 • Ukoliko bolujete od angine pektoris
 • Ukoliko imate tahikardiju
 • Ukoliko imate visok ili nizak krvni pritisak
 • Problemi sa jetrom
 • Bolesti bubrega
 • Ukoliko ste imali moždani udar
 • Ukoliko bolujete od bolesti retinitis pigmentoza (retko, genetsko, oboljenje očiju)
 • Glaukom
 • Oboljenje pod nazivom NAION
 • Stomačni čir
 • Problemi sa krvlju i krvarenjima
 • Deformiteti penisa, poput Pejronijeve bolesti
 • Srpasta anemija
 • Ukoliko bolujete od leukemije
 • Ukoliko imate multipli mijelom

Neželjena dejstva leka  Cialis

Nakon korišćenja leka Cialis, čije se dejstvo primećuje nakon sat vremena, mogu se javiti i određena neželjena dejstva:

 • Bol u grudima
 • Vrtoglavica
 • Gubitak vida
 • Tahikardija
 • Erekcija koja traje duže od 4 sata

Ukoliko bilo šta, od navedenih simptoma, osetite javite se u najbližu medicinsku ustanovu.

Čuvanje leka Cialis

Lek Cialis morate držati van domašaja dece. Na temepraturi ispod 25 stepeni Celzijusa, na tamnom mestu, gde nema vlage. Nije dozvoljeno zamrzavanje leka. Ukoliko lek dospe u ruke dece, odmah obavestiti lekara.

Gde kupiti lek i kolika je njegova cena?

Lek se može naći u apotekama, a možete ga poručiti i od nas, pozivom na broj, slanjem SMS poruke ili Maila.

Cena Cialisa se kreće oko 4000 dinara za kupljenih 5 kutija leka.

Kamagra Gold

Imate probleme, na poslu, koji Vas izlažu stresu? Da li ste znali da u 70% slučajeva stres može izazvati, trenutnu, impotenciju? Da, može, verovali ili ne! Stres je jedan od ključnih faktora, pri čemu može doći do primarne ili sekundarne impotencije. Samim tim, to se odražava i na Vaš ljubavni život, ostavljajući Vašeg partnera nezadovoljenim. Za probleme na poslu Vam ne možemo pomoći, ali za problemo u krevetu smo, itekako, eksperti.

Kamagra Gold

Iz naše ponude izdavajamo lek Kamagra Gold. Lek Kamagra Gold možete koristiti i ukoliko želite da atmosferu u krevetu dovedete do usijanja! Ostanite sa nama, reći ćemo Vam nešto više o pomenutom leku.

Šta je to Kamagra Gold i čemu je namenjen?

Lek Kamagra Gold je lek iz reda lekova za impotenciju, koji Vam može pomoći da se rešite problema sa erektilnom disfunkcijom. Kamagra Gold Vam može pomoći da pospešite erekciju i da se rešite impotencije jednom za svagda. Deluje tako što širi krvne sudove polnog organa i izaziva neverovatnu erekciju, kojom ćete i Vi sami biti iznenađeni. Pa nije mu za džabe ime Gold. Sama reč „zlato“ nam govori da je lek zlata vredan.

Sastav leka Kamagra Gold

Lek je sastavljen od više različitih supstanci:

 • Sildenafil citrat, koji se nalazi u dozi od 100 miligrama. On, puten svojih enzima, reguliše protok krvi u polnom organu.
 • Vrsta posebne celuloze
 • Magnezijum stearat

Ukoliko ste alergični na neki od ovih sastojaka, ne bi trebalo da koristite lek Kamagra Gold.

Način primene leka Kamagra Gold

Lek bi trebalo piti između 30 i 60 minuta pre, planiranog, seksualnog odnosa. Najbolje ga je piti na prazan želudac, jer tada ima potpuno dejstvo. Neophodno je popiti čašu vode posle leka, kako bi se lek pre rastvorio i ušao u krvotok. Lek Kamagra Gold se ne bi smeo mešati sa alkoholom, jer tada gubi svoje dejstvo. Lek, relativno, brzo deluje, a njegovo dejstvo može trajati neverovatnih 6 sati, a zabeleženi su i slučajevi gde je lek delovao ceo dan.

Po savetu stručnih lica ne bi trebalo uzimati više od jedne tablete dnevno, u slučaju predoziranja potrebno je javiti se lekaru i sa sobom poneti sastav leka i uputstvo za upotrebu.

Po pravilu, lek ne može početi delovati bez seksualne stimulacije, ali uprkos tome zabeleženi su primeri gde se erekcija dogodila i bez seksualne stimulacije. Samim tim, ne predlaže se upotreba leka na javnim mestima.

Neželjena dejstva i mogućnost pojavljivanja istih

Ukoliko primetite bilo kakvu, nesvakidašnju, promenu u svom organizmu, prestanite sa uzimanjem leka.

