Šta sipati ženi u piće?

Možemo se kladiti, sa najvećom kvotom, da ste bar jednom bili nezadovoljni svojom suprugom u krevetu ili da je ona imala one, opšte poznate, ženske izgovore: „Boli me glava“, „Boli me stomak“,“Umorna sam“ i mnoge druge. Verovatno ne želite da povredite svoju partnerku grubim rečima, pa bi, krišom, da ona ne sazna, stavili neki stimulans da ona ne primeti. Pre no što to uradite, morate znati po nešto o stimulansima. Mi ćemo Vam sada reći neke osnovne stvari o tome.

Šta su to stimulansi  i čemu su namenjeni?

Stimulansi su vrste lekova, koje deluju na prokrvljenost zidova vagine i materice i koji utiču na hormone, te se tako pospešuje želja za seksom.

Trenutni stimulansi, koje možete, neprimetno, staviti ženi u piće su: Španska mušica, Crna udovica i ByDynamic kapsule. Nešto više o njima ispričaćemo u tekstu koji sledi.

Šta je Španska mušica, kako se koristi, kakvo je njeno dejstvo?

Španska mušica su kapi, koje se nalaze u kesici. Ona je, verovatno, najpoznatiji stimulans za žene i najpopularniji. Gotovo da je svaki čovek, bar jednom u životu, čuo za kapi Španska mušica.

One su potpuno prirodne kapi, koje ne mogu oštetiti organizam žene. Takođe, moguće je mešati sa alkoholom i bilo kojom hranom, bez posledica.

Jedna kesica Španske mušice, odnosno 20 kapi su sasvim dovoljni, i potrebno ju je dati neposredno pre planiranog odnosa. Pokušajte saznati da li je Vaša partnerka alergična na supstancu gvanozin monofosfat, jer bi moglo doći do alergijske reakcije.

Ukoliko je partnerka trudna ili u periodu dojenja, ne bi smela koristiti ove kapi, tako da te podatke morate znati.

Određene nus pojave mogu biti sastavni deo konzumiranja kapi: glavobolja, vrtoglavice, mučnina, osip. U tom slučaju morate otkriti svoju tajnu Vašoj partnerki.

Šta je tečnost Crna udovica i čemu je namenjena?

Crna udovica je jak stimulans za žene, jedan od najjačih na tržištu. Nalazi se u flašicama, koje sadrže dve doze. Bezbojna je i bezmirisna, te se može mešati uz piće, neprimetno.

Sastavni deo Crne udovice je Ginko biloga Gengsen, pa ukoliko je Vaša partnerka alergična, ne bi trebali da joj date da popije piće sa ovim kapima.

Potrebno ih je popiti neposredno  pred seksualni odnos, ali ne bi trebalo da ih koristite na javnim mestima. Takođe, ukoliko se desi da muškarac popije, neće se desiti ništa, jer kapi nemaju, apsolutno, nikakvo, dejstvo na muškarce.

Crnu udovicu je neophodno nasuti u čašu punu pića, može i alkoholnog.

Ukoliko je Vaša partnerka trudna ili je u periodu dojenja, ovu tečnost ne sme koristiti jer utiče na zidove vagine i njenu prokrvljenost.

Nus pojave mogu biti: mučnina, osip po koži i licu, vrtoglavica i blaga glavobolja. No, ove nus pojave su u izuzetno retkim primerima, gotovo da se nikad ne dešavaju.

Stimulans ByDynamic, šta je i čemu je namenjen?   

ByDynamic nije poželjno da sipate tek tako u piće, jer je on u vidu kapsula, ali ima svoju boju i partnerka to može videti ili osetiti u svom piću.

No, ByDynamic je izuzetno delotvoran, ne samo da utiče kao stimulans, već i opušta mišiće posle napornog dana.

Neposredno pre planiranog odnosa treba jednu kapsulu rastvoriti u čaši nekog pića. Njegovo dejtvo traje do 12 sati i preporučena je samo jedna kapsula dnevno.

Ukoliko se jave neke nus pojave odmah prekunuti sa korišćenjem.

Nije dozvoljen u  periodu dojenja i trudnoće.

Mere opreza prilikom korišćenja

Ni jedan stimulans nije dozvoljen mlađima od 18 godina, te držati dalje od domašaja dece.

Ukoliko Vaša partnerka ima neki zdravstveni problem, nije poželjno dati lekove bez saglasnosti lekara ili farmaceuta.

Ne sme se koristiti više od dozvoljenih doza.

Gde kupiti stimulanse?

Sasvim anonimno, možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili Mailom. Mi diskretno isporučujemo. Možete nas posetiti i na lokacijama u Novom Sadu i Beogradu.

Naš savet je da, ipak, ne krijete svoje namere od svoje partnerke.