Macun Intimo V lubrikant

Drage dame,  pripadnice lepšeg pola, ovo je članak samo za Vašu dušu. Samo za Vas. Došlo je ovo vreme, kada su žene, po svemu, izjednačene sa muškarcima, pa ih okupira sa svih strana, porodica, posao, deca… Izgubite želju za seksualnim odnosom, pa Vaša vagina ne može da luči dovoljno tečnosti da bi imale odgovarajući odnos. Kako za muškarce imamo rešenje, tako imamo i za Vas. Pred Vama je jedan savršen lubrikant Macun Intimo V. Sada ćemo Vam, bez lažne skromnosti, predstaviti ovaj savršeni preparat.

Macun Intimo V lubrikant

Šta je Macun Intimo V i čemu je namenjen?

Macun Intimo V je lubrikant, na vodenoj bazi. Koristi se kako bi Vašu vaginu učinio vlažnijom, a seks bezbolnijim. Takođe, ovim preparatom će Vam se povećati i želja za seksom, a Vaš partner će biti oduševljen. Može se koristiti i  za analni seks, ukoliko baš to želite.

Način primene i dejstvo Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant se nanosi rukom, na zidove vagine ili ga možete namazati na partnerov penis, te tako razmazati po zidovima analnog otvora ili vagine. Ukoliko planirate analni seks, najpoželjnije je namazati lubrikant na penis Vašeg partnera. Nema ograničenja koliko kapi ćete staviti, možete onoliko koliko Vam osećaj govori, možete ga i dodavati za vreme seksualnog odnosa. Ništa Vam neće smetati. Ni Vašem  partneru ne može da škodi. Takođe, ne remeti ni korišćenje zaštite, kondome možete koristiti i u toku korišćenja lubrikanta.

Lubrikant dolazi sa dozerom, tako da ne morate brinuti oko toga koliko će Vam lubrikanta izaći iz flašice.

Možete ga koristiti i uz alkohol, ali i uz masnu hranu.

Nije neophodna seksualna stimulacija, kako bi Macun Intimo V imao potpuno dejstvo, ali je poželjno, radi Vašeg užitka.

Macun Intimo V ima jako slab miris i ukus, te brzo izvetri i možete se zabljavati i na druge načine. Ne ostavlja tragove po Vašem vešu. Uz vodu ili pljuvačku ima još snažnije dejstvo.

Sastav Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant je potpuno prirodan, nije iz roda silikonskih, već iz roda vodenih lubrikanata. Time je bezbedniji za korišćenje i mnogo efikasniji. No, kako bi izbegli moguće alergijske reakcije, poželjno je pročitati njegov sastav:

– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxy-ethylcellulose
– Allantoin
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Mere opreza prilikom korišćenja Macun Intimo V lubrikanta

Postoji nekoliko mera opreza, o kojima bi trebalo da pročitate, pre nego što počnete da ga koristite. Te mere su sledeće:

  • Macun Intimo V lubrikant je namenjen isključivo osobama koje su starije od 18 godina.
  • Preparat se ne sme gutati, ukoliko popijete lubrikant, ili to učini Vaše dete, hitno potražiti medicinsku pomoć i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu.
  • Pre upotrebe pročitati uputstvo.
  • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka lubrikanta, ne koristiti ga.
  • Ako imate neko oboljenje vagine, pre upotrebe se posavetujte sa Vašim izabranim ginekologom.
  • Savetuje se da trudnice, dojilje i porodilje pre upotrebe zatraže mišljenje svog ginekologa.
  • Pogledati rok trajanja pre nego što počnete sa koriščenjem.
  • Macun Intimo V lubrikant čuvajte u originalnom pakovanju, nemojte ga presipati u druga pakovanja.
  • Podsećamo da Macun Intimo V lubrikant nije lek i ne može menjati dejstvo drugih lekova.

Moguća neželjena dejstva

Nije zabeleženo da Macun Intimo V ima neke nus pojave. No, može se desiti blagi, alergijski, osip, u tom slučaju prekinuti sa korišćenjem lubrikanta. Ukoliko primetite nešto neobično, a što ne spada u dejstvo lubrikanta, prekinite sa korišćenjem istog.

Način čuvanja Macun Intimo V lubrikanta

Lubrikant čuvati na temperaturi između 5 i 25 stepeni Celzijusa, daleko od izvora jake toplote ili zamrzavanja, u originalnoj flašici. Čuvati van domašaja dece.

Gde kupiti Macun Intimo V lubrikant i koja je cena?

Macun Intimo V lubrikant možete poručiti kod nas, sa sajta, Mailom, SMS porukom ili pozivom na naš broj. Garantujemo diskreciju prilikom dostave.

Cena jedne flašice, u kojoj ima 50 ml tečnosti, je 800 dinara.

Drage dame, užitak Vas čeka! Telefon u ruke i brzo poručite!