Za lek Kamagra Gold malo je ljudi  koji su se javili sa nekim nus pojavama, ali i nus pojave, nažalost, mogu se pojaviti. Najčešće su one bezazlene:

 • Glavobolja
 • Vrtoglavica
 • Blago zamućen vid
 • Crvenilo na koži
 • Suve oči

Osim ovih, navode se i neke malo teže nus pojave, kao što su:

 • Bolna erekcija
 • Erekcija koja traje duže od 4 sata
 • Visok krvni pritisak
 • Zapušen nos

Mere opreza

Ukoliko ste hronični ili srčani bolesnik ili imate visok krvni pritisak, pre uzimanja leka bi trebalo da se konsultujete sa kardiologom. Takođe, pre odlučivanja na ovaj lek bilo bi poželjno da se posavetujete sa svojim izabranim urologom. Poželjno je, neposredno pred uzimanje leka, proveriti krvni pritisak.

Ukoliko erekcija ne prestaje ni posle 4-5 sati, obavezno se javiti lekaru i prekinuti uzimanje leka ukoliko se javi bilo koja od navedenih nus pojava.

Način čuvanja leka

Lek je najbolje čuvati u originalnoj kutiji, na temperaturi nižoj od 30 stepeni. Pre upotrebe obavezno proveriti datum isteka roka trajanja. lek čuvati na tamnom mestu, daleko od vlage i domašaja dece. Ukoliko lek dospe u dečiji organizam neophodno je poneti kutiju leka i uputstvo za upotrebu, kod izabranog doktora. 

Gde kupiti lek i koliko košta?

Lek Kamagra Gold se može kupiti u Beogradu ili Novom Sadu, takođe, vršimo anonimnu isporuku na adresu i šaljemo poštom širom Srbije.  Lek možete poručiti Mailom, ili SMS porukom, kao i pozivom na naš broj.

Cena leka je pristupačna svačijem džepu:

 • 1 kutija, koja sadrži 4 tablete, košta 1000 dinara
 • 2 kutije leka sa, 8 tableta, košta 1900 dinara
 • 5 kutija, sa 20 tableta, košta 4000

Radujemo se sreći i sreći Vašeg partnera prilikom uživanja koje će uslediti, zasigurno, nakon korišćenja leka. Uživajte!

Super Kamagra tablete

Muči vas impotencija?  Devojka vas ostavila zbog toga ili primećujete njeno nezadovoljstvo? Čestitamo, na pravom ste mestu! Mi ćemo Vam pomoći da rešite svoje probleme, jednim efikasnim trikom, koji je pritom prilagođen svačijem budžetu. Zainteresovali smo Vas? Ostanite još malo sa nama i otkrićemo tajnu,  zbog koje će i Vaša veza ili brak procvetati.

Reč je o jednom idealnom leku, koji se zove Super Kamagra tablete.

Kamagra tablete

Šta su to Super Kamagra tablete?

Kao što i sam naziv „Super“ kaže, Super Kamagra tablete, bez lažne skromnosti i bez preuveličavanja su fascinantan lek i jedna prava inovacija među lekovima ove vrste. Reč je tabletama koje su namenjene poboljšanju erekcije kod muškaraca, svih starosnih dobi.

Sastav leka

 Super Kamagra tablete sačinjene su od dve vrste različitih lekova, čije su osnovne supstance sindafil citrat i dakopetin. Ove dve supstance imaju dejstvo tako što se međusobno nadopunjuju, te kod njih nema greške, užitak će biti zagarantovan.

Dejstvo i upotreba leka

Zbog svog sastava, Super Kamagra tablete, potrebno je uzimati oko 60 minuta pre početka odnosa, kako bi se lek ravnomerno absorbovao u krvotoku, i kako bi na vreme delovao. Najbolje ga je popiti uz punu čašu vode, jedino tako ćete biti sigurni da će lek na vreme početi da deluje.  Prisustvo leka se može primetiti i za manje od 20 minuta, ali do kompletnog rezlutata dolazi, tek, nakon ispunjenih 60 minuta. U krvotoku, zavisno od organizma, može ostati od 5 do 10 sati, nakon konzumiranja. Ne donosi Vam ovaj sastav samo zasigurnu erekciju, već radi i na produživanju užitka. Naime, lek deluje tako što se ejakulacija odlaže, za znatan vremenski period. Važno je napomenuti, da ne bude zabune, i magičnih očekivanja, lek neće početi da deluje bez psihičke stimulacije, ali to je već i do Vašeg partnera.

Uz Super Kamagra tablete ne bi trebalo da konzumirate alkohol, niti visokokaloričnu hranu. Alkohol i visokokalorična hrana utiču na dejstvo leka, usled njihovog konzumiranja može doći do smanjenig inteziteta leka.

Nije poželjno uzimati više od jedne tablete dnevno, te ukoliko se desi da ste uzeli više, potrebno je poneti sastav leka i uputiti se kod svog izabranog lekara.

Šta je ono što trebate znati pre uzimanja leka

Pre uzimanja leka Super Kamagra predlaže se poseta svom urologu, kako bi ste utvrdili da li Vam je, zaista, lek potreban i da li Vaš doktor smatra da treba da ga uzmete. Nije na odmet posetiti i kardiologa, jer lek utiče na širenje krvnih sudova.

Moguća neželjena dejstva

U širokoj primeni i našim iskustvima sa mušterijama,  primetili smo neznatan broj neželjenih dejstava, naročito ukoliko ih je izazvala prekomerna upotreba ovog leka.

