Kapi Afrička šljiva

Ukoliko Vam noćne more zadaju problemi sa erektilnom disfunkcijom, otežanim mokrenjem ili smanjenim libidom ostanite ovde, u pravim ste rukama. Imamo idealno rešenje za Vas, a ujedno i nešto sasvim novo, što do sada niste probali. Poklonite se preparatu, pred Vama je Afrička šljiva- kapi.

Kapi Afrička šljiva

Šta su kapi Afrička šljiva i čemu su namenjene?

Afrička šljiva kapi su najnoviji preparat za potenciju, iz široke palete prozvođača Abela Pharm. Čuli ste, sigurni smo, za kapsule Afričke šljive, ali kapi su nešto sasvim novo. U odnosu na kapsule, kapi su pojačane čak  7 puta. Hej, zamislite, 7 puta jači preparat, a pritom je prirodan. Osim za probleme sa erektilnom disfunkcijom, namenjen su i prevenciji i lečenju bolesti prostate, kao i kod upala prostate. Naravno, pomoći će i da sebi  olakšate mokrenje, ukoliko taj problem postoji. Vaš libido će biti na vrhuncu. 

Upotreba i dejstvo kapi Afrička šljiva

Afrička šljiva kapi dolaze u staklenom pakovanju, sa pipetom. Na pipeti postoji označena mera 0,75ml, što je preporučena dnevna doza. Uzimaju se samo jednom dnevno, ubrizgavanjem direktno iz pipete u usnu duplju. Dejstvo kapi počinje nakon nekoliko minuta, a traje ceo dan. Poželjno ih je popiti na gladan želudac, jer tako brže imaju dejstvo. Takođe, nije preporučljivo mešati ih sa alkoholom, jer tada gube svoje dejstvo.

Namenjene su i starima i mladima, ali i osobama koje imaju neke zdravstvene probleme, jer su potpuno prirodne i ne remete, čak, ni krvni pritisak, a ne utiču ni na rad srca.

Sastav kapi Afrička Šljiva

Afrička šljiva su, potpuno, prirodne  kapi, koje su, u osnovi, sastavljene od, 7 puta pojačanog, beta- sitosterola. U njihovom sastavu se još nalaze:

 • Ekstrakt biljke afrička šljiva, koji će Vašu erekciju učiniti čvrstom i snažnom
 • Ulje pšeničnih klica
 • Antioksidans; alfa- tokoferol
 • Vitamin E

Mere opreza prilikom korišćenja kapi Afrička šljiva

Kao i u svakom segmentu života, gde postoje određena pravila, tako i za preparat kapi Afrička šljiva, moraju se poštovati izvesne mere. Mi ćemo ih sada navesti:

 • Kapi su namnjene, isključivo, muškarcima, žene ih ne smeju konzumirati.
 • Afrička šljiva kapi su namenjene osobama preko 18 godina i ukoliko dete popije, odmah potražiti medicinsku pomoć, a sa sobom poneti dokument na kome piše sastav leka.
 • Preparat mogu koristiti i osobe sa određenim zdravstvenim problemima.
 • Ukoliko imate alergiju na neki od sastojaka leka, ne pijte  kapi.
 • Ukoliko ste ispoljili alergijsku reakciju na bilo koji lek iz reda Afričke šljive, ne piti kapi bez konsultacije sa izabranim doktorom.
 • Ukoliko koristite lekove iz reda inhibrilatora, ne mešati ga sa kapima.
 • Kapi Afrička šljiva se ne koriste ukoliko konzumirate alkohol.
 • Dnevna doza se ne sme prekoračiti, ukoliko dođe do predoziranja hitno potražiti stručnu pomoć.
 • Afrička šljiva kapi su dodatak ishrani, ali one ne mogu zameniti redovnu i raznovrsnu ishranu.
 • Kapi ne menjaju druge lekove koji su Vam prepisani od strane lekara.
 • Potpuno dejstvo preparata ćete postići samo uz dodatnu seksualnu stimulaciju.
 • Pre upotrebe proveriti rok trajanja, ukoliko je rok trajanja istekao baciti preparat.

Neželjena dejstva kapi Afrička šljiva

Nisu zabeležena značajnija nepoželjna dejstva, ali možete dobiti blagi osip na koži ili dugogtrajnu erekciju. U slučaju nus pojava ili bilo čega neobičnog, a što ne spada u dejstvo leka, ukinuti lek, otići kod najbližeg urologa, a sa sobom poneti uputstvo za korišćenje preparata i dati lekaru na uvid.

Način čuvanja kapi Afrička šljiva

Kapi su u staklenoj boci, ali to ih ne može zaštiti od leda ili od jakih vrućina. S toga, kapi držati na tamnom mestu na temperaturi između 5 i 25 stepeni Celzijusa. Držati van domašaja dece.

Gde kupiti kapi Afrička šljiva i koja je cena?

Kapi Afrička šljiva možete naručiti kod nas, sa sajta, pozivom na broj ili SMS porukom. Dostavljamo na teritoriji cele Srbije i brinemo o Vašoj anonimnosti i privatnosti.

U jednoj bočici je 10ml kapi, a cena je 1400 dinara.

Požurite, vreme je za seks!