P- force (Pojačana Kamagra)

Dešava se, kako starijima, tako i mlađima, da stres nadvlada organizam, da umor obuzme i dušu i telo, osetimo se tromo i teško, poput mrkog medveda. Nije nam ni do čega, pa bismo samo ležali, a partnerka pored nas, nezadovoljna  i razmišlja da li je takav gest i nedostatak seksualnog odnosa, možda, izazvan prevarom. Ukoliko želite da zaobiđete ove probleme, na pravom ste mestu. Predstavaljamo Vam idealan stimulans, koji se zove P-force (pojačana Kamagra). O svojstvima ovog, na tržištu novog, stimulansa, rećićemo Vam u sledećimm redovima.

Šta je to P- force i čemu je namenjen?

P- force je inovativni lek iz reda stimulansa, koji je namenjen rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom. Proglašen je za najjači i najefikasniji lek za lečenje ovog problema.  Namenjen je rešavanju dva problema, prvi i osnovni jeste problem sa erekcijom. Koristeći P- force tablete erekcija će biti čvrsta. Pored toga, pojačana Kamagra namnjena je i sprečavanju prerane ejakulacije.

Sastav leka P- force

  Stimulans P- force je sačinjen od prirodnog sastojka koji se zove Sildenafil Citrat. Sildenafil je, naširoko, poznat po svojim dejstvima u rešavanju problema impotencije.

Način primene i dejstvo

P- force tablete se koriste na jednostavan način. Piju se sa čašom tople vode, mada dejstvo se neće promeniti ni ukoliko ga popijete sa hladnom vodom. Topla voda utiče na razgradnju osnovnih elemenata leka, te se tako brže razlaže u krvotok. Preporuka doktora, urologa, je jedna tablet dnevno. Međutim, za razliku od ostalih stimulansa lek P – force se, u početku, pije po pola tablete. Takođe, preporučuje se da mlađe osobe uzimaju po pola tablete. Nikako ne bi trebalo uzeti vise od jedne tablete dnevno, a ukoliko dođe do predoziranja, hitno je potrebno otići u najbližu medicinsku ustanovu, i sa sobom poneti uputstvo za upotrebu.

Neposredno pred planirani seksualni odnos potrebno je popiti tabletu, ukoliko niste konzumirali alkohol, tableta se pije minimum 30 minuta pred planirani seksualni odnos. Ukoliko, slučajno, popijete lek uz  alkohol, vašem organizmu se neće desiti ništa, ali lek neće imati dejstvo. Dejstvo leka traje po nekoliko sati, beleži se da traje oko 10 sati. Da bi P- force imao potpuno dejstvo, poželjna je dodatna seksualna stimulacija.

Mere opreza prilikom korišćenja P- force tableta

 • Lek P – force je namenjen, isključivo, muškarcima, žene ne bi smele da ga koriste.
 • Ovaj stimulans ne bi smele da koriste osobe mlađe od 18 godina, ukoliko se ipak desi da dospe u organizam dece, dete odvesti kod lekara, a sa sobom poneti uputstvo za upotrebu
 • Ukoliko ste konzumirali masnu hranu ili alkohol, ne koristiti lek, jer neće imati potpuno dejstvo.
 • Ako koristite psihoaktivne supstance, izbegavajte korišćenje leka P- force

Šta treba znati pre upotrebe tablet P- force?

 • Ako ste srčani ili hronični bolesnik, pre upotrebe se treba posavetovati sa svojim urologom.
 • Osobe koje imaju problem sa tahikardijom, visokim ili niskim srčanim pritiskom, moraju se posavetovati sa svojim izabranim lekarom.
 • Deformiteti penisa, koji su prisutni kod malog broja ljudi, mogu imati negativne posledice prilikom korišćenja leka P – force.

Moguća neželjena dejstva

Stimulans  P- force beleži nisku stopu nus pojava, ali mi smo dužni da Vas upozorimo, bez obzira na to što je stopa znatno smanjena.

Lek deluje na prokrvljenost penisa i time izaziva jaku erekciju. Osim toga, opušta mišiće tela, čineći seksualni odnos dugotrajnijim, a ejakulaciju odloženom. Samim tim, jedna od nus pojava, koje se mogu desiti jeste da erekcija traje po 5 i vise sati. U tom slučaju odmah prekinuti sa korišćenjem leka i otći u najbližu zdravstvenu ustanovu.

Mogu se pojaviti, nešto ređe, blaze nus pojave, kao što su:

 • Zamućenost vida
 • Vrtoglavica
 • Blaga glavobolja
 • Bolovi u stomaku
 • Osip po koži
 • Svrab penisa
 • Peckanje penisa

U ovim slučajevima prekinuti sa korišćenjem leka, po potrebi posetiti doktora.

 Gde kupiti i koja je cena leka?

Lek možete poručiti preko našeg sajta, SMS porukom ili pozivom na broj telefona. Šaljemo poštom, anonimno, tako da će Vaša privatnost biti zaštićena.

Cena leka, za jednu kutiju, koja sadrži 10 tableta, je 1900 dinara.

Uživajte u seksu, već danas!