Lakša neželjena dejstva, pri kojima je obavezno prekinuti korišćenje leka:

 • Glavobolja
 • Crvenilo
 • Vrtoglavica
 • Rinitis
 • Dispesija

Nešto teža klinička slika desila se ljudima koji su uz lek koristili psihoaktivne supstance, alkohol ili lek u prekomernim količinama:

 • Erekcija koja traje duže od 6 sati, tada je potrebno, što hitnije, zatražiti stručnu pomoć
 • Bolna erekcija

Lek Super Kamagra se ne preporučuje osobama sa visokim, krvnim, pritiskom, kao ni osobama mlađim od 18 godina.

Čuvanje leka

Super Kamagra tablete čuvaju se kao i većina lekova, na temeperaturi nižoj od 30 stepeni Celzijusa, van domašaja dece. Obavezno, pre upotrebe, pročitati uputstvo za upotrebu i proveriti rok trajanja leka. Ukoliko je pakovanje oštećeno, ne koristiti lek.

Gde kupiti i koja je cena leka?

Lek možete poručiti pozivom na broj, slanjem Maila ili SMS poruke. Lek, potpuno, anonimno, šaljemo poštom, ili donosimo na adresu, ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda ili Novog Sada.

Cena leka je pristupačna svačijem dzepu i postoje tri vrste pakovanja:

 • 1 kutija, koja sadrži 4 tablete, 1500 dinara
 • 2 kutije, koje sadrže 8 tableta, 2900 dinara
 • 5 kutija, koje sadrže 20 tableta, 6500 dinara

Poručivanjem ovog leka, poručujete punu kutiju sreće i punu vreću samopouzdanja.

Naše mušterije govore umesto nas, uživajte već danas!

Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly)

Ukoliko imate problem sa impotencijom, na pravom ste mestu. Bez osude drugih, bez podsmeha, mi smo tu da vas razumemo. Tu smo da pomognemo, našim specijalnim preparatima, koji su strogo prirodni, nemaju nus pojave i ne mogu dovesti do neželjenih efekata. Mi razumemo vaš problem, i možemo vam, diskretno, pomoći.

Jedan od proizvoda, iz naše prodaje, jeste Kamagra gel. Gel koji se odlično pokazao kod korisnika svih dobi, kako starijih muškaraca, tako i mlađih.

Kamagra kesice

Šta je Kamgara gel i kako se koristi?

Kamgara gel dolazi sa svojim imenom Sildenafil Citrat, koji proizvodi vodeća, farmaceutska, kompanija „Ajanta farma“, iz Indije, u čijem sklopu se proizvodi više od 1600 različitih vrsta lekova i preparata.

Kamgara gel se koristi u direktnom lečenju erektilne disfunkcije kod muškaraca.

Šta sadrži lek Kamagra?

Kamagra u sebi sadrži 100 miligrama sildenafil citrata, zbog kog se dnevna doza leka ograničava na jednoj kesici, koja je dovoljna za normalno funkcionisanje.

Kako se koristi Kamagra gel?

Kao što samo ime kaže, Kamagra je u obliku gela, koji dolazi u pakovanju sa 7 kesica. Sadržaj kesice je, neophodno, istisnuti u kašičicu, čašu ili nešto odakle možete popiti gel. Obično se koristi pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Predlaže se, posle gela, uzeti malo vode, kako bi se lek brže absorbovao u krvotok. Generalno, lek ima visoku stopu absorpcije i očekuje se da deluje za, najkasnije, pola sata do 45 minuta. Zabranjena je upotreba alkohola posle uzimanja leka, jer alkohol smanjuje dejstvo gela, a može izaizvati i određene nus pojave. Takođe, osim alkohola ne preporučuje se proširen unos hrane, naročito masne hrane, jer i visokokalorična hrana može uticati na dejstvo leka.

Kamagra nije poput drugih lekova, veoma je prijatnog ukusa. Prilikom uzimanja leka, možete birati ukus. Svaka kesica je ukus različitog leka, a ukus leka nije gorak poput lekova konkurentskih kompanija.  Dozvoljena doza ovog gela je svega 1 kesica dnevno i, ni u kom slučaju, ne odobrava se veća količina na dnevnom nivou. Ukoliko, greškom, uzmete previše leka Kamagra, neophodno je da posetite lekara.

Dejstvo gela traje izmeđi 4 i 6 sati, u zavisnosti od organizma, a dejstvo leka može zavisiti i od psihološkog stanja čoveka, koji uzima lek.

Ukoliko se uzima u većim količinama, a i u zavisnosti od organizma, gel može izazvati određene nus pojave, prilikom kojih bi se trebalo javiti svom izabranom lekaru, pri čemu je neophodno poneti uputstvo, na kome se nalazi sadržaj leka.

Najčešća neželjena dejstva, koja se mogu primetiti u toku uzimanja leka su:

 • Glavobolja
 • Suva usta
 • Suve oči
 • Zamagljenost vida
 • Reakcija očiju na svetlost

Nešto ređa neželjena dejstva, koja se javljaju manjem broju ljudi su:

 • Ekstremno bolna erekcija
 • Izuzetno pogoršanje vida
 • Pogoršanje sluha

U ovim slučajevima je potrebno što pre obratiti se lekaru i momentalno prestati sa uzimanjem leka.

