Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly)

Ukoliko imate problem sa impotencijom, na pravom ste mestu. Bez osude drugih, bez podsmeha, mi smo tu da vas razumemo. Tu smo da pomognemo, našim specijalnim preparatima, koji su strogo prirodni, nemaju nus pojave i ne mogu dovesti do neželjenih efekata. Mi razumemo vaš problem, i možemo vam, diskretno, pomoći.

Jedan od proizvoda, iz naše prodaje, jeste Kamagra gel. Gel koji se odlično pokazao kod korisnika svih dobi, kako starijih muškaraca, tako i mlađih.

Kamagra kesice

Šta je Kamgara gel i kako se koristi?

Kamgara gel dolazi sa svojim imenom Sildenafil Citrat, koji proizvodi vodeća, farmaceutska, kompanija „Ajanta farma“, iz Indije, u čijem sklopu se proizvodi više od 1600 različitih vrsta lekova i preparata.

Kamgara gel se koristi u direktnom lečenju erektilne disfunkcije kod muškaraca.

Šta sadrži lek Kamagra?

Kamagra u sebi sadrži 100 miligrama sildenafil citrata, zbog kog se dnevna doza leka ograničava na jednoj kesici, koja je dovoljna za normalno funkcionisanje.

Kako se koristi Kamagra gel?

Kao što samo ime kaže, Kamagra je u obliku gela, koji dolazi u pakovanju sa 7 kesica. Sadržaj kesice je, neophodno, istisnuti u kašičicu, čašu ili nešto odakle možete popiti gel. Obično se koristi pola sata pre planiranog seksualnog odnosa. Predlaže se, posle gela, uzeti malo vode, kako bi se lek brže absorbovao u krvotok. Generalno, lek ima visoku stopu absorpcije i očekuje se da deluje za, najkasnije, pola sata do 45 minuta. Zabranjena je upotreba alkohola posle uzimanja leka, jer alkohol smanjuje dejstvo gela, a može izaizvati i određene nus pojave. Takođe, osim alkohola ne preporučuje se proširen unos hrane, naročito masne hrane, jer i visokokalorična hrana može uticati na dejstvo leka.

Kamagra nije poput drugih lekova, veoma je prijatnog ukusa. Prilikom uzimanja leka, možete birati ukus. Svaka kesica je ukus različitog leka, a ukus leka nije gorak poput lekova konkurentskih kompanija.  Dozvoljena doza ovog gela je svega 1 kesica dnevno i, ni u kom slučaju, ne odobrava se veća količina na dnevnom nivou. Ukoliko, greškom, uzmete previše leka Kamagra, neophodno je da posetite lekara.

Dejstvo gela traje izmeđi 4 i 6 sati, u zavisnosti od organizma, a dejstvo leka može zavisiti i od psihološkog stanja čoveka, koji uzima lek.

Ukoliko se uzima u većim količinama, a i u zavisnosti od organizma, gel može izazvati određene nus pojave, prilikom kojih bi se trebalo javiti svom izabranom lekaru, pri čemu je neophodno poneti uputstvo, na kome se nalazi sadržaj leka.

Najčešća neželjena dejstva, koja se mogu primetiti u toku uzimanja leka su:

  • Glavobolja
  • Suva usta
  • Suve oči
  • Zamagljenost vida
  • Reakcija očiju na svetlost

Nešto ređa neželjena dejstva, koja se javljaju manjem broju ljudi su:

  • Ekstremno bolna erekcija
  • Izuzetno pogoršanje vida
  • Pogoršanje sluha

U ovim slučajevima je potrebno što pre obratiti se lekaru i momentalno prestati sa uzimanjem leka.

Čuvanje Kamagra gela

Predlaže se čuvanje leka poput drugih lekova, na tamnom mestu, na temperaturi nižoj od 30 stepeni Celzijusa. Lek se sme zamrzavati, dejstvu leka ne smeta zamrzavanje. Čuvati van domašaja dece. Ukoliko ne pijete sadržaj cele kesice, predlaže se bacanje leka.

Cena i gde se može kupiti?

Kamagra gel se nalazi u kutiji sa 7 kesica, čija je cena 1200 dinara. Postoje i veća pakovanja:

  • Pakovanje od 14 komada 2300 dinara
  • Pakovanje od 35 kesica 5000 dinara.

Može se poručiti SMS porukom, Mailom ili pozivom na broj. Na teritoriji Beograda i Novog Sada, mi lek dovozimo do Vas, potpuno anonimno i diskretno.  Takođe, prilikom slanja poštom, šaljemo anonimno, te nećete doživeti neprijatnosti.

Na Vama je da razmislite, još jednom pročitate sve o leku, informišete se sa svojim doktorom, a potom kupite lek i uživate sa svojim partnerom!

Redovan odnos je pola zdravlja, zašto propustiti priliku da uživate u svim čarima života?