Stud sprej za potenciju

Veliki problem današnjice je stres, svi nekud žure i jure, vremena za odmor je sve manje. Stres je najveći neprijatelj čoveku. Stresom se gubi volja z aseksualnim odnosima, a bez seksualnih odnosa postajemo bezvoljni i sve teže nam postaje da održimo balans u braku ili vezi. Tako, dođe vreme da se upotrebi neki preparat za impotenciju. Ukoliko niste pristalica lekova, hemijskih supstanci ili nekog drugog lečenja, za Vas smo pripremili jedan poseban preparat. Reč je o spreju koji se zove Stud. Nešto više o svojstvima ovog spreja pročitaćete u narednim redovima.

Šta je Stud i čemu je namenjen?

Stud je preparat u obliku spreja. Nalazi se u flašici poput parfema, sa preciznim dozerom. Providne je boje i ne može ostavljati fleke na odelu.

Utiče na penis, tako što on postaje čvršći, a namenjen je i za produžavanje seksualnog odnosa i dugo odlaganje ejakulacije. Sa Studom je zagarantovan kvalitetan seksualni odnos.

Sastav Stud spreja

Ono što ističemo kao najbolje od spreja Stud jeste to što je on potpuno prirodan preparat i ne može uticati na Vaš organizam. Sastavljen je od sledećih supstanci:

 • Benzocaine
 • Menthol cristal
 • Eucalyptus esencijalno ulje
 • Tocopheryl acetate (vitamin E)

Način delovanja i način primene

Kao što ste primetili, u svom sastavu, Stud sadrži lokalni anestetik, koji deluje na vrh penisa, čime smanjuje nadržaje i omugućuje da se ejakulacija odloži. Lokalni anestetik ne može uticati negativno na Vaš organizam.

Stud sprej za potenciju se koristi na površinskom delu kože penisa, tako što se naprska 4-5 minuta pre planiranog odnosa, sa 5-6 mlazeva i dobro utrlja u kožu. Masaža, koju bi Vam Vaša partnerka uradila dodatno bi stimulisalo kvalitetniji odnos i ne sumnjamo da bi zadovoljstvo bilo obostrano.
Stud sprej se može, nesmetano, koristiti i ukoliko koristite kondome. Kondomi neće spadati zbog spreja, a sprej će imati jednako dejstvo kao i bez kondoma.

Ono, u šta smo sigurni, jeste da ćete uživati sa ili bez zaštite.

Iako je biljnog porekla, nije poželjno preterivati u njegovom korišćenju.

Zbog svog sastava i zbog načina nanošenja, može se koristiti i uz alkohol, samo imajte u vidu da alkohol može uticati na erekciju.

Moguća neželjena dejstva

Stud sprej je potpuno prirodan preparat, isključivo sa prirodnim sastojcima, za razliku od drugih preparata ove vrste. Samim tim neželjena dejstva su svedena na minimum, ali ipak se može desiti i po koja nus pojava, na koju Vas upozoravamo. Kod naših ispitanika, koji su probali ovaj sprej, nije uočeno neko neželjeno dejstvo, ali može se javiti:

 • Peckanje
 • Svrab na polnom organu
 • Iritacija
 • Blagi osip

Ukoliko doživite bilo koju od ovih pojava odmah prekinite sa korišćenjem Stud spreja i obratite se lekaru, kako bi on procenio na šta ste, iz sastava Studa, alergični, jer sve navedene nus pojave su alergijske reakcije.

Ko sme da koristi sprej Stud?

Sprej Stud smeju koristiti svi. Mladi, zdravi, bolesni, ljudi sa bilo kojim zdravstvenim problemom, jer ne utiče na organizam. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, ali i da dospe, ako se pravilno koristi i nisu se javile nus pojave, nema potrebe za brigom.

Mere opreza

 • Pre upotrebe pročitati uputstvo
 • Pogledati, na kutiji, rok trajanja spreja. Ukoliko je rok istekao ne koristiti sprej
 • Čuvati van domašaja dece
 • Sprej držati van domašaja jake sunčeve svetlosti i ne izlagati ga velikoj toploti
 • Stud sprej se ne sme zamrzavati
 • Ukoliko se javi bilo koja nus pojava prekinuti sa koriščenjem leka
 • Ne korititi ga više od 6 puta dnevno

Gde kupiti i koja je cena spreja?


Sprej možete poručiti, direktno, sa našeg sajta ili pozivom na broj telefona, ali i slanjem SMS poruke ili Maila.  Potpuno diskretno, bez potrebe da iko sazna, dobićete sprej na Vašu adresu.

Cena jedne flašice spreja, koja ima 25 doza, je 2500 dinara.

Cena dve flašice, koje sadrže 50 doza, je 4800 dinara.

Cena pet flašica, koje sadrže 125 doza, je 9000 dinara.

Radujemo se saradnji sa Vama!