Čuvanje Kamagra gela

Predlaže se čuvanje leka poput drugih lekova, na tamnom mestu, na temperaturi nižoj od 30 stepeni Celzijusa. Lek se sme zamrzavati, dejstvu leka ne smeta zamrzavanje. Čuvati van domašaja dece. Ukoliko ne pijete sadržaj cele kesice, predlaže se bacanje leka.

Cena i gde se može kupiti?

Kamagra gel se nalazi u kutiji sa 7 kesica, čija je cena 1200 dinara. Postoje i veća pakovanja:

 • Pakovanje od 14 komada 2300 dinara
 • Pakovanje od 35 kesica 5000 dinara.

Može se poručiti SMS porukom, Mailom ili pozivom na broj. Na teritoriji Beograda i Novog Sada, mi lek dovozimo do Vas, potpuno anonimno i diskretno.  Takođe, prilikom slanja poštom, šaljemo anonimno, te nećete doživeti neprijatnosti.

Na Vama je da razmislite, još jednom pročitate sve o leku, informišete se sa svojim doktorom, a potom kupite lek i uživate sa svojim partnerom!

Redovan odnos je pola zdravlja, zašto propustiti priliku da uživate u svim čarima života?

Stud sprej za potenciju

Veliki problem današnjice je stres, svi nekud žure i jure, vremena za odmor je sve manje. Stres je najveći neprijatelj čoveku. Stresom se gubi volja z aseksualnim odnosima, a bez seksualnih odnosa postajemo bezvoljni i sve teže nam postaje da održimo balans u braku ili vezi. Tako, dođe vreme da se upotrebi neki preparat za impotenciju. Ukoliko niste pristalica lekova, hemijskih supstanci ili nekog drugog lečenja, za Vas smo pripremili jedan poseban preparat. Reč je o spreju koji se zove Stud. Nešto više o svojstvima ovog spreja pročitaćete u narednim redovima.

Šta je Stud i čemu je namenjen?

Stud je preparat u obliku spreja. Nalazi se u flašici poput parfema, sa preciznim dozerom. Providne je boje i ne može ostavljati fleke na odelu.

Utiče na penis, tako što on postaje čvršći, a namenjen je i za produžavanje seksualnog odnosa i dugo odlaganje ejakulacije. Sa Studom je zagarantovan kvalitetan seksualni odnos.

Sastav Stud spreja

Ono što ističemo kao najbolje od spreja Stud jeste to što je on potpuno prirodan preparat i ne može uticati na Vaš organizam. Sastavljen je od sledećih supstanci:

 • Benzocaine
 • Menthol cristal
 • Eucalyptus esencijalno ulje
 • Tocopheryl acetate (vitamin E)

Način delovanja i način primene

Kao što ste primetili, u svom sastavu, Stud sadrži lokalni anestetik, koji deluje na vrh penisa, čime smanjuje nadržaje i omugućuje da se ejakulacija odloži. Lokalni anestetik ne može uticati negativno na Vaš organizam.

Stud sprej za potenciju se koristi na površinskom delu kože penisa, tako što se naprska 4-5 minuta pre planiranog odnosa, sa 5-6 mlazeva i dobro utrlja u kožu. Masaža, koju bi Vam Vaša partnerka uradila dodatno bi stimulisalo kvalitetniji odnos i ne sumnjamo da bi zadovoljstvo bilo obostrano.
Stud sprej se može, nesmetano, koristiti i ukoliko koristite kondome. Kondomi neće spadati zbog spreja, a sprej će imati jednako dejstvo kao i bez kondoma.

Ono, u šta smo sigurni, jeste da ćete uživati sa ili bez zaštite.

Iako je biljnog porekla, nije poželjno preterivati u njegovom korišćenju.

Zbog svog sastava i zbog načina nanošenja, može se koristiti i uz alkohol, samo imajte u vidu da alkohol može uticati na erekciju.

Moguća neželjena dejstva

Stud sprej je potpuno prirodan preparat, isključivo sa prirodnim sastojcima, za razliku od drugih preparata ove vrste. Samim tim neželjena dejstva su svedena na minimum, ali ipak se može desiti i po koja nus pojava, na koju Vas upozoravamo. Kod naših ispitanika, koji su probali ovaj sprej, nije uočeno neko neželjeno dejstvo, ali može se javiti:

 • Peckanje
 • Svrab na polnom organu
 • Iritacija
 • Blagi osip

Ukoliko doživite bilo koju od ovih pojava odmah prekinite sa korišćenjem Stud spreja i obratite se lekaru, kako bi on procenio na šta ste, iz sastava Studa, alergični, jer sve navedene nus pojave su alergijske reakcije.

Ko sme da koristi sprej Stud?

Sprej Stud smeju koristiti svi. Mladi, zdravi, bolesni, ljudi sa bilo kojim zdravstvenim problemom, jer ne utiče na organizam. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, ali i da dospe, ako se pravilno koristi i nisu se javile nus pojave, nema potrebe za brigom.

