Afrička šljiva

Svi nekuda jure i žure, problema ima sa svih strana, kako bračnih, tako poslovnih, finansijskih, ali i zdravstvenih. Sve to izaziva stres, a stres dalje uzrokuje mnoge probleme. Stres je, od davnina, najveći problem čovečanstva. Jedna od posledica stresa je erektilna disfunkcija, praćena sa smanjenjem libida ili preranom ejakulacijom. Danas nam predstavljamo preparat za koji ste, sigurno, nekad čuli. Pred Vama je Afrička šljiva, nešto više o ovom, vanvremenskom, preparatu ćete čuti u narednim rečenicama.

Afrička šljiva

Šta je Afrička šljiva i čemu je namenjena?

Afrička šljiva je jak preparat koji utiče na prostatu i njime se reguliše erekcija. Upotrebom leka ćete dobiti erekciju čvrstu kao kamen, a ejakulacija će biti odložena, samim tim Vaš libido će biti na vrhuncu. Takođe, Afrička šljiva ima još jedno dejstvo; usporava benignu hiperplaziju prostate,  upalu prostate  i olakšava tegobe kod otežanog mokrenja.

Sastav Afričke šljive

Jedan od sastojaka Afričke šljive jeste ekstrakt bolje afrička šljiva, po kome lek i nosi ime. Glavni sastojak je, ipak, beta- sitosterol, koji omogućuje čvrstu erekciju. 

Način primene i dejstvo leka

Afrička šljiva se pije jednom dnevno, jedna tableta, uz čašu vode. Preporučeno je da se popije mlaka voda, kako bi se lek razložio što brže.  Najbolje ju je popiti oko sat vremena pre planiranog seksualnog odnosa, ali jako brzo deluje i deluje ceo dan, tako da ne morate birati vreme. Predoziranje lekom nije dozvoljeno. Iako je ona prirodni afrodizijak, sa prirodnim sastojcima, ne sme se popiti više od jedne tablete dnevno. Takođe, potrebno ju je koristiti u kontinuitetu, svakog dana, kako bi se obezbedili najbolji rezlutati.

Najbolji efekat će imati uz dodatnu seksualnu stimulaciju.

Alkohol i Afrička šljiva nisu u prijateljskim odnosima, jer alkohol nipodaštava dejstvo Afričke šljive, zato nije preporučljivo sastavljati ih zajedno. Poželjno je lek popiti na prazan želudac.

Mere opreza prilikom korišćenja leka Afrička šljiva

Zarad Vašeg mira i da biste bili sigurni pri korišćenju leka, dobro je da pročitate neke mere opreza i njih se pridržavate.

  • Pre upotrebe Afričke šljive poželjno je posavetovati se sa urologom.
  • Ukoliko koristite lekove koji u sebi sadrže 5-alfa-reduktaze ili sabal-palma, nije poželjno da koristite lek Afrička šljiva.
  • Afrička šljiva je dodatak ishrani i ne može se koristiti kao zamena za neki drugi lek koji Vam je prepisan.
  • Iako je dodatak ishrani ne može menjati redovnu i raznovrsnu ishranu.
  • Ne konzumirati zajedno sa alkoholom.
  • Preporučena dnevna doza se ne sme kršiti, ukoliko dođe do predoziranja preparatom hitno se javiti u najbližu medicinsku ustanovu i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu leka.
  • Afrička šljiva nije namenjena za osobe mlađe  od 18 godina, ukoliko se desi da dete popije lek, hitno zatražiti pomoć pedijatra.
  • Pre upotrebe pogledati rok trajanja, ukoliko je rok istekao lek baciti i ne konzumirati.
  • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili ste imali alergiju na preparate sličnog sastava, ne koristite preparat bez odobrenja doktora.

Moguća neželjena dejstva prilikom korišćenja Afričke šljive

U razgovoru sa ljudima, koji su preparat probali, ali  i sa proizvođačem, nismo našli da je neko imao teže nus pojave. Mogući su vidovi osipa na koži, ali to su alergijske reakcije na sastav leka. Ako se desi da primetite nešto čudno, dok koristite preparat, odmah prestanite sa uzimanjem preparata i posetite svog izabranog doktora.

Način čuvanja Afričke šljive

Afrička šljiva se šuva na temperaturi između 5 i 30 stepeni. Izbegavajte da lek izlažete jakoj sunčevoj svetlosti, ali i vlazi. Preparat se ne sme lediti. Najbolje ga je čuvati u originalnoj kutiji, van domašaja dece, na suvom i hladom mestu.

Gde kupiti Afričku šljivu i koja je cena?

Preparat možete poručiti direktno sa sajta, SMS porukom ili pozivom na broj. Donosimo na kućnu adresu, ukoliko ste na teritoriji Beograda ili Novog Sada, a za druge delove šaljemo poštom.

Cena jedne kurije, u kojoj se nlazi 10 kapsula, je 900 dinara.

Naručite Afričku šljivu, jer sa njom ne pada!