Macun gel

Razumljivo je da se svima, ponekad, dogodi problem sa smanjenim libidom ili izostankom erekcije. Potpuno prirodna pojava, u ova luda vremena, gde svi negde žure i jure, a nivo stresa je znatno viši u odnosu na prethodne decenije. Muškarci sve češće pate od erektilne disfunkcije, smanjenog libida i prerane ejakulacije. Zatvorite oči… Pred Vama je jedno iznenađenje, koje ste dugo čekali. Rešenje za sve Vaše probleme. Veličanstveno gel, poklonite se, predstavljamo Vam Macun gel za potenciju.

Macun gel

Šta je Macun gel i čemu je namenjen?

Macun gel za potenciju je preparat namenjen muškarcima, koji pate od smanjenog libida, prerane ejakulacije i erektilne disfunkcije. Namenjen je povećanju nadražaja penisa, što Vam daje izvanredan seksualni odnos i obostrano zadovoljstvo. Mogu ga koristiti i bolesni i zdravi i stari i mladi. Jednostavno je savršen. Ne morate ga koristiti samo ako imate problem, možete ga koristiti i ako želite da Vaš odnos bude još bolji.

Uživaćete u njegovim čarima, u potpuno prirodnom dejstvu, bićete oduševljeni.

Sastav Macun gela

Macun gel je napravljen uz maksimalnu kontrolu stručnjaka, od potpuno prirodnih sastojaka, ekstrakata biljaka u sastavu sa afrodizijacima.

Primena i dejstvo Macun gela

Macun gel se lako koristi, nalazi se u flašici sa dozerom. Pre željenog odnosa, potrebno je uzeti između 5 i 6 kapljica i utrljavati, jednom dnevno. Nakon tri dana korišćenja dozu povećati na 8 do 10 kapljica gela. Potrebno je utrljavati na polni organ dok se potpuno ne osuši. Posle 15 dana prestati sa korišćenjem na par dana, pa opet nastaviti. Macun gel u početku ima dejstvo par sati, a kako vreme odmiče dejstvo će početi da traje duže, pa čak i 24 sata. Prilikom nanošenja odmah kreće dejstvo, te se početni rezlutati mogu videti i nakon jednog minuta. Gel se brzo suši, njegov miris i ukus lako nestaju i ne ostavlja tragove na odeći, te možete slobdno d ga koristite bilo gde. Pre oralnog seksa je potrebno temeljno isprati penis, dok kod redovnog seksualnog odnosa je dovoljno samo prebrisati polni organ.

Iako je Macun gel potpuno prirodan, ne koristiti ga više od predložene doze, odnosno, jednom dnevno.

S obzirom da Macun gel nije afrodizijak, njegovo dejstvo će biti potpuno tek uz seksualnu stimulaciju, ona može biti i minimalna, ali bez ikakve seksualne stimulacije neće delovati.

Alkohol i masna hrana ne utiču na dejstvo gela.

Mere opreza prilikom korišćenja Macun gela

Postoji nekoliko mera kojih treba da se pridržavate:

  • Macun gel je namenjen samo za spoljašnju upotrebu i nanosi se samo na penis. Ne sme se mazati po ostalim delovima tela.
  • Gel je namenjen samo muškarcima
  • Ukoliko ste ispoljili alergiju na slične preparate ne bi smeli, bez dozvole urologa, da koristite Macun gel za potenciju
  • Gel je namenjen, isključivo, muškarcima
  • Macun gel je namenjen osobama koje imaju preko 18 godina i, zato, ga držati dalje od domašaja  dece
  • Ako bolujete od HPV virusa ili imate ranice po penisu, ne koristite gel
  • Ukoliko imate deformitete penisa ne koristite preparat
  • Macun gel utiče na povećanje polnog organa, povećanje traje samo u trajanju dejstva gela
  • Nije namenjen trudnicama, porodiljama i dojiljama, te izbegavati njegovo korišćenje, ako je Vaša partnerka u ovoj dobi
  • Obavezno pogledati rok trajanja utisnut na kutiji

Neželjena dejstva Macun gela

Macun gel ne beleži neželjena dejstva, gotovo da se nikada i niko nije javio sa nekim problemom ili nekom nus pojavom. Ukoliko Vi budete prvi, javite se Vašem urologu, ponesite sastav i uputstvo za korišćenje stimulansa i prekinite sa korišćenjem istog.

Način čuvanja Macun gela

Idealna temperature, za čuvanje Macun gela, je od 5 do 25 stepeni Celzijusa, ne sme izlagati jakim vrućinama, ali se ne sme ni zamrzavati. Čuvati van domašaja dece. Nakon isteka roka baciti gel.

Gde kupiti Macun gel i koja je cena?

Macun gel možete, lako, poručiti sa našeg sajta, ali možete nas i kontaktirati pozivom na broj ili poslati SMS poruku. Isporučujemo poštom na teritoriji cele Srbije.

Cena jednog gela, u kome ima 35 doza, je 2400 dinara, a na poklon dobijate i Macun med, kako bi Vaš užitak bio potpun.

Uživajte, kad imate sve opcije pred Vama!