Mere opreza

 • Pre upotrebe pročitati uputstvo
 • Pogledati, na kutiji, rok trajanja spreja. Ukoliko je rok istekao ne koristiti sprej
 • Čuvati van domašaja dece
 • Sprej držati van domašaja jake sunčeve svetlosti i ne izlagati ga velikoj toploti
 • Stud sprej se ne sme zamrzavati
 • Ukoliko se javi bilo koja nus pojava prekinuti sa koriščenjem leka
 • Ne korititi ga više od 6 puta dnevno

Gde kupiti i koja je cena spreja?


Sprej možete poručiti, direktno, sa našeg sajta ili pozivom na broj telefona, ali i slanjem SMS poruke ili Maila.  Potpuno diskretno, bez potrebe da iko sazna, dobićete sprej na Vašu adresu.

Cena jedne flašice spreja, koja ima 25 doza, je 2500 dinara.

Cena dve flašice, koje sadrže 50 doza, je 4800 dinara.

Cena pet flašica, koje sadrže 125 doza, je 9000 dinara.

Radujemo se saradnji sa Vama!

Španska mušica (Spanish Fly)

Da li ste gledali filmove, one za starije ili ste, možda, čitali knjige, takođe, za starije? Tu ste, sigurni smo, čuli za najstariji afrodizijak za žene. Nije fikcija, nije mit, nije laž, zaista postoji, a žene, nakon upotrebe, prosto izgube razum od uzbuđenja i strasti. Neće ni muškarcima biti loše, bićete iznenađeni požudom Vaše partnerke. Pričaćemo Vam sada, i otkriti sve tajne o jednim, savršenim, kapima, koje se zovu Španska mušica.

Preparat Španska mušica

Šta je Španska mušica i čemu je namenjena?

Spanish Fly ili, u narodu, poznata pod imenom Španska mušica, su kapi namenjene ženama. Utiču na raspoloženje i psihu žene, te pojačavaju njenu požudu za seksualnim odnosima i želju da budu sa svojim partnerom. Ne treba Vam gomila lekova, a ni posebna stimulacija, dovoljne su samo jedne kapi da doživite vrhunac svoje strasti.

Sastav kapi Španska mušica

Španska mušica su kapi pravljene na, strogo, biljnoj bazi. Sačinjene su od nekoliko sastojaka:

 • Gvanozin monofosfat
 • Specifična fosfodiesteraza

Ova kombinacija Vam obećava visok nivo požude i strasti.

Ukoliko ste alergični, na bilo koji sastojak, nemojte uzimati preparat Španska mušica.

Upotreba i dejstvo Španske mušice

Zahvaljujući tome što, Španska mušica, nema ni boju, ni miris, ni ukus, može se kombinovati sa bilo kojim pićem i popiti na bilo kom mestu, bez straha da će neko primetiti šta ste, sebi, nasuli u piće. Jednostavno se koriste. Naime, potrebno je 20 kapi nasuti u željeno piće i popiti nepsredno pred planirani seksualni odnos. Kako se rastvaraju sa pićem, tečnostima, veoma brzo se razlažu u organizmu i dospevaju u krvotok. Dalje, krvotokom dolaze do mišića smeštenih uz vaginu, tu je opuštaju i time stimulišu požudu za seksualnim odnosom. Dejstvo Španske mušice traje nekoliko sati i predlaže se samo jedna kesica dnevno, nikako preko određene doze. Uz lek je dozvoljeno piti alkohol, nije bilo slučajeva gde je zabeleženo da je alkoho uticao na dejstvo leka, takođe, ni hrana ne utiče.

Dragi muškarci, mi Vam savetujemo da, uprkos sastavu Španske mušice, i Vaše želje da pridobijete partnerku, ipak razgovarate otvoreno sa njom.

Španska mušica je, kao što smo rekli, strogo prirodan preparat i mogu ga koristiti i žene u najstarijoj dobi, bez pretnje po sopstveno zdravlje. Preparat mogu korititi i žene koje imaju problem sa smanjenim libidom i sa suvom vaginom, kako bi se postigao što bolji efekat.

Neželjena dejstva

U dugoj tradiciji, Španske mušice, gotovo da ni jedno neželjeno dejstvo nije zabeleženo. U nekim, retkim, slučajevima, zabeležen je:

 • Svrab vagine
 • Blagi osip
 • Blaga vrtoglavica

No, uvek mogu postojati izuzeci, te ukoliko se desi da doživite neki neželjeni efekat obratite se doktoru, a sa sobom ponesite kutiju i uputstvo za upotrebu.

Čuvanje preparata

Preparat Španska mušica ne bi trebao biti zaleđen, ali ne bi trebalo ni izlagati temperaturi iznad 30 stepeni. Najbolje ga je čuvati u originalnoj kutiji, na suvom i hladnom mestu, daleko od domašaja dece.

Preparat se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, ali ukoliko dete popije kapi, obavezno odvesti kod lekara i pokazati sastav kesice. Pre upotrebe, poželjno je, proveriti rok trajanja preparata.

Gde kupiti preparat Španska mušica i koja je cena?

Mi Vam nudimo sigurnu kupovinu, uz garanciju da je lek originalni i da rok trajanja nije istekao, kao što je zabeleženo u par primera, kod jednog od naših konkurenata, a cene su znatno niže nego na ostalim mestima u Srbiji. Preparat možete nabaviti u Novom Sadu ili u Beogradu. Ukoliko niste u mogućnosti lično da nas posetite, potpuno anonimno i diskretno možete naručiti Špansku mušicu preko našeg sajta ili pozivom na priloženi broj, kao i Mailom ili SMS porukom.

