Macun Big, krema za potenciju

Dosadili su Vam raznorazni lekovi, koje morate piti za problem sa erektilnom disfunkcijom? Da li Vam je dosadilo da izbegavate alkohol i izbegavate omiljenu hranu, neprestno razmišljajući da li će lek imati pravo dejstvo?

Macun Big, krema za potenciju

Ukoliko želite da se odmorite od preparata, da odahnete, pripremili smo za Vas nešto čemu nećete moći da odolite! Jednu potpuno prirodnu kremu, koja će Vam pomoći da se pred Vašom partnerkom, u krevetu, pokažete u najboljem svetlu. Reč je o magičnoj kremi koja se zove Macun Big.

Šta je Macun Big krema i čemu je namenjena?

Macun Big je krema za potenciju koja je namenjena bolesnim ili zdravim muškarcima, svih starosnih dobi, a koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom. Osim erektilne disfunkcije, pomaže i povećanju Vašeg penisa.  Krema je potpuno prirodna i ne može uticati, negativno, na Vaše zdravlje. Takođe, neće smetati prilikom korišćenja kondoma ili drugih vrsta kontracepcije. Namenjena je isključivo muškarcima, ali kad dopre u vaginu, ne može se desiti ništa loše.

 Sastav Macun Big kreme

Macun Big krema ima širok spektar sastojaka, kako bi na najbolji način delovala svojoj svrsi. Svi sastojci su bezbedni po zdravlje i testirani u različitim uslovima. Reč je o sledećim sastojcima:

-Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Ukoliko ste alergični na bilo koji od ovih sastojaka ne bi smeli da koristite ovu kremu.

Kako se koristi Macun Big krema?

Kao i sa svim drugim preparatima za potenciju, ne treba preterivati na sa Macun Big krememom, preporučeno je da se maze dva puta dnevno i ne vise. Na ruku istisnuti 6-10 kapljica kreme i nežno masirati od korena do vrha penisa. Najbolje dejstvo pokazuje kada se koristi 15 dana u kontinuitetu i bez prestanka.

Dejstvo Macun Big kreme

Macun Big krema počinje da deluje već nakon par minuta od nanošenja, a njeno dejstvo  može trajati i do 24 sata, što je čini najdelotvornijim preparatom za potenciju.

Najviše deluje na krvne sudove penisa, opušta mišiće i čini da krv dolazi do vrha penisa i tuda neprestano cirkuliše. Aktivne supstance Macun Big kreme, koje utiču na prokrvljenost, čine, osim čvrste erekcije, da Vaš penis dodatno raste. Gotovo kod svih ispitanika se pokazalo da je penis počeo da raste već nakon 10 dana od prvog nanošenja.

Potpuna rekecija uslediće nakon minimalne seksualne stimulacije. Naravno, za bolje rezlutate, je poželjna što duža seksualna stimulacija.

Moguća neželjena dejstva Macun Big kreme

Redovno smo vršili ispitivanja na temu Macun Big kreme i, eventualnih, nus pojava. Došli smo do zaključka da su nus pojave svedene na minimum, i ako se jave one su bezazlene. No, svakako, ukoliko primetite neku nus pojavu, odmah prekinite sa korišćenjem Macun Big kreme. Neka, od neželjenih dejstava, koja se mogu javiti, su:

  • Osip
  • Svrab
  • Iritacija
  • Peckanje
  • Bolna erekcija

Mere opreza prilikom korišćenja Macun Big kreme

Kao i prilikom korišćenja svakog preparata za potenciju, tako i za Macun Big kremu, moraju postojati neke mere opreza. Mi ćemo Vam sada navesti o čemu treba da povedete računa:

  • Ukoliko imate osetljivu kožu, sklonu iritacijama, ne bi trebalo da koristite Macun Big kremu
  • Ukoliko imate rane po koži penisa, izbegavajte korišćenje kreme
  • Ako je Vaša partnerka trudnoca ili doji, ne bi trebalo da koristite ovaj preparat
  • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka
  • Krema nije namenjena osobama ispod 18 godina

 Način čuvanja leka

Lek se čuva van domašaja dece, na temperaturi između 5 i 30 stepeni Celzijusa, daleko od izvora vlage ili jake sunčeve svetlosti. Ne sme se zamrzavati. Pre upotrebe pročitati uputstvo i pogledati rok trajanja, koji je napisan na kutiji.

Koja je cena Macun Big kreme i gde se može kupiti?

Macun Big kremu možete poručiti direktno sa sajta ili pozivom na broj telefona. Dostavljamo i na kućnu adresu, pri čemu garantujemo diskreciju.

Cena jedne kurije Macun Big kreme je 1700 dinara.

Vreme je da zablistate pred Vašom partnerkom!