CX glide lubrikant

Verovatno smo Vam dosadili sa pričom o lekovima, ali zavoleli ste biti na našem sajtu. Kao što smo navikli, kod nas možete pronaći razna sredstva i preparate koji će Vaš seksualni život učiniti bajkovitim. Danas ne pričamo o leku, danas pričamo o preparatu koji svako od nas mora posedovati. Dobrodošli u priču o bajkovitom lubrikantu CX glide, koji će učiniti svaki Vaš seksualni odnos bajkom, punom strasti, dopunjenom sa bezbroj orgazama.

CX glide lubrikant

Šta je CX glide lubrikant i čemu je namenjen?

CX glide lubrikant namenjen je i ženama i muškarcima. Postoje dve vrste CX glide lubrikanta, jedan je običan, koji je namenjen ženama i služi da Vaša vagina ima više nadražaja, da bude vlažnija, a orgazmi da se nižu poput bisera na bisernoj ogrlici. Druga vrsta je CX glide analni lubrikant, namenjen ukoliko ste ljubitelj analnog seksa, kako bi stvorio dovoljno vlažnosti u analnom otvoru i kako bi Vaš analni seks bio bezbolan.

Sastav lubrikanta CX glide

CX glide spada u red silikonskih lubrikanata, koji ni na jedan način ne štete organizmu. Dermatološki je testiran i odobren, od strane najboljih svetskih dermatologa.  Sačinjen je od pažljivo biranih biljki, koje daju svoja prirodna ulja, što omogućuje bezbedan i bezbolan seks, sa više nadražaja. Osnovni element CX glide lubrikanta je voda, zatim su tu ekstrakti biljaka Gingembe i biljke Guarane.

Način primene CX glide lubrikanta i njegovo dejstvo

Preporučuje se da se koristi najviše jednom do dva puta dnevno, jer ima veoma snažno dejstvo i to je sasvim dovoljno za ispunjen ceo dan. Nekoliko kapi lubrikanta naneti na ruku i utrljati ili na klitoris i spoljni deo vagine ili na penis. Ne preporučuje se korišćenje CX glide lubrikanta uz kondome, jer tako mogu imati slabije dejstvo. CX glide je bezbojan i bezukusan, ali u koliko planirate oralni seks ili neki drugi vid predigre, obavezno temljeno isperite polni organ.  Nakon nanošenja CX glide lubrikanta dejstvo se primećuje već nakon par minuta.  Potpuno dejstvo ima tek uz određenu seksualnu stimulaciju.

Iako je bezbojan, zbog svoje masnoće, može ostaviti trajne fleke na odeći.

Alkohol ili izbor hrane ne remete dejstvo CX glide lubrikanta.

Mere opreza prilikom korišćenja CX glide lubrikanta

Kao i za svaki preparat, tako i za CX glide postoje neke određene mere, kojih se treba pridržavati:

  • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka CX glide lubrikanta, nemojte ga upotrebljavati bez dozvole doktora.
  • Ukoliko ste ispoljili alergije na slične proizvode, nemojte bez dozvole lekara koristiti lubrikant.
  • Ako imate ranice na polnim organima ili bolujete od HPV virusa, nije preporučljivo koristiti lubrikant.
  • CX glide lubrikant je namenjen samo za spoljašnju upotrebu, ne sme se gutati, ako se desi da preparat progutate ili dospe u kontakt sa očima, hitno zatražite medicinsku pomoć.
  • Lubrikant se maže samo na polni organ.
  • CX glide lubrikant je namenjen osobama iznad 18 godina, ukoliko dete proguta ili upotrebi lubrikant hitno podražiti medicinsku pomoć.

Moguća neželjena dejstva

CX glide lubrikant je, najvećim delom, na prirodnoj bazi, te ne beleži neke teže nus pojave, ali mogu se javiti neke lakše, u vidu alergija:

  • Osip na koži
  • Peckanje na polnom organu
  • Svrab polnog organa
  • Iritacija

Ukoliko ste se tek depilirali ili imate osetljivu kožu, nemojte koristiti CX glide lubrikant. Takođe, ukoliko se javi neka od nus pojava prestanite sa uzimanjem lubrikanta i obratite se za pomoć.

Čuvanje CX glide lubrikanta

Lubrikant je potrebno čuvati na temperaturi između 5 i 20 stepeni Celzijusa, daleko od domašaja dece. CX glide se ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni lediti. Najbolje ga je čuvati u originalnom pakovanju. Pre upotrebe, obavezno, pogledati rok trajanja.

Gde kupiti CX glide i koja je cena?

CX glide lubrikant možete naručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom, a mi ćemo ga dostaviti direktno na Vašu adresu, potpuno anonimno i bezbedno.

Cena jedne flašice, koja sadrži 40ml lubrikanta, je 700 dinara.

Za Vaš užitak- tu smo mi!