Cene su najjeftinije u Srbiji i regionu:

 • 1 kutija, u kojoj se nalazi 1 kesica kapi, košta 1000 dinara
 • 2 kutije, sa dve kesice, koštaju 1900 dinara
 • 5 kutija, u kojoj se nalazi 5 kesica, košta 4000 dinara

Drage dame, nama je u cilju da Vaše zadovoljstvo bude potpuno i srećni smo, tek, onda kada su sve naše mušterije srećne i uspešno zadovoljene.

Crna udovica

Došla je ravnopravnost između muškaraca i žena, sve više žena postaju preduzetnici i okreću se poslu. Teško je, slabijem polu, da isprati tempo koji je, oduvek, bio namenjen muškarcima. Samim tim dolazi do visokog nivoa stresa, što utiče na psihu žene, ali i na njene hormone. Ovim problemom nastaje sledeći, kao jedan lanac, sve se nadovezuje jedno na drugo. Taj problem je nedostatak želje za seksom, što za posledicu može imati prevaru, od strane muškarca, pa čak i brakolomstvo. Ukoliko ste se, drage dame, našle u ovom problemu, imamo jedan specijalan proizvod za Vas. Koji će Vas opustiti, povećati Vaš libido i učiniti da želja za seksom poraste. Garantujemo da će Vas muškarac obožavati. Nije fikcija, u pitanju je preparat koji se zove Crna udovica, a nešto više o njemu uslediće u ovih par redova.

Preparat Crna udovica

Šta je Crna udovica i čemu je namenjena?

Crna udovica je tečnost, na biljnoj bazi, koja se može mešati gotovo sa svim pićima: vodom, sokovima, koktelima, vinom, pivom… Izbor je na Vama.  Namenjena je povećanju libida kod žena i ne preporučuje se muškarcima.

Sastav preparata Crna udovica

Kao što smo već pomenuli, Crna udovica je prirodni preparat, sačinjen od sastojka koji se zove Ginko biloga Ginseng. Prirodni sastojak, koji se brzo absorbuje i ne ostavlja neželjena dejstva.

Ukoliko ste alergični na sastojak leka, ne savetuje se uzimanje.

Način upotrebe preparata Crna udovica

Crna udovica je u obliku tečnosti, jedna flašica sadrži dve doze, sadržaj flašice je potrebno sipati u neko piće i tako popiti, najkasnije 30 minuta pred planirani seksualni odnos. Ne liči na muške lekove za impotenciju, te se može mešati sa alkoholom. Preporučeni dnevni unos je jedna doza, odnosno, pola flašice. Ne preporučuje se uzimanje više doza za isti dan, jer ima izuzetno dugotrajno dejstvo, koje može trajati i više od 12 sati, što je više nego dovoljno.

Uz odgovarajuću seksualnu stimulaciju dejstvo može početi, već, nakon 20 minuta. Naravno, tu muškarci moraju odigrati ključnu ulogu, kako bi odnos bio što bolji.

Crna udovica utiče na ženine hormone i žena će, prosto, ludeti da osvoji Vaše telo i da Vas ima što pre.

Napominjemo, bez obzira što je tečnost bez boje, mirisa i ukusa, ne bi trebalo dati Vašoj partnerki bez pitanja.

Crna udovica je delotvorna i kod žena koje su potpuno izgubile želju za seksulanim odnosima.

Verujemo da će Vas oduševiti dejstvo ove magične tečnosti, koja je mnoge, širom sveta, usrećila.

Moguća neželjena dejstva

Kako je lek prirodan nisu zabeležena neželjena dejstva, koja su direktno izazvana lekom. Međutim, predostrožnosti radi, mogu se javiti:

 • Blaga vrtoglavica
 • Osip
 • Neke druge alergijske reakcije

Pri upotrebi leka, povedite računa o roku trajanja, obavezno pogledati na kutiji do kada lek važi.

Ukoliko bi muškarac popio lek Crna udovica, lek ne bi imao efekta, jer deluje samo na ženske hormone i ženski organizam.

Način čuvanja leka

Lek ne bi trebalo izlagati velikim toplotama, ali ne bi se smeo ni zamrzavati. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu i daleko od domašaja dece.

Kako preparat nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina, a ukoliko ipak neko uzme, potrebno je poneti uputstvo za upotrebu i otići kod svog doktora.

Takođe, lek je zabranjen u periodu dojenja ili u periodu trudnoće.

Gde kupiti lek i koja je cena leka Crna udovica?

Do leka možete doći jednostavnim koracima, putem Mail adrese, SMS porukom ili pozivom na broj, Takođe, lek možete poručiti i na našem sajtu. Mi garantujemo originalnost leka, garantujemo i da je lek u roku trajanja, kao i da nigde, u Srbiji, ali i na Balkanu, nećete naći po povoljnijoj ceni. Preparat šaljemo, diskretno, poštom i niko neće znati šta ste kupili.

Cena leka, veoma povoljna, na dohvat je ruke svima:

 • 1 flašica, sa 2 doze, košta 1500 dinara
 • 2 flašice, sa 4 doze, koštaju 2900 dinara
 • 6 flašica, sa 12 doza, koštaju 7500 dinara

Vaše zadovoljstvo je naša sreća! Nadamo se uspešnoj i dugovečnoj saradnji!

Lovegra – Viagra za žene

Nisu samo muškarci ti koji pate od poremećaja tokom seksualnih odnosa, u vidu erektilne disfunkcije. Sve češće beležimo primere gde žene pate od bezvoljnosti za seksualni odnos. Ovaj problem može, žustro, uništiti bračne i emotivne odnose. Može dovesti do prekida braka, prevare od strane muškarca, do prekida dugogodišnjih veza. S toga, ovaj problem se ne sme zanemariti i mora se što pre delovati, jer voljenoj osobi treba i pažnja i ljubav i seks. Seks, obično, dolazi kao plod najvišeg nivoa ljubavi i strasti.
Ukoliko želite da probate nešto novo, da se opustite ili rešite, gore pomenut, problem, na pravom ste mestu. Predstavljavamo Vam žensku Viagru- Lovegra tablete.

Šta su to Lovegra tablete i čemu su namenjene?

Lovegra tablete se nalaze i pod imenom Female Viagra ili ti Ženska Viagra. Namenjene su ženama koje imaju poremećaje u toku seksualnog odnosa, kao što su suva vagina, nedostatak želje za seksom i izostanak orgazma. Zbog svog brzog dejstva, Lovegra tablete, su postale popularne širom sveta.

Sastav Ženske Viagre

Mere, obično, izračunavamo po jednoj tableti. Dakle, jedna Lovegra tableta sadži 100mg supstance koja se zove sildenafil. Pored nje, u sastavu tablete, postoje pomoćne supstance:

 • Mikrokristalna celuloza
 • Magnezijum stearat

Način upotrebe i dejstvo Ženske Viagre

Lovegra su oralne tablete, i piju se sa čašom vode. Nisu poput Španske mušice ili Crne udovice, deluju nešto sporije, s toga je potrebno popiti tabletu, minimum, sat vremena pre odnosa. Preporučuje se popiti je na gladan želudac, jer jedino tada ima najefikasnije dejstvo. Ne preporučuje se uzimanje alkoholnih pića uz ovaj lek, jer se alkoholom dejstvo leka znatno umanjuje. Takođe, lek ni u kom slučaju ne bi trebalo lomiti ili grickati, potrebno je popiti celu tabletu odjednom. Preporučena dnevna doza je jedna tableta i nikako se ne sme uzimati više, pogotovu ne na svoju ruku. Ukoliko dođe do predoziranja ovim lekom, neophodno je što pre zatražiti stručnu pomoć, kako ne bi ozbiljno naškodili svom zadravlju. Lek je namenjen ženama, deluje na ženske hormone, te opušta zidove materice i vagine i muškarci ne bi smeli piti  ovaj lek.

Moguća neželjena dejstva

Kao i svi lekovi, tako i Lovegra, može imati neke svoje nus pojave, ali nisu zabeleženi slučajevi gde je ovaj lek ozbiljno narušio zdravlje. Neželjene pojave mogiu biti:

 • Hipertenzija
 • Vrtoglavica
 • Glavobolja
 • Mučnina
 • Crvenilo u licu ili drugim delovima tela
 • Bol u stomaku
 • Gubitak perifernog vida
 • Zamućenost vida

Ukoliko doživite bilo šta od, nabrojanih, neželjenih dejstava neophodno je odmah potražiti stručnu pomoć i prekinuti sa uzimanjem leka.  Sa sobom, u medicinsku ustanovu, poneti kutiju na kojoj piše sastav leka.

Mere predostrožnosti prilikom uzimanja leka Lovegra

Tablete Lovegra ne bi trebalo da uzimate bez odobrenja lekara,poželjno je izmeriti krvni pritisak pre uzimanja leka.

Žene koje koriste nitrate ili druge lekove, za lečenje srčanih problema, ne bi smele koristiti ovaj lek. Takođe, ukoliko koristite neku psihoaktivnu supstancu ne bi smeli koristiti lek.

Lek je namenjen za podsticaj žena na seksualni odnos i poželjno je imati seksualnu stimulaciju pre ondnosa, jer će jedino tada imati potpuno dejstvo.

Ukoliko bolujete od anemije, leukemije ili nekih drugih srčanih oboljenja ne bi trebalo da koristite ovaj lek.

Ukoliko žena radi teške, fizičke, poslove ne bi trebalo neposredno pred posao da koristi Lovegra tablete.

U toku uzimanja tableta poželjno je izbegavati tešku i masnu hranu.

Način čuvanja leka

Lek se čuva u originalnoj kutiji, na temperaturi nižoj od 30 stepeni Celzijusa, nije poželjno zamrzavati lek. Držati lek dalje od izvora vlage ili jake sunčeve svetlosti. Pre upotrebe, obavezno, pročitati uputstvo i pogledati rok trajanja.

Lek nije namenjen osobama ispod 18 godina i ukoliko dete popije hitno potražiti medicinsku pomoć.

Gde nabaviti lek Lovegra i koja je cena?

Tablete možete poručiti na našem sajtu, putem SMS poruke ili pozivom na broj. Mi Vam garantujemo anonimnu i pouzdanu saranju, bez brige da će neko saznati bilo šta. Mi poštujemo interese naših mušterija.

Cena jedne kutije leka je 1000 dinara. Kutija sadrži 4 tablete. Ukoliko poručite više i cena je niža.

Radujemo se što ste baš Vi naš kupac!

Macun Big, krema za potenciju

Dosadili su Vam raznorazni lekovi, koje morate piti za problem sa erektilnom disfunkcijom? Da li Vam je dosadilo da izbegavate alkohol i izbegavate omiljenu hranu, neprestno razmišljajući da li će lek imati pravo dejstvo?

Macun Big, krema za potenciju

Ukoliko želite da se odmorite od preparata, da odahnete, pripremili smo za Vas nešto čemu nećete moći da odolite! Jednu potpuno prirodnu kremu, koja će Vam pomoći da se pred Vašom partnerkom, u krevetu, pokažete u najboljem svetlu. Reč je o magičnoj kremi koja se zove Macun Big.

Šta je Macun Big krema i čemu je namenjena?

Macun Big je krema za potenciju koja je namenjena bolesnim ili zdravim muškarcima, svih starosnih dobi, a koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom. Osim erektilne disfunkcije, pomaže i povećanju Vašeg penisa.  Krema je potpuno prirodna i ne može uticati, negativno, na Vaše zdravlje. Takođe, neće smetati prilikom korišćenja kondoma ili drugih vrsta kontracepcije. Namenjena je isključivo muškarcima, ali kad dopre u vaginu, ne može se desiti ništa loše.

 Sastav Macun Big kreme

Macun Big krema ima širok spektar sastojaka, kako bi na najbolji način delovala svojoj svrsi. Svi sastojci su bezbedni po zdravlje i testirani u različitim uslovima. Reč je o sledećim sastojcima:

-Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Ukoliko ste alergični na bilo koji od ovih sastojaka ne bi smeli da koristite ovu kremu.

Kako se koristi Macun Big krema?

Kao i sa svim drugim preparatima za potenciju, ne treba preterivati na sa Macun Big krememom, preporučeno je da se maze dva puta dnevno i ne vise. Na ruku istisnuti 6-10 kapljica kreme i nežno masirati od korena do vrha penisa. Najbolje dejstvo pokazuje kada se koristi 15 dana u kontinuitetu i bez prestanka.

Dejstvo Macun Big kreme

Macun Big krema počinje da deluje već nakon par minuta od nanošenja, a njeno dejstvo  može trajati i do 24 sata, što je čini najdelotvornijim preparatom za potenciju.

Najviše deluje na krvne sudove penisa, opušta mišiće i čini da krv dolazi do vrha penisa i tuda neprestano cirkuliše. Aktivne supstance Macun Big kreme, koje utiču na prokrvljenost, čine, osim čvrste erekcije, da Vaš penis dodatno raste. Gotovo kod svih ispitanika se pokazalo da je penis počeo da raste već nakon 10 dana od prvog nanošenja.

Potpuna rekecija uslediće nakon minimalne seksualne stimulacije. Naravno, za bolje rezlutate, je poželjna što duža seksualna stimulacija.

Moguća neželjena dejstva Macun Big kreme

Redovno smo vršili ispitivanja na temu Macun Big kreme i, eventualnih, nus pojava. Došli smo do zaključka da su nus pojave svedene na minimum, i ako se jave one su bezazlene. No, svakako, ukoliko primetite neku nus pojavu, odmah prekinite sa korišćenjem Macun Big kreme. Neka, od neželjenih dejstava, koja se mogu javiti, su:

 • Osip
 • Svrab
 • Iritacija
 • Peckanje
 • Bolna erekcija

Mere opreza prilikom korišćenja Macun Big kreme

Kao i prilikom korišćenja svakog preparata za potenciju, tako i za Macun Big kremu, moraju postojati neke mere opreza. Mi ćemo Vam sada navesti o čemu treba da povedete računa:

 • Ukoliko imate osetljivu kožu, sklonu iritacijama, ne bi trebalo da koristite Macun Big kremu
 • Ukoliko imate rane po koži penisa, izbegavajte korišćenje kreme
 • Ako je Vaša partnerka trudnoca ili doji, ne bi trebalo da koristite ovaj preparat
 • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka
 • Krema nije namenjena osobama ispod 18 godina

 Način čuvanja leka

Lek se čuva van domašaja dece, na temperaturi između 5 i 30 stepeni Celzijusa, daleko od izvora vlage ili jake sunčeve svetlosti. Ne sme se zamrzavati. Pre upotrebe pročitati uputstvo i pogledati rok trajanja, koji je napisan na kutiji.

Koja je cena Macun Big kreme i gde se može kupiti?

Macun Big kremu možete poručiti direktno sa sajta ili pozivom na broj telefona. Dostavljamo i na kućnu adresu, pri čemu garantujemo diskreciju.

Cena jedne kurije Macun Big kreme je 1700 dinara.

Vreme je da zablistate pred Vašom partnerkom!