Macun sprej

Noću Vas more strašni sni, noćne more o impotenciji. Strah Vas je da će Vas partner ostaviti ili pronaći utehu u drugom muškarcu? Ne, niste Vi za psihologa, Vama je vreme da istražujete o preparatima za impotenciju. Spremili smo za Vas jedan inovativan proizvod, iz široke palete Macun proizvoda. Reč je o spreju, koji se zove Macun sprej, a mi ćemo Vam objasniti zašto baš on mora postati neizostavan deo života i Vašeg seksualnog odnosa.

Macun sprej

Šta je Macun sprej i čemu je namnjen?

Macun sprej je inovativni preparat namenjen muškarcima, potpuno bezbedan i po ženino zdravlje i po muškarca, naročito zato što ne dospeva u krvotok. Namenjen je lečenju impotencije, odnosno prilikom problema sa erektilnom disfunkcijom. Pored glavnog svojstva, lečenja erektilne disfunkcije, namenjen je i povećanju dužine i obima penisa.

Sastav Macun spreja

Macun sprej je preparat napravljen na bazi prirode, od potpuno prirodnih sastojaka. Važno je da pročitate sve sastojke, kako ne bi diživeli neku alergijsku reakciju. Sastojci su:

– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Način upotrebe i dejstvo Macun spreja

Macun sprej je pogodan i za osobe koje imaju dijabetes, visok pritisak ili neka oboljenja srca, te ga osobe sa ovim problemima nesmetano mogu koristiti.

Sprej izaziva jaku erekciju, u kratkom vremenskom periodu. Dovoljno je da ga naprskate 20- ak minuta pre upotrebe i već nakon 5 do 10 minuta ćete osetiti prve promene. Naravno, kompletno dejstvo će biti samo ukoliko imate određenu seksualnu stimulaciju, s toga porazgovarajte i sa Vašim partnerom. Ne morate masirati prilikom nanošenja, jer se sprej prilično brzo suši. Macun sprej ima I svoj miris i ukus, ali se sve to gubim nakon 10 minuta od upotrebe, pa je dovoljno blago isprati ili obisati maramicom, te možete imati i oralni seks. Uz to, neće ostaviti tragove na Vašoj odeći.

Ukoliko ne isperete sprej, neće imati posledica po vaginu Vaše partnerke. Takođe, sprej ne remeti korišćenje kondoma, imaće potpuno dejstvo.

Dejstvo traje onoliko koliko Vi želite, dakle, dok traje seksualna stimulacija, koju možete prekinuti u bilo kom trenutku.

Nanosi se, isključivo, na polni organ, potrebno je naprskati 5 do 10 puta, ne morate da ga razmazujete. Preporučuje se korišćenje dva puta dnevno, iako je prirodan, ne bi trebalo preterivati.

Ukoliko Macun sprej koristite u kontinuitetu Vaš penis će postati veći, a onoliko koliko se poveća uz korišćenje spreja, to će Vam ostati za ceo život.

Mere opreza prilikom uzimanja Macun Spreja

Nema posebnih mera kojih biste se trebali pridržavati, ali ipak su propisane neke smernice, od strane stručnjaka:

  • Ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka spreja, ne bi trebalo da koristite sprej
  • Sprej ne uzimati, bez saveta stručnjaka, ukoliko ste nekad pre imali alergijske reakcije na slične proizvode
  • Macun sprej je namnjen za prskanje direktno na penis, nikako ga ne koristiti na drugim delovima tela
  • Pre upotrebe promućkati flašicu
  • Sprej nije namenjen deci, trudicama i dojiljama
  • Ukoliko imate preosetljivu kožu, ne uzimajte sprej
  • Ako imate neki od deformiteta penisa, sprej nije preporučljiv
  • Ukoliko bolujete od HPV virusa- ne uzimati sprej

Neželjena dejstva Macun spreja

Macun sprej je jedini preparat na tržištu za koga ne postoji ni jedna nus pojava. Naime, ni jedan od ispitanika i ljudi koji su koristili sprej se nije požalio na neku nus pojavu.

Ukoliko Vi budete prvi, prekinite sa korišćenjem spreja i obratite se svom urologu.

Način čuvanja Macun spreja

Macun sprej se ne sme izlagati, jakoj, sunčevoj svetlosti, ali se ne sme ni zamrzavati. Idealna temperatura za čuvanje spreja je od 5 do 25 stepeni Celzijusa. Pre upotrebe pročitati uputstvo i držati van domašaja dece.

Gde kupiti sprej i koja je cena?

Sprej možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom.
Cena jednog spreja, u kome ima oko 25 doza, je 2000 dinara.

Sigurni smo da, kad jednom probate sprej, nećete prestati sa korišćenjem!