Kamagra Gold

Imate probleme, na poslu, koji Vas izlažu stresu? Da li ste znali da u 70% slučajeva stres može izazvati, trenutnu, impotenciju? Da, može, verovali ili ne! Stres je jedan od ključnih faktora, pri čemu može doći do primarne ili sekundarne impotencije. Samim tim, to se odražava i na Vaš ljubavni život, ostavljajući Vašeg partnera nezadovoljenim. Za probleme na poslu Vam ne možemo pomoći, ali za problemo u krevetu smo, itekako, eksperti.

Kamagra Gold

Iz naše ponude izdavajamo lek Kamagra Gold. Lek Kamagra Gold možete koristiti i ukoliko želite da atmosferu u krevetu dovedete do usijanja! Ostanite sa nama, reći ćemo Vam nešto više o pomenutom leku.

Šta je to Kamagra Gold i čemu je namenjen?

Lek Kamagra Gold je lek iz reda lekova za impotenciju, koji Vam može pomoći da se rešite problema sa erektilnom disfunkcijom. Kamagra Gold Vam može pomoći da pospešite erekciju i da se rešite impotencije jednom za svagda. Deluje tako što širi krvne sudove polnog organa i izaziva neverovatnu erekciju, kojom ćete i Vi sami biti iznenađeni. Pa nije mu za džabe ime Gold. Sama reč „zlato“ nam govori da je lek zlata vredan.

Sastav leka Kamagra Gold

Lek je sastavljen od više različitih supstanci:

  • Sildenafil citrat, koji se nalazi u dozi od 100 miligrama. On, puten svojih enzima, reguliše protok krvi u polnom organu.
  • Vrsta posebne celuloze
  • Magnezijum stearat

Ukoliko ste alergični na neki od ovih sastojaka, ne bi trebalo da koristite lek Kamagra Gold.

Način primene leka Kamagra Gold

Lek bi trebalo piti između 30 i 60 minuta pre, planiranog, seksualnog odnosa. Najbolje ga je piti na prazan želudac, jer tada ima potpuno dejstvo. Neophodno je popiti čašu vode posle leka, kako bi se lek pre rastvorio i ušao u krvotok. Lek Kamagra Gold se ne bi smeo mešati sa alkoholom, jer tada gubi svoje dejstvo. Lek, relativno, brzo deluje, a njegovo dejstvo može trajati neverovatnih 6 sati, a zabeleženi su i slučajevi gde je lek delovao ceo dan.

Po savetu stručnih lica ne bi trebalo uzimati više od jedne tablete dnevno, u slučaju predoziranja potrebno je javiti se lekaru i sa sobom poneti sastav leka i uputstvo za upotrebu.

Po pravilu, lek ne može početi delovati bez seksualne stimulacije, ali uprkos tome zabeleženi su primeri gde se erekcija dogodila i bez seksualne stimulacije. Samim tim, ne predlaže se upotreba leka na javnim mestima.

Neželjena dejstva i mogućnost pojavljivanja istih

Ukoliko primetite bilo kakvu, nesvakidašnju, promenu u svom organizmu, prestanite sa uzimanjem leka.

Za lek Kamagra Gold malo je ljudi  koji su se javili sa nekim nus pojavama, ali i nus pojave, nažalost, mogu se pojaviti. Najčešće su one bezazlene:

  • Glavobolja
  • Vrtoglavica
  • Blago zamućen vid
  • Crvenilo na koži
  • Suve oči

Osim ovih, navode se i neke malo teže nus pojave, kao što su:

  • Bolna erekcija
  • Erekcija koja traje duže od 4 sata
  • Visok krvni pritisak
  • Zapušen nos

Mere opreza

Ukoliko ste hronični ili srčani bolesnik ili imate visok krvni pritisak, pre uzimanja leka bi trebalo da se konsultujete sa kardiologom. Takođe, pre odlučivanja na ovaj lek bilo bi poželjno da se posavetujete sa svojim izabranim urologom. Poželjno je, neposredno pred uzimanje leka, proveriti krvni pritisak.

Ukoliko erekcija ne prestaje ni posle 4-5 sati, obavezno se javiti lekaru i prekinuti uzimanje leka ukoliko se javi bilo koja od navedenih nus pojava.

Način čuvanja leka

Lek je najbolje čuvati u originalnoj kutiji, na temperaturi nižoj od 30 stepeni. Pre upotrebe obavezno proveriti datum isteka roka trajanja. lek čuvati na tamnom mestu, daleko od vlage i domašaja dece. Ukoliko lek dospe u dečiji organizam neophodno je poneti kutiju leka i uputstvo za upotrebu, kod izabranog doktora. 

Gde kupiti lek i koliko košta?

Lek Kamagra Gold se može kupiti u Beogradu ili Novom Sadu, takođe, vršimo anonimnu isporuku na adresu i šaljemo poštom širom Srbije.  Lek možete poručiti Mailom, ili SMS porukom, kao i pozivom na naš broj.

Cena leka je pristupačna svačijem džepu:

  • 1 kutija, koja sadrži 4 tablete, košta 1000 dinara
  • 2 kutije leka sa, 8 tableta, košta 1900 dinara
  • 5 kutija, sa 20 tableta, košta 4000

Radujemo se sreći i sreći Vašeg partnera prilikom uživanja koje će uslediti, zasigurno, nakon korišćenja leka. Uživajte!