Crna udovica

Došla je ravnopravnost između muškaraca i žena, sve više žena postaju preduzetnici i okreću se poslu. Teško je, slabijem polu, da isprati tempo koji je, oduvek, bio namenjen muškarcima. Samim tim dolazi do visokog nivoa stresa, što utiče na psihu žene, ali i na njene hormone. Ovim problemom nastaje sledeći, kao jedan lanac, sve se nadovezuje jedno na drugo. Taj problem je nedostatak želje za seksom, što za posledicu može imati prevaru, od strane muškarca, pa čak i brakolomstvo. Ukoliko ste se, drage dame, našle u ovom problemu, imamo jedan specijalan proizvod za Vas. Koji će Vas opustiti, povećati Vaš libido i učiniti da želja za seksom poraste. Garantujemo da će Vas muškarac obožavati. Nije fikcija, u pitanju je preparat koji se zove Crna udovica, a nešto više o njemu uslediće u ovih par redova.

Preparat Crna udovica

Šta je Crna udovica i čemu je namenjena?

Crna udovica je tečnost, na biljnoj bazi, koja se može mešati gotovo sa svim pićima: vodom, sokovima, koktelima, vinom, pivom… Izbor je na Vama.  Namenjena je povećanju libida kod žena i ne preporučuje se muškarcima.

Sastav preparata Crna udovica

Kao što smo već pomenuli, Crna udovica je prirodni preparat, sačinjen od sastojka koji se zove Ginko biloga Ginseng. Prirodni sastojak, koji se brzo absorbuje i ne ostavlja neželjena dejstva.

Ukoliko ste alergični na sastojak leka, ne savetuje se uzimanje.

Način upotrebe preparata Crna udovica

Crna udovica je u obliku tečnosti, jedna flašica sadrži dve doze, sadržaj flašice je potrebno sipati u neko piće i tako popiti, najkasnije 30 minuta pred planirani seksualni odnos. Ne liči na muške lekove za impotenciju, te se može mešati sa alkoholom. Preporučeni dnevni unos je jedna doza, odnosno, pola flašice. Ne preporučuje se uzimanje više doza za isti dan, jer ima izuzetno dugotrajno dejstvo, koje može trajati i više od 12 sati, što je više nego dovoljno.

Uz odgovarajuću seksualnu stimulaciju dejstvo može početi, već, nakon 20 minuta. Naravno, tu muškarci moraju odigrati ključnu ulogu, kako bi odnos bio što bolji.

Crna udovica utiče na ženine hormone i žena će, prosto, ludeti da osvoji Vaše telo i da Vas ima što pre.

Napominjemo, bez obzira što je tečnost bez boje, mirisa i ukusa, ne bi trebalo dati Vašoj partnerki bez pitanja.

Crna udovica je delotvorna i kod žena koje su potpuno izgubile želju za seksulanim odnosima.

Verujemo da će Vas oduševiti dejstvo ove magične tečnosti, koja je mnoge, širom sveta, usrećila.

Moguća neželjena dejstva

Kako je lek prirodan nisu zabeležena neželjena dejstva, koja su direktno izazvana lekom. Međutim, predostrožnosti radi, mogu se javiti:

  • Blaga vrtoglavica
  • Osip
  • Neke druge alergijske reakcije

Pri upotrebi leka, povedite računa o roku trajanja, obavezno pogledati na kutiji do kada lek važi.

Ukoliko bi muškarac popio lek Crna udovica, lek ne bi imao efekta, jer deluje samo na ženske hormone i ženski organizam.

Način čuvanja leka

Lek ne bi trebalo izlagati velikim toplotama, ali ne bi se smeo ni zamrzavati. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu i daleko od domašaja dece.

Kako preparat nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina, a ukoliko ipak neko uzme, potrebno je poneti uputstvo za upotrebu i otići kod svog doktora.

Takođe, lek je zabranjen u periodu dojenja ili u periodu trudnoće.

Gde kupiti lek i koja je cena leka Crna udovica?

Do leka možete doći jednostavnim koracima, putem Mail adrese, SMS porukom ili pozivom na broj, Takođe, lek možete poručiti i na našem sajtu. Mi garantujemo originalnost leka, garantujemo i da je lek u roku trajanja, kao i da nigde, u Srbiji, ali i na Balkanu, nećete naći po povoljnijoj ceni. Preparat šaljemo, diskretno, poštom i niko neće znati šta ste kupili.

Cena leka, veoma povoljna, na dohvat je ruke svima:

  • 1 flašica, sa 2 doze, košta 1500 dinara
  • 2 flašice, sa 4 doze, koštaju 2900 dinara
  • 6 flašica, sa 12 doza, koštaju 7500 dinara

Vaše zadovoljstvo je naša sreća! Nadamo se uspešnoj i dugovečnoj saradnji!