Big penis tablete

Zavirili smo u Vašu intimu i čim vidimo Vaš pogled na našoj stranici, znamo da ste željni pravog, istinskog, uživanja u seksualnim odnosima. No, postoji jedan problem, previše ste umorni od posla, okupirani ste stresom, pa imate problem sa erektilnom disfunkcijom. Ukoliko ne želite da razočarate Vašeg partnera, došli ste na pravu adresu. Imamo tačno ono što Vam je potrebno. Inovacija među tabletama za impotenciju, nešto što će Vas oboriti s nogu, a Vašeg partnera vinuti direktno u oblake sačinjene od strasti i uživanja. Nije san, govorimo o leku Big penis.

Big penis tablete

Šta su Big penis tablete?

Big penis tablete su tablete za impotenciju koje su napravljene na biljnoj bazi, sačinjene tako da služe samo svojoj svrsi, a da ne štete druge delove organizma. Deluju povoljno na krvotok polnih organa, čineći erekciju snažnom, a ujedno i odlažu ejakulaciju.

Sastav Big penis tableta

Kao što smo već pomenuli, Big penis tablete su sačinjene na biljnoj bazi. Osnovni sastojak ovog leka je žensen. Za izradu leka koristi se koren biljke žensen. Kako ga Kinezi nazvaše „korenom života“, odmah nam je jasno da se radi o jakom afrodizijaku.

Ne bi trebalo uzimati tablete ukoliko je alergija na žensen dijagnostikovana pre upotrebe.

Dejstvo leka i njegova primena

Lek Big penis koristi se za probleme sa erektilnom disfunkcijom, a koristi se i kao afrodizijak. Big penis stiže u vidu kapsula, predložena je doza od jedne kapsule dnevno. Ne bi trebalo, samoinicijativno, povećavati dozu, jer može doći do predoziranja. Ukoliko, ipak, do toga dođe, neophodno je otići kod izabranog doktora i poneti sastav leka.

Lek bi bilo najbolje uzeti na prazan želudac, uz čašu mlake vode, na oko pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Uobičajeno je zabeleženo da lek deluje nakon nekih 20 minuta, a dejstvo može potrajati ceo dan.

Osim pozitivnog delovanja na erektilnu disfunkciju, Big penis tablete pozitivno utiču i na starenje mišića, jer obezbeđuju bolju cirkulaciju. Osim toga, blagodatnog su uticaja i na opuštanje mišića, čime će znatno umanjiti intezitet Vašeg stresa.

Predlaže se da ne pijete alkohol ili ne konzumirate neke psihoaktivne supstance u periodu uzimanja leka, kako ne bi umanjili intezizet delovanja leka.

Moguća neželjena dejstva

Zbog svog sastava, koji je u skladu sa prirodom, nisu zabeležena neka krupnija neželjena dejstva. U retkim slučajevima, javili su korisnici koji su imali problem sa:

  • Svrabom kože
  • Blagom vrtoglavicom
  • Osipom na koži

Lek je proveren i ispitan, odobren od strane farmaceutskih kuća, a zbog svog sastava, mogu ga korisiti  i osobe koje imaju neka oboljenja. Nije zabeleženo da utiče, čak, ni na krvni pritisak. Nema razlike da li ga koristi starija ili mlađa osoba.  Ovom leku, sve češće, pribegavaju, upravo, mlađe osobe, u želji da iskuse nešto novo i nešto drugačije.

Ipak, lek ne bi trebalo da uzimaju osobe mlađe od 18 godina.

U slučaju da doživite neko, nepredviđeno i, do sada, nepoznato, neželjeno dejstvo, idite u najbližu medicinsku ustanovu, a sa sobom ponesite uputstvo na kome piše sastav leka.

Kako čuvati lek?

Tablete Big penis čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece i udaljene od vlage. Pre upotrebe proveriti rok trajanja.

Gde kupiti lek i koja je cena leka?

Lek Big Penis možete kupiti u Beogradu i Novom Sadu, ali možete ga poručiti i na našem sajtu, kao i na broj telefona, SMS porukom ili pozivom na broj. Mi, diskretno i anonimno, donosimo na adresu ili šaljemo poštom.

Cena leka je, krajnje, pristupačna i sa ponosom možemo reći da smo najjeftiniji na teritoriji Srbije:

  • 1 kutija leka, koja sadrži 3 tablete, košta 1500 dinara
  • 2 kutije, koje sadrže 6 tableta, koštaju 2900 dinara
  • 5 kutija, koje sadrže 15 tableta, koštaju 6500 dinara

Radujemo se saradnji sa Vama i ukazanom poverenju, još srećniji smo kada ugledamo osmehe naših zadovoljnih